BAG:Vukajlija
  • musssashe

Dakle..ovo je tema na kojoj možete beležiti kada i u kojim momentima vam se pojavio BAG:Vukajlija u stvarnim životnim momentima..vam ovog sveta..
    Pre neki dan je zmia izjavila da je sanjala gambya i da joj je ispamovao san...i meni se desilo da sanjam nekog lika sa vukajlije...recimo malopre mi se desilo da kada sam krenuo da zovem melkijadesa...krenuo da kucam u mobilnom umesto bogdan...(kako ga oslovljavam u pravom životu) nego melkijades...
    mogu u temu da se uračunaju i momenti kada ste recimo kenjali u wc-u ili išli ulicom i na interesantan način vam je pala definicija na pamet....
    sve u svemu mislim da znate na šta ciljam....
    Dakle...koliko se vaša ovisnost o vukajliji meša sa stvarnim svetom...

Stavio sam temu u upoznavanje.

• Čudak

Mislim da je bolje da si stavio naslov VUKAJLIJAŠKI BAG, jer neće možda da čitaju bagove ljudi :)
    Ja hvatam sebe svakog dana kako idem ulicom i cijeli svijet gledam kroz definicije...

• musssashe

meni bas super naslov..mislim da ce ljudi kliknuti kada se par puta pojavi sa strane...

• Čudak

Jeste dobar naslov, Branko, nego ti velim samo :p

• musssashe

WTF? kako mi znas ime? ko si ti i ko te salje?

• Culle.haha

Meni se redovno dešava da potpuno spontano kroz smeh, kad neko ima smeha dostojnu izjavu kažem "To care, plukaaaasaaaaa"!

• Valdemar

Meni se od rada u Vordu automatski dešava da kad nešto zaserem krenem rukom gore levo da pritisnem undo.

• Čudak

WTF? kako mi znas ime? ko si ti i ko te salje?

Prpa, a?

E, da, i kad pričam sa društvom, nebitno o čemu se radi, redovno cittiram defke odavde... Recimo za vođenje ljubavi itd...

• DP

ja sam sanjao da mi grof vlatko smuvao ribu na koju se pržim...a ne znamo se lično, samo znamo da smo zemljaci. i tolko se izbedačim što mi skinuo cupi...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.