Podijeli sa Vukajlijašima

1. svaki dan sam zahvalan što postoji čitav niz zakona koji me sprečavaju da budem bilo kakva vlast u ovoj zemlji... Hitler bi bio malo dete za mene, a takvo nasleđe ne želim za sebe i svoje

2. Ovaj umislio da je gospod bong

3. bombas

svaki dan sam zahvalan što postoji čitav niz zakona koji me sprečavaju da budem bilo kakva vlast u ovoj zemlji... Hitler bi bio malo dete za mene, a takvo nasleđe ne želim za sebe i svoje

Nisi ti za lidera, predodređen si da budeš gažena strana, čemu naročito doprinosi ovakav stav

4. Kakva si ti seljačina u suštini

5. hahaha nas zajednicki profil, kao oni likovi Milos Jovana Aksentijevic, takve treba isutirati iako nema ni g od gej, a ova homo sranja ne vredi ni komentarisati

6. Tad još nisam znao da si peder i da nemaš drugare

7. Ajde da vidim da se jos neko pohvali da ima ponudu za zajednicki profil na vukajliji

8. To je trebalo da bude nešto na foru DunCara itd, ali ne možeš to izvesti sa pederčinom poput bombaša ispolivanog spermom, jel te boli još uvek? Oprosti sebi, zavuci se pod neki kamen i izumri konačno, čemeru poluljudski

9. A ovo kačenje privatnih poruka javno, to ni žene ne rade

10. DunCara

Jel mogu ja da budem Dun a tebi Cara?

11. Suviše si ti jedno tragično i iskompleksirano stvorenje da bi mogao da budeš duhovit

12. aj na chat da ne zagadjujemo temu

13. Ne zaslužuješ ni sekunde mog vremena

14. hhaha to ti i govorim svo vreme

15. Evo kako Bob rok sam namesti svoje duplake da ih prcaju:
    https://youtu.be/5CkCx97WBuA?t=6m40s

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.