Ludi Čak - 25 godina, i dalje nevin. Nekad bio sektalika ali više nije, to je mejnstrim. Prati trendove i voli sve što vole mladi. Godinama otpadao od svakog društva i na kraju našao utehu u vuki i desanki šakić. Plav je i ima bradicu.
SimeSrbin, oko 1,50m visok, jače građe, oštrog jezika ali veliki prijatelj. Sluga domovini, zaštitnik prijatelju. Ne daje na sebe, zna da se usprotivi svakome, i verbalno i fizički. Slabije od sebe ne dira, a ne boji se jačih.
Ironični - šaljivdžija, vole ga u društvu. vole ga i pičke. al ne zato što zna sa njima nego je spontan.
Orkana - urbana devojka, oko 27 godina. voli da čita. ima redovan seks.
PETAR PAN PEZOS- Upisao marksizam '91, dao prvu, a onda počeo rat, shvatio koliki je zajeb napravio sa marksizmom, pa zapalio za Kanadu, pa se onda nakon dolaska dosmanlija vratio u SRJ i nastavio da podriva kapitalizam iznutra. Ima metar i 84 santima, puši disidentsku Drinu bez filtera, pije vinjak ujutru u birtiji kad krene po novine, pa obično zakasa taman toliko dugo da kupi sutrašnje. Kara nesvršene studentice filološkog i član je neke levičarske stranke koja nije SPS.
Olanik blejač iz blokova, sprco 25 godina u bulju, gmazina od 2 metra, ne brije se i ne kupa. Vari po ceo dan i diči se time ko da ima 17 godina. Ima kurčinu od 18 cm i udario je 5 recki za života.
malo manje godina,veca kurcina,a ovo za recke,reckujem ti sestru
za tebe mislim da si prekjuce otkrio picku,ako cemo o tome
Paninaro- Mima Karadžić.
Ludi Čak - čiča od 40 godina, C.E.O. u nekoj korporaciji, drka omladinu po sajtu.
U ate usroooo!
Šta ti rekooo.
Ludi Čak - 25 godina, i dalje nevin. Nekad bio sektalika ali više nije, to je mejnstrim. Prati trendove i voli sve što vole mladi. Godinama otpadao od svakog društva i na kraju našao utehu u vuki i desanki šakić. Plav je i ima bradicu.
A bila je ozbiljna tema nekada :( bestidnici samo spemujete, nije vas sram!
haha jeste
Jedino što si pogodio je ovo poslednje, za razliku od pičke tvoje keve koju pogađam stalno. Opaaaaaaa!
a kaizena sam oduvek ovako zamišljao neznam zašto: http://bradhodson.files.wordpress.com/2011/07/fat-man-at-computer.jpg
Što si takva orkana vidiš da sam ubo za maestroa, pobedijo sam.
Rajder - Ljudina od 2 metra i 110 kila. Ima jasno izgrađene svoje stavove i ne jebe živu silu. Ide glavom kroz zid. Za njega ne postoji nemoguće.
SimeSrbin, oko 1,50m visok, jače građe, oštrog jezika ali veliki prijatelj. Sluga domovini, zaštitnik prijatelju. Ne daje na sebe, zna da se usprotivi svakome, i verbalno i fizički. Slabije od sebe ne dira, a ne boji se jačih.
Ironični - šaljivdžija, vole ga u društvu. vole ga i pičke. al ne zato što zna sa njima nego je spontan.
Orkana - urbana devojka, oko 27 godina. voli da čita. ima redovan seks.
Kaizen sto posto.
http://static2.fjcdn.com/comments/Everyone+should+cosplay+as+the+fat+nerd+from+South+Park+_50b840c420cc17431c733513f20391db.jpg
Petar Pan sa Pezosa - voli šalu na svoj račun, kečap u pici, i plavuše. Jebe.
Ubo si Maestro. A Petar Pan sa Pezosa je jebač sigurno, to se vidi po avataru.
A to ti je ono 'šala na svoj račun'. Lik je džek, voli da pravi budalu od sebe, ali u RL jebe
PETAR PAN PEZOS- Upisao marksizam '91, dao prvu, a onda počeo rat, shvatio koliki je zajeb napravio sa marksizmom, pa zapalio za Kanadu, pa se onda nakon dolaska dosmanlija vratio u SRJ i nastavio da podriva kapitalizam iznutra. Ima metar i 84 santima, puši disidentsku Drinu bez filtera, pije vinjak ujutru u birtiji kad krene po novine, pa obično zakasa taman toliko dugo da kupi sutrašnje. Kara nesvršene studentice filološkog i član je neke levičarske stranke koja nije SPS.
malo manje godina,veca kurcina,a ovo za recke,reckujem ti sestru
za tebe mislim da si prekjuce otkrio picku,ako cemo o tome
pa šta oćeš jebem te usta, nisi udario ni 3, ja te ovde falim a ti tako vraćaš