Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Čak i Ilin Pejn deluje veselije od njega.
čitam sad ko vam je najdraži a ko najomrženiji i baš se razlikuju mišljenja žena i muškaraca
meni je najomiljenija Ajra, pa Deneris, te ženske herojine, pa sam volila Pseto jer sam jako slaba na te pozitivne negativce, na gadove sa mekom dušom hahahhhahah, volim Džona i volim Brena jakooo, mislim da će on poslati gotivan lik totalno...
A najviše me smara Davos..... ubi lik, ubi meeeee
ДАВОС И ОТАЦ И МАЈКА. НАЈЈАЧИ ЧОВЕК НА СВИЈЕТУ.
A meni je on 0 bodEva :DDD
Ja nadjoh kompletan serijal za download na srpskom jeziku, mozda se bacim na citanje.
Imas knjige > ne procitas u nameri da produzis sebi zadovoljstvo gledanja serije na cirka 6 + godina > vratis drugu knjige > dodjes na vukajliju, ignorises spojler alert > saznas da su Rob, Dzofri I Tajvin bivsi likovi... :3
Може линк у ПВТ мађијо?
Ovaj sto glumi Mensa Rajdera bi bio savrsen Stanis. Sto rece nas hrabri Barateon, Ilin Pejn je veseliji od njega.
Najlošastiji od svih:
1. Degeneris - jebemlije neodlučnu
2. Snjeguljica - plačopičljivac
3. Kejtlin - jebo li je onaj ko je oživi
Već rekoh neđe, al jopet da ponovim, stvarno usraše Mensa.
Дегенерис убедљиво највећи ретард у књизи.
Денерис је до јаја, немате ви појма! Тирион да је довати, нек јој да миџеткурца, нек се врати и освоји Вестерос са њом.
Бомбаш ме обезбедио свим књигама на српском у пдф- у :)
Проследите на пвт, ако није проблем
дај и мени, чичино :3
Региструјете се на овај сајт, траје можда минут регистрација, и када то завршите појавиће вам се линкови. Све се одлично види.
http://www.balkandownload.org/topic/31247-d%C5%BEord%C5%BE-r-r-martin-pesma-leda-i-vatre/
Ja nekako Džona najviše gotivim i dok čitam knjigu uvek brojim strane do poglavlja sa njim :)
+1
Готиван је ђон, ал далеко од тога да је занимљив ко Тирион.
To, Baristan zajeban nikad grđe, jak ko Kraljević Marko a mudar kao Stari Vujadin, matori jebe kolko mu hemoroidi dozvoljavaju.
Viktarion čo'ek iz naroda, jedino što se zajebava sa stvarima s kojim se ne valja zajebavati, ima da nabasa na neku šemu i jebe mater onom svom bratu ili sam da najebe ko niko njegov, možda i oboje.
Krivo mi za Oberina, dojajan lik al kratko je trajao, nema veze, tu su ćere njegove da nastave tradiciju.
Mens zajebant, preldžija i jedan od najgotivnijih likova uopšte, ko što već rekoh usraše ga u seriji ko arapin supermarket.
Tirion ti bude do jaja do pete knjige, tu nije ni izbliza tako gotivan, promeni ga život u siromaštvu i izgnanstvu, iako je onaj deo sa Grifom dobar.
Al jebaće im mala Arja svima mater ako već niko drugi neće, nema tu mnogo ideala i patetike, koljem povoljno po kućama i to je to, jedini Starkov potomak koji nije glup na Kejtlin.
Koliko mi je 4 knjiga bila dosadna, toliko mi je ova 5 zanimljiva. Stavio je sve zanimljive likove u nju. Još da je tu onaj Grejdžoj, za koga navijam da otme zmajeve Degeneris i da joj se najebe mile majke.
I koja bi bila fora da izaberu Abellu Anderson za onu Arijanu i naprave full hardcore anal, oral, fisting, sve u pičku materinu 10-o minutnu scenu sa Ser Arisom, onim čuvarom male Marsele.