Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ironični, komunikativan, voli voćni jogurt, veran pičci, najduža veza godinu dana, bez seksa (u toj vezi). Smedja kosa, isto takve oči, osrednje visine. Ne pije.
Ogma klinac od 16 godina, sluša marlona i bs, iako se to ne sluša već par godina. Vari i nosi šuškavce. Jebao je jednu ribu.
koliko ovaj maestro zasluzuje onako samarcinu jednu da se onesvesti
nalozeni klinac koji troluje prozivanjem i komentarise ko je koliko jebo,a do juce nije ni znao sta je picka
dok nije procitao na netu u tome
udarim ti recku u usta,dzibercicu
Evo kako ja zamišljam Ollanika :)
http://m.youtube.com/watch?v=IyDIKtXLBGA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DIyDIKtXLBGA
nalozeni klinac koji troluje prozivanjem i komentarise ko je koliko jebo,a do juce nije ni znao sta je picka
dok nije procitao na netu u tome
udarim ti recku u usta,dzibercicu
Skroz. Nema ništa jadnije nego na netu pričati drugima da ne jebu. Beta as fuck.
Zaslužim ti mamaru.
hahahahha taj neki rad,bobe :D
Klinac? Od 16 godina? De si bio juče kad sam se kurčio da imam 18 leta lolo
Inače Marlona slušam, BS ne. Šuškavce ne nosim. Varim. 3/6
Bob Roka zamisljam kao gomilicu ovcijeg izmeta hehehehe
Pa kome sam rekao da ne jebe? Dobro, Ludom Čaku jesam. Samo procenjujem, šta. I to je deo zamišljanja nekoga kao ličnosti.
Dilana ne zamišljam uopšte, ogavno je misliti o crnogorcima.
Pitate se zašto? Pa da li je prijatno zamišljati dve prikolice stajskog đubriva, jednu parkiranu u Bg, a drugu u Podgorici?
Evo i ja da zamislim Maestra. Dečko od 19 leta, puši Vinston plavi, imao 4 cure. Voli vinjak, ko i svaki Srbin, i rado ga pije na proslavama. U osnovnoj se ložio na profesorku iz Srpskog, prepičku Draganu koju je oženio lokalni tajkun. I dalje se loži na nju.
Maestra zamišljam kao lika koji jebe, pa mu onda naidje sušni period pa udje na vuku da govori ljudima kako ne jebu da ublaži svoju nejebicu. Trenutnu. A onda će opet da ode da jebe pa ga neće biti na forumu 4 meseca. Kao što je do sad i radio. Verovatno liči na ovog lika sa slike, zato ga je i stavio na avatar. Niži lik, voli da podjebava i zato ga često i hejtuju. Vole ga žene, zato što je lep. I zbog toga ga hejtuju. Propali fudbaler, studira neko sranje od faksa. Ne igra igrice, osim menadžera i pesa. Čita tarzaniju, iako sere da su mejnstrim. U principu ga boli kurac vukajlijašku karijeru, samo bleji dok ne naidje neko žensko. Al ne skrndelj.
Ogma pušim Danhil crni, cura sam imao i više al što se tiče recki blizu si, imam 19, volim vinjak. Ovo za osnovnu i profesorku aj nek bude nešto slično. Dobar si
Kako zamišljate mene?
Prvo reci čiji si dupli
Bobe, ja te zamišljam kao da si nečiji dupli.
Maestro brate što si ovoliko zavapio za pažnjom 3 stranice foruma o tebi se raspravlja, stvarno treba da promeniš nik u Menstruo, imaš neke PMS epizode.
EDIT: Bob rok je jedan matori zajebant koji vozi bmw x6. Zeza sve živo, nikog ne štedi, uživa čovek samo tako.
Hahah, jebote, sad čitam sa početka teme, kakav sam retard pre 4 godine, transfer me hvala. Šta zna dete od 13-14 godina...