Ja mislim da prvo ide Crvena svadba pa onda ona kraljevska. To ono kad se smoriš što su roknuli Roba na krajnje pederski način a onda crkne hrabri kralj Džofri na još pederskiji lolo
Ma znam da idu, mislim kako se ono veli šupičkumaternu... Valjda je riječ koju tražim simolično :) Al su je na Žofovoj pjevali iks puta, a ja pomješah ko je prvi crko :)
Remzi i Deneris su baš objasnili u ovoj epizodi. Za one koji nisu čitali knjige: ovog lika koji je ispalio Teona ćete početi da mrzite mnogo više nego Džofrija i sve ostale bitange zajedno ;))
- Olena i Tajvin ojebali sve po spisku.
- Remzijeva faca dok vezuju Teona... pobeda! Takvog sam cekao da gledam.
- Ispade dobar ovaj Boltonov jarac, mozda im i oprostim za Varga. xD
- Brena k'o da nije bilo.
- I za kraj, Deneris objasnila Kraznisu sta je vatra.
EDIT: Zaboravih i klanicu kod Krastera. Sasvim lepo odradjeno. A i Zalobni Ed sabio. xD
+1
постао сам мало скептичан како је кренуо развој ситуације у овој сезони. Али могу да кажем да је ова 4.епизода ФАНТАСТИЧНА. Усуђујем се рећи можда чак и најбоља од све 24 до сада. Сви ојебали, и Варис и Краљица Трња, и Марџери Тирел, али најјачи утисак Ремзи Болтон и тај лудачки сјај у очима! Одличног глумца изабраше!!! За Денерис и пустошење Астапора такође немам коментар, фантастично одрађено!
Које срање ова серија, књига боља шест пута. Шалим се, одлична епизода.
У књизи је Теон ухваћен у Зимоврелу кад је отворио капије Ремзију и његовој војсци (након што је овај побио војску Родрика Касела) мислећи да их отвара пријатељу. Ал се зајебао. Иначе, ту је Теон показао да је смрад кад је обећао да ће обесити Родрикову ћерку ако овај покуша да на јуриш поврати Зимоврел.
Ja mislim da prvo ide Crvena svadba pa onda ona kraljevska. To ono kad se smoriš što su roknuli Roba na krajnje pederski način a onda crkne hrabri kralj Džofri na još pederskiji lolo
Jest jebo mater, prvo ide Crvena svadba. Gdje sam ja odlutala... o.O
Nači Epizoda The Rains Over Castamere je RW.
Jes u pravu si, nisam ni gledao te nazive epizoda. A onda je The Bear and the Maiden Fair kad se Džejmi vraća po Brijenu.
Edit:
A koj je ovo fazon pa jednu nedelju preskaču seriju. Ide 19. maja pa onda tek 2. juna?
Da nas zajebavaju pederi.
Ja sam bila ubjeđena da će epizoda Rain over C. biti sa Žofrijem jer su u knjizi tu pjesmu na njegovoj svadbi pjevači ispjevali četresdeset puta.
Kiše nad Kastamirom meni više idu za Robovu svadbu. :)
Ma znam da idu, mislim kako se ono veli šupičkumaternu... Valjda je riječ koju tražim simolično :) Al su je na Žofovoj pjevali iks puta, a ja pomješah ko je prvi crko :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528445_365157640263022_1501273543_n.jpg
Never knew Bannen could smell so good. xD
Fenomenalna epizoda, mozda i najbolja do sada...
Remzi i Deneris su baš objasnili u ovoj epizodi. Za one koji nisu čitali knjige: ovog lika koji je ispalio Teona ćete početi da mrzite mnogo više nego Džofrija i sve ostale bitange zajedno ;))
Deneris sad ojebala, do sad mi je bila simpatična, što u prvoj knjizi (koju čitam) što u seriji.
Fenomenalna epizoda, mozda i najbolja do sada... slažem se
U trecoj sezoni dosad najbolja epizoda:
- Olena i Tajvin ojebali sve po spisku.
- Remzijeva faca dok vezuju Teona... pobeda! Takvog sam cekao da gledam.
- Brena k'o da nije bilo.
- I za kraj, Deneris objasnila Kraznisu sta je vatra.
EDIT: Zaboravih i klanicu kod Krastera. Sasvim lepo odradjeno. A i Zalobni Ed sabio. xD
Ајде ако може линк за онлајн, ово што имам избрисан видео.
+1
постао сам мало скептичан како је кренуо развој ситуације у овој сезони. Али могу да кажем да је ова 4.епизода ФАНТАСТИЧНА. Усуђујем се рећи можда чак и најбоља од све 24 до сада. Сви ојебали, и Варис и Краљица Трња, и Марџери Тирел, али најјачи утисак Ремзи Болтон и тај лудачки сјај у очима! Одличног глумца изабраше!!! За Денерис и пустошење Астапора такође немам коментар, фантастично одрађено!
Подсетите ме, како су уватили Тиона?
Drmnuli ga ovi njegovi u glavu i predali ga Remziju u zamenu za slobodu...
Koju, znajući Remzija, teško da su dobili.
Које срање ова серија, књига боља шест пута. Шалим се, одлична епизода.
У књизи је Теон ухваћен у Зимоврелу кад је отворио капије Ремзију и његовој војсци (након што је овај побио војску Родрика Касела) мислећи да их отвара пријатељу. Ал се зајебао. Иначе, ту је Теон показао да је смрад кад је обећао да ће обесити Родрикову ћерку ако овај покуша да на јуриш поврати Зимоврел.
А да. Заборавио сам шта је било у прошлој сезони јебига. Има од тада годину дана.
Odlična epizoda! Mislio sam da sve ode u kurac ali popravljaju se!