Skidam im kapu za ovu epizodu, baš je fino ispala.
EDIT:
Evnuh krenuo da jebe a u stvari je cka, nasao carobnjaka i kasapice ga (ispravite mislim da nema u knjizi al je ovde Varis napravljen kao da ce da postane nesto vece a nestaje pre kraja knjige).
Evnuh je ispričao isto i u knjizi, samo nije bilo govnara u kutiji.
A
Sto se mene tice Sansa Stark je trebala da pogine u 2 glavi knjige.
Slažem se, al' jebi ga, zaplet.
A dje je crveni svestenik? I ovaj bi baja trebao da nosi zuti plast. Ko ce da ga vrati iz mrtvih ako ga uopste ubijju na ekranu (za to su potrebni specijalni efekti na kojima su se dokazali skrti). I pas se ovde plasi vatre cim je vidi zao mi je sto umire.
Taj baja jeste Toros od Mira koga su kontam izmenili da odgovara dvema ulogama, Limunplaštu i Torosu, ko što su i uradili sa onim divljaninom Orelom, dva u jedan.
Ja odustah od cepidlačenja, sad se pravim dok gledam da nisam čitala knjigu, i jedino me iznervira Sansina očajna gluma. Dobro, i dobila sam tikove kad je Ket krenula da bude emotivna. I ona kurva me nervira malko. Al' su mi Tirelovi pun pogodak, i ono sa Džejmijem na početku. I ne znam šta su se ljudi popalili pa kukaju što nema cgi kerova. Pa više volim kad ih nema, no kad glumci naglo ozrikave pa gledaju u neku tačku iznad zverke dok je tetoše.
Kad smo već kod Brijen, nije mi ni ona scena njene borbe sa Džejmijem nešto, ispade da ga je lako savladala dok je u knjizi džejmi toliko zajeban lik da ova i dalje može da mu ga duva, nema veze što je ležao mesecima u tamnici i što su mu vezane ruke, na kraju ga dobije samo zato što se ovaj umorio a nju su baš i učili da čeka na to. Bitno je radi kontrasta, ovaj postaje bogalj a bio je jedan od najjačih mlitezova u zemlji, i kako pominju posle, tranzicija u Korina polušaku mu nešto i ne ide.
Јашта, Џејми испаде пичка, а у 3. књизи сам га зготивио баш, у серији и није нешто готиван више јадан.
ЕДИТ: Брен смара невиђено, али то није ништа ново и у књизи је смор. Ја, кер, кер, ја и врана, троока. Јебала га врана у дупе инвалидско.
Da, smara opasno. Tek je na kraju zanimljivo kad je na putu da postane druid. I to je diskutabilno. Pročitao sam svih pet delova, jednostavno mi se ne sviđa lik. Dok više radnje ima kod Arje u 3 poglavlja nego kod njega u 20 glava biće mi dosadan lik.
Ti si promašio knjigu, prvo Brenovih poglavlja ima daleko manje nego od ostalih likova pogotovo od Arjinih. Drugo u svakom se nešto dešavalo, znam da sam pizdeo što znam da narednih 100 strana sigurno neće biti njegovog poglavlja. Treće Arjina poglavlja u Bravosu su uglavnom dosadna aj pred kraj postaju interesantnija.
Osim Brijeninih poglavlja u četvrtoj knjizi što se mene tiče nema stvarno dosadnih poglavlja i svako je interesantno na svoj način.
Bren mi je jedan od gotivnijih likova i sva ta radnja koja se odvija oko njega mi je odlična.
Četvrta knjiga mi je za sad govnurda. Pređoh skoro pola, ni reči o Branu i Džonu, ni Stanisa ne pominje, čak ni Deneris. Opalio po onoj Brijen govnjavoj raspaloj.
Najradije bih preskočio sva njena poglavlja i od male degenerke Sanse. Oni Grejdžoji su, doduše, jaki likovi, bila bi fora da joj ukrade zmajeve.
Брен смара невиђено, али то није ништа ново и у књизи је смор. Ја, кер, кер, ја и врана, троока. Јебала га врана у дупе инвалидско.
Posle Sanse Brijena je ubedljivo najveći debil. Mada je i Degeneris u poslednjem delu počela da ih stiže po debilnosti, mada po smaranju ove dve suvereno vladaju.
Јако мудо, улетео у усуд дрво, види прошлост, види будућност, не зна ни шта види. Ћ
Ће остане целог живота тамо и сам да се претвори у дрво као онај његов огавни ментор.
Морам се сложити да Дегенерис смара жестоко, нафурана мала минџа, "Ах, Дарио, оплоди ме, јеби ме, нисам курца видела откако је мог мужа, "најјачег кала" убила јебена бабускија вештица".
Meni su najjači likovi Baristan Selmi, Viktarion Grejdžoj,Oberin Martel i Mens Rajder. Mensa usraše u seriji dibidus, baš je star,namrgođen i nadrndan, a u knjizi totalni veseljak i gotivac
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Skidam im kapu za ovu epizodu, baš je fino ispala.
EDIT:
Evnuh je ispričao isto i u knjizi, samo nije bilo govnara u kutiji.
Sto se mene tice Sansa Stark je trebala da pogine u 2 glavi knjige.
Slažem se, al' jebi ga, zaplet.
Taj baja jeste Toros od Mira koga su kontam izmenili da odgovara dvema ulogama, Limunplaštu i Torosu, ko što su i uradili sa onim divljaninom Orelom, dva u jedan.
Ja odustah od cepidlačenja, sad se pravim dok gledam da nisam čitala knjigu, i jedino me iznervira Sansina očajna gluma. Dobro, i dobila sam tikove kad je Ket krenula da bude emotivna. I ona kurva me nervira malko. Al' su mi Tirelovi pun pogodak, i ono sa Džejmijem na početku. I ne znam šta su se ljudi popalili pa kukaju što nema cgi kerova. Pa više volim kad ih nema, no kad glumci naglo ozrikave pa gledaju u neku tačku iznad zverke dok je tetoše.
Јашта, Џејми испаде пичка, а у 3. књизи сам га зготивио баш, у серији и није нешто готиван више јадан.
ЕДИТ: Брен смара невиђено, али то није ништа ново и у књизи је смор. Ја, кер, кер, ја и врана, троока. Јебала га врана у дупе инвалидско.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/13951_10151408588807734_1688028407_n.jpg
najjača rečenica u seriji :DDD
Deneris me smara, al poslije ovog sam j zgotivila :DDD
Meni je najbolja recenica: "Never knew Bannen could smell so good."
Немате појма, најјачу реченицу икада у серији је изговорио храбри краљ Џофри
Leprikon
+ miliJon
Živeo hrabri kralj Džofri!
Deneris je opasna cka, navijam za nju da uzme presto nazad. Ne mozes ne voleti nekog ko ima zmajeve.
Ganeru, slabo si ti to pročitao ako te Bren smara.
Da, smara opasno. Tek je na kraju zanimljivo kad je na putu da postane druid. I to je diskutabilno. Pročitao sam svih pet delova, jednostavno mi se ne sviđa lik. Dok više radnje ima kod Arje u 3 poglavlja nego kod njega u 20 glava biće mi dosadan lik.
Ti si promašio knjigu, prvo Brenovih poglavlja ima daleko manje nego od ostalih likova pogotovo od Arjinih. Drugo u svakom se nešto dešavalo, znam da sam pizdeo što znam da narednih 100 strana sigurno neće biti njegovog poglavlja. Treće Arjina poglavlja u Bravosu su uglavnom dosadna aj pred kraj postaju interesantnija.
Osim Brijeninih poglavlja u četvrtoj knjizi što se mene tiče nema stvarno dosadnih poglavlja i svako je interesantno na svoj način.
Bren mi je jedan od gotivnijih likova i sva ta radnja koja se odvija oko njega mi je odlična.
Četvrta knjiga mi je za sad govnurda. Pređoh skoro pola, ni reči o Branu i Džonu, ni Stanisa ne pominje, čak ni Deneris. Opalio po onoj Brijen govnjavoj raspaloj.
Najradije bih preskočio sva njena poglavlja i od male degenerke Sanse. Oni Grejdžoji su, doduše, jaki likovi, bila bi fora da joj ukrade zmajeve.
http://24.media.tumblr.com/db5c5a11182c7188b80361c7ee75577f/tumblr_mhcu9470v81qg39ewo1_500.gif
Najradije bih preskočio sva njena poglavlja i od male degenerke Sanse.
Isto sam se nervirao. Da se citiram od pre:
http://vukajlija.com/forum/teme/3494-koju-knjigu-trenutno-citas?strana=122#post_2254419
Bolji je drugi deo knjige i to dosta al nije ni blzu treće i pete.
Meni su Brijenina poglavlja bila kul, ali sam zato Gvozdenrođene, pogotovo Utopljenog, izbegavala pri kasnijim čitanjima.
http://img2.rnkr-static.com/list_img/281/540281/full/the-very-best-of-the-confession-bear-meme.jpg?version=1356045943000
Posle Sanse Brijena je ubedljivo najveći debil. Mada je i Degeneris u poslednjem delu počela da ih stiže po debilnosti, mada po smaranju ove dve suvereno vladaju.
A mama Kejtlin?
Да подијелим са вама
http://www.dodaj.rs/f/31/Z1/37AeFDzF/drogoneats.jpg
ДРОГОН БЈЕЛОГРЛИЋ
Листа најнеомиљенијих
1. Кетлин глуперда
2. Санса на маму глуперда
3. Серсај краљица курви
4. Брен инвалид
5. Бријена мушкарача
Листа најомиљенијих
1. Џон Снежни
2. Тирион
3. Арја
4. Давос
Kad si gladan nisi sav svoj, Kejtlin Stark najdebilniji i najogavniji lik bez konkurencije.
Bren je meni jači lik od Snežnog. Snežni i Degeneris mi se na kurac popeli opasno, oće da se jebu al da im ne uđe.
Drogon Bjelogrlić ojebo.
http://vukajlija.com/forum/teme/18165-pesma-leda-i-vatre-dz-r-r-martin-opaki-spojleri?strana=94#post_2356391
Јако мудо, улетео у усуд дрво, види прошлост, види будућност, не зна ни шта види. Ћ
Ће остане целог живота тамо и сам да се претвори у дрво као онај његов огавни ментор.
Морам се сложити да Дегенерис смара жестоко, нафурана мала минџа, "Ах, Дарио, оплоди ме, јеби ме, нисам курца видела откако је мог мужа, "најјачег кала" убила јебена бабускија вештица".
Meni su najjači likovi Baristan Selmi, Viktarion Grejdžoj,Oberin Martel i Mens Rajder. Mensa usraše u seriji dibidus, baš je star,namrgođen i nadrndan, a u knjizi totalni veseljak i gotivac