Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Ја се надам да неће и Џона да оживи матори дерпе, испао је пизда и зато је и умро и треба да остане мртав. Јебало га оживљавање ликова.

2. Tirion, Baristan, Tormund meni lično gotivniji od Mensa, Bren, Arja, Crna Riba baš, baš gotivni likovi. Dobar mi bio i Rob Stark al jbg ubiše ga zlotvori seme im se zatrlo!!! Dobar je i Davos, Pseto, Bron, Mens...
    Džon kako knjiga odmiče sve više smara bem ga usta balava i on i Degeneris, ubiše jbt. Isti su, sa tim što je Degeneris još veća smaračica i glupa je ko kurac, jebali je robovi u šupak. I onaj Džora Mormont je smarač svoje vrste.
    Do jaja su i ovi iz Dorne, svi sem onog jadnika što ga zmaj ispeko. Šteta samo za Kobru što izginu onako glupo, bio je baš kul lik.
    Remzi je jak lik, bolestan, želim dumre u najgorim mukama ali mnogo zajeban lik i bez njega knjiga ne bi bila ista. Viktarion mi je bio mnogo do jaja dok nije počeo se petlja sa onim mađijama sad će da vidimo na šta će da ispadne.
    E da zajeban lik je i ona baba Tirelka a ni Džofova, pardon Tomenova kraljica ne zaostaje za njom al svejedno nek pomru svi, imaju ružu za grb. Pederčine. Dobro ova kraljica može i u kurve ne mora dumre baš.

3. jedini Starkov potomak koji nije glup na Kejtlin.

A bogme ni na ćaću.Čija li je Arja...

дебели пацов
    Ја се надам да неће и Џона да оживи матори дерпе, испао је пизда и зато је и умро и треба да остане мртав. Јебало га оживљавање ликова.

Narvno da će ga oživjeti, samo mene da nervira. Glupa Snjeguljica.

4. Ljudi Džon je jebena varga i po onome što je onaj lik Šestokoža ili kakogod rekao, jebeno jaka varga što znači da mož da pređe u telo drugog čoveka bez pomuke čak i pod uslovom da je smrtno ranjen a plus je tu i ona krava crvena, mož da ga oživi lagano. Ja bi volo da on ostane živ i da do kraja života gleda malog Rikona kako vlada jebem ga usta kopilanska!

5. DA SE VRNE BOROMIR JAČI NEGO IKAD!

6. Pocela da gledam seriju, pa cisto da se upisem, ako nisam vec.

7. Боље бежи са ове теме пре него што сазнаш гомилу ствари које не би смела да знаш... За мене је сад касно, али можда други могу да се спасу на време!

8. Највише су смарала поглавља са серсеи, то је било мучно читати! и брен, серем му се на снове и врану, богаљ један ретардирани! једино што ми је било занимљиво је кад је ушао у ходора, да се тако духовито изразим хехех, остало је го курац

9. Мене поглавља са Серсеи нису смарала брате. Екстра ми је био и сер Роберт Снажни.

10. I ja sam skinuo ove pdf-ove.

11. Jebote, uđem na temu, odmah spojler. Idi u kurac, neću više da ulazim.

12. Боље бежи са ове теме пре него што сазнаш гомилу ствари које не би смела да знаш... За мене је сад касно, али можда други могу да се спасу на време!

Procitala sam knjige, tako da bilo sta sto ovde procitam tesko da ce bit' spojler, osim ako se drasticno razlikuje od knjiga.

13. A dobro, zna se koji je najčeši spojler. Čini mi se da je to u trećoj knjizi.

14. Remzi je jak lik, bolestan, želim dumre u najgorim mukama ali mnogo zajeban lik i bez njega knjiga ne bi bila ista.

Svi želimo da umre lagano i brutalno. Nagađam 3 verzije za njegovo umiranje:

1. Ako Teon treba na kraju da ga ubije, najbolji način bi bio takav da Teon postane varga (što može stvarno i da bude čim Bren pokušava da mu se javi preko drveta srca) i uz pomoć tih moći natera razne životinje da ga napadnu i raskomadaju ga.

2. Da se pojavi Arja i da ga ubije Iglom. Pre nego što ga dokrajči da kaže:"Ja sam Arja Stark, a ne ona glupača Džejn Pul."

3. Da mu neko u piće ubaci neki gadan otrov. Za njega bi najbolje došla udovičina krv, od koje kasnije ne bi mogao da piša i kenja i tako umre sa ogromnim SMRADOM u sebi :D

15. Sansina poglavlja u prvoj knjizi su meni brutalno dosadna i obično sam pravio pauze kad stignem do nje.

16. natera razne životinje da ga napadnu i raskomadaju ga.

Ne razne životinje nego baš njegove 'devojčice'.

17. Sansina poglavlja u prvoj knjizi su meni brutalno dosadna i obično sam pravio pauze kad stignem do nje.

Naravno, kad je Sansa bila pravi mali fan Džastina Bibera. Kasnije je uznapredovala do Selin Dion, ali to je uglavnom to.
    Kad nešto razmislim, nesrećni Ned Stark baš nije imao sreće sa decom, druga ćerka mu gotičarka, Rob pravi mejnstrim, garant slušao Cukića, Džon metalika i to crna, Bren muziku i ne voli, on voli Bodlera i Prevera, a od Rikona će verovatno da ispadne neka teška alternativa. I svi oni od onakvog oca koji je rastao uz "Odlazimo na Kosovo ravno".

18. Kapiram da je Rikonova omiljena grupa Cannibal Corpse.

19. Džon metalika i to crna

Kurac metalika, emo jebeni. Garant sluša onu francuskinju kako-li-se-zove.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.