U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
uf, pa baš i nije, pričam tiho mirno i lagano. ko me ne zna pita jesam na pajdu
Olanik, metar osamdes šes, trenerka, ne makserice već neke malo opuštenije tike, tipa adidas, kraća crna kosa i krvna grupa B pozitivna. Opijator velikih razmera. Jesam ubo nešto? Mislim ovo zadnje sigurno jesam lolo
što me hejtujete tako jako, pa ja sam miran i povučen lik, i ne pričam kako jebem
sve si ubo osim to za visinu,imam 190 i jos nekoliko centimetara
za krvnu grupu neam blage koja mi je
tebe zamisljam ko neku mladju verziju mene xd
maestro - neuspesan bilder sa bradicom onom, malo ljomberski fazon
ollanik - ko nekog afro rastafarijanca
Ludi cak - ko neki lik koji ti zavrsi sve sto ti treba kad ti treba, neam pojma sto
auuu haha, pa dobar sam znači
hahahah nemate pojma. aj čekam još nekog pa da se opišem
ogma sluša mlađeg brata i vjeruje lovcima. sve im vjeruje.
Maestro- ima navijačka obeležja po sobi, nešto na crveno vrišti na sve strane. Nosi navijački šal i fajericu. Šiša se na opasno sa strane a gore ostavlja ko švaba iz filma Rane. Ima ogledalo u svojoj sobi ispred koga odmerava koliko je opasan i pravi face. Srednje visine.
PajkoNP, visok mršav lik, nije izbirljiv za jebanje, uglavnom ga devojke izbegavaju pa je šovinistički nastrojen.
Često viče na roditelje.
Olanik blejač iz blokova, sprco 25 godina u bulju, gmazina od 2 metra, ne brije se i ne kupa. Vari po ceo dan i diči se time ko da ima 17 godina. Ima kurčinu od 18 cm i udario je 5 recki za života.
Mladjeg brata sam izgubio u saobraćajci. Imam druga lovca i laže kao pas. 0/2
Nemam. Navijanje i pripadanje nekoj grupi navijača mi je debilno. Frizuru si donekle ubo, sa strane kraće, gore duže. Ogledalo nemam stoga i ne vežbam face.
Sledeći.
Maestro - fazon De Niro u taxi drajveru.
Maestro- Sluša pank, prati sport, fudbal pogotovo, igra menadžera, šminker neki i veliki narcis.
To maestro, dođi padni mi na grudi! Moja životna maksima je: udri navijača pendrekom po tintari!
Maestro http://i.imgur.com/KVr3cBc.jpg
Goblini jebu, znači sve je tačno. Brao.
Šminker, ne znam šta podrazumeva, ali volim da se lepo obučem, zaližem kosu i to.
Jedini goblin koji je jebo je tvoj ćale kad te pravio. Opaaaaaaa!