Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. :)
    Napravi poster ako ga nije bilo...

2. Јел постоји негде верзија где нема дебилне музике на крају епизоде? Оћу да чујем брата ми џејмија како вришти, оца му јебем ненормалног..
    Иначе, свидела ми се епизода, Едмур је дебил, као и у књизи, црна риба ме је одушевио. Оћу да имам трисам са денерис и мисандеи! Не могу само да се сетим, зашто су поду курве вратиле злато и да ли тога уопште има у књизи...

3. Ни ја се не сећам за Подрика, али добра сцена. Ајде пошто сам ионако ја дежурни критичар, да кажем да ми је овај Станис и она сцена са Мелисандром тотални промашај. Он њу да моли да се јебу? Ма дајте људи, немојмо се заваривати. И неће бити онога кад баца пијавице у ватру.

Елем, имам питање за вас који се сећате детаља из књиге. Има једна сцена у трећој књизи кад Роб прича о Џону. Је л' се сећа неко тога и с ким је беше тад причао?

4. дал је то уопште он шта који курац?

Јесте он, сећаш се да пре него што је скинуо оног типа стрелом у главу овај му рекао СМРДЉИВО КОПИЛЕ, тако нешто. Фора је да на крају испадне неки неочекиван обрт, шазнам.

5. http://i1277.photobucket.com/albums/y483/uvv89/sp-delije_zps8aaebd24.jpg
    Zapaliću najveću vatru koju je SEVER ikada video.......reče Mens Rajder :D

:)

6. Inače, sve tri epizode ove sezone su nekako "njah". Nema neke posebne radnje, kao da su snimljene samo za dobrobit otarašavanja scenarija, do nekog glavnog događaja. (imati u idu da još nisam pročitao knjige)

7. Јесте он, сећаш се да пре него што је скинуо оног типа стрелом у главу овај му рекао СМРДЉИВО КОПИЛЕ, тако нешто. Фора је да на крају испадне неки неочекиван обрт, шазнам.

али оно су били његови људи, чак ни болтоново копиле не убија своја 4 човека из забаве. требало би да он јесте ремзи и верујем да ће доћи до обрта али не капирам на коју фору.

8. Pa kontam da za Remzija nemaju dovoljno vremena da ga prikažu čudovištem kakvo jeste pa da su ovim što ubija svoje ljude hteli da pokažu da je jeziv i lud. Ubija i svoje iz zabave, šaznam. Ako je ono uopšte Remzi, videćemo možda i tu imaju neko iznenađenje.
    Ono za Podrika je ubačeno, toga nema u knjizi i mnogo je dobra scena realno.
    Da scena za Stanisa totalni promašaj, mislim Stanis da moli nekog i gde koj kurac Melisandra uopšte ide? To mi je jedina zamerka uz naravno debilnu muziku na kraju al sve u svemu do jaja epizoda skroz.
    Zar nije bila epizoda u drugom serijalu gde je Teon obesio leševe onih klinaca i rekao da su to Bren i Rikon? Ne znam otkud to da sad odjednom Rob naprasno veruje da su mu braća živa i to se pominje već drugu epizodu. Kao pobegli su iz zamka i to? To me malo buni. I ne razumem čemu to.

9. nisam još odgledao epizodu, ali koliko vidim na ovom klipu onaj lik je Džejmiju odsekao LEVU šaku?! WTF u čemu je poenta kad desnom drži mač,i stalno se potencira u knjizi kako je morao da trenira sa Ilin Pejnom da prilagodi mač levoj ruci?!

10. десну му је одсекао, него је клип ротиран, како већ

11. Desnu mu je odsekao taj klip je nekako obrnut nesam čkolovala za to, da mu je odsekao levu ne bih više gledao seriju a ne reko da je epizoda odlična.

12. Ahahahaha, ekstra su sve slike na ovoj strani...

13. Kako Remzi zajebava nesrećnog Teona, ju pa ja jedva čekam da vidim ovog kad shvati ko je njegov "spasilac" u stvari.

14. 'ĆAĆA NEMOJ EVO I DIVLJANI EVO JE CRVENA VEŠTICA!'

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.