Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Нека умре ова тема.

Treba te baciti tuđinima!

2. Thilmo
    Неам појма о чему је ова тема, али много мрзим кад јој видим наслов у активним темама. Нека умре ова тема.

I men puno išla na kurac, no predomislih se.

Ne da mi se sad detaljisati utiske o drugoj jebizodi, AL ČIME KOJ KURAC HRANE STARKOVU DJECU KACU NOLKA PORASLA?! Ne zna se ko više mutira, bemtisve.

3. само да се упишем... гледам у паузама од сортирања својих сличица са играчима наше барсе... омиљен ми је Тирион, баш мислим да би навијао за нашу барсу, јер сличан је висини нашег ЛЕА.

4. Pa nije Edrik žrtvovan, poslao ga je Davos neđe preko mora.

jeste, zaboravih taj detalj, maj bed...

Treba te baciti tuđinima!

ili poslati Boltonovo Kopile sa "devojkama" da ga goni!

5. Давид

АПЕЛ СВИМА КОЈИ СУ ГЛЕДАЛИ СЕРИЈУ А НИСУ ЧИТАЛИ:

ПРЕСТАНИТЕ ОВОГ ТРЕНУТКА СА ГЛЕДАЊЕМ СЕРИЈЕ ДО ДАЉЊЕГ И ЧИТАЈТЕ!

6. ili poslati Boltonovo Kopile sa "devojkama" da ga goni!

Ti si baš surov čovek jbt, žao mi je ljudi koji se tebi zamere lolololo

7. mogu samo da zamislim kako mi svi izgledamo kao debilni šmokljani pišući ovde nekome ko čita ovo i ko nije ljubitelj tog žanra
    haahhahahahah
    vjerovatno se smije i misli da smo gomila debila hahhahhhahahahah

8. Mudro zbori ova sisa... Što je najcrnje i ja sam tako i mislila i još jednošurnest ljudi dok ih nisam natjerala makar seriju da pogledaju...

9. само да се упишем... гледам у паузама од сортирања својих сличица са играчима наше барсе... омиљен ми је Тирион, баш мислим да би навијао за нашу барсу, јер сличан је висини нашег ЛЕА.

ХУШ МОРИ! Само Селтик, може и Шамрок, смрт Барселони и модерном фузбалу!

10. http://www.youtube.com/watch?v=e_Vda9aX40E

Koliko vidim, već će u sledećoj epizodi ove crne vrane da se dovuku nazad kod Krastera. Ako slučajno Sem ne bude postao ubica i u seriji kao i u knjizi, baš ću se razočarati.

Meni u seriji uopšte nije bitno što ovaj Vargo ili kako se već zove Lok ne frflja. Bitno mi je samo da bude ista bitanga kao i Jarac. Jedva čekam da vidim Crnu ribu i Edmura, Daria, Stanisovu ženu i ćerku, duel Berika i Pseta i trenutak kada će Teon da sazna ko je zapravo Remzi.

11. Jao da, sad sam se sjetio. Meni je Lord Blekfiš bio jedan od omiljenih likova u knjizi. Jesu počeli njega da ubacuju u seriju?

12. Onaj ćelavi što prodaje Neokaljane liči na onog lika što vodi Kvadraturu kruga.

13. И бићу јако разочаран ако Џејмија не осакате за руку, то би било јако фејл.

14. мораће да га осакате, па то је важна ствар мајку му! као да еда нису осакатили за главу

15. Jebite se, ja vise necu da se vracam na ovu temu!!!

16. Salim se... Ja sam izgleda mazohista, volim spoilere, tako da BRING IT ON!!!

17. Jao da, sad sam se sjetio. Meni je Lord Blekfiš bio jedan od omiljenih likova u knjizi. Jesu počeli njega da ubacuju u seriju?

Već je odavno potvrđeno da će biti Crne ribe i Edmura. Biće ih u sledećoj epizodi.

Onaj ćelavi što prodaje Neokaljane liči na onog lika što vodi Kvadraturu kruga.

Više liči na Vermezovića. Čika Crni sa crnjim tenom :D

18. Biće to sa sakaćenjem ruke, ima scena u trejleru gde Džejmi vrišti ko konj.

19. Ma daj, pa neće valjda da mu odsijeku ruku, pa da on padne u depresiju, pa da trenira u tajnosti drugom rukom sa onim bejzjezičnim lord Pejnom, čini mi se?
    Ma nemoj mi spojlovati Stormo.

20. Onaj ćelavi što prodaje Neokaljane liči na onog lika što vodi Kvadraturu kruga.

dobro me nasmeja :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.