Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Сад сам хтео да их окачим, краљине.

2. Tamo đe ste vi gledali, jel na kraju zvuk ošo ukurac? Počne neko veselje od pjesme kad Džejmiju otfikare ruku.

3. selenijum

Tamo đe ste vi gledali, jel na kraju zvuk ošo ukurac? Počne neko veselje od pjesme kad Džejmiju otfikare ruku.

Jap. Valjda neki bag, kaizen duradi nesto.

4. što bag? ako i jeste bag, dojajan je, ako i nije, takođe dojajno.

5. Ma skonala sam koja je pjesma, al šta koj kurac...
    Kontala sam da će napokon biti Degeneris sa sve zmajovima kako ubiva, al ništa...

6. ja sam skinuo torent sa normalnim Džejmijevim vriskom na kraju, bez bagovite pesme

7. Znate li hoće li u ovoj sezoni biti Crvena svadba ili u sledećoj?

8. Pa moralo bi u ovoj da bude, beše Crvena svadba ide odmah nakon puštanja Džejmija od strane Boltona?

9. Pošto su rekli podijeliti 3 knjigu na dvije sezone, ali i ubacivati neke scene iz četvrte.
    Jebote, ubaciše pun kurac nepotrebnih dijaloga umjesto da su normalno pičili i fino bi cijela knjiga stala u jednu sezonu. Jebala ih kejtlin koja se navodno molila za Snjeguljicu da ne crkne.

10. Ja samo dođem da vidim kako se nervirate zbog razlike na relaciji knjiga/serija. I sve se nadam nekom kvalitetnom spojleru :D

11. Oš dat velim da će Žofri crkne na svadbi il da će Roba ubiju Frejevi i Boltonovi na Edmurovoj svadbi? Il da će Tirion rokne Tivina? Il oš da nastavim? :)

12. Tako mi i treba kad uđem a vidim da fino piše 'opaki spojleri', pu jebli me kurci !

13. Udri!!
    Crna Riba neće biti mrtav, on je riba i on pliva!!!
    CRNA RIBA NAJJAAAAAAČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CRNA RIBA NAJBOLJIIIIIIII!!!

14. У овој сезони кокају Роба, у следећој храброг краља Џофрија. То је знано, знано је

15. Denerisu jebe ko stigne, samo još Kinezi nisu. Znano je.

16. У овој сезони кокају Роба, у следећој храброг краља Џофрија. То је знано, знано је

Jebomater, zar nije u knjizi obrnuto? o.O

17. madjux
    Tako mi i treba kad uđem a vidim da fino piše 'opaki spojleri', pu jebli me kurci !

Eeeeeee tako sam i ja krenula da čitam i onda popizdila kacam vidjela da će dubiju Neda Starka i fino pošaljem temu šupičkumaternu dok ne pročitah sve knjige.

18. Ček stvarno su podelili u dve sezone treću knjigu? E u kurac baš sam hteo da vidim kako Džofri riknjava u ovoj sezoni.
    Elem ako će tako svaku knjigu da podele na dve sezone Martin nikad neće da napiše sledeću knjigu.