U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
QUQU opozicijo reaguj
Beznacajne organizacije nego sta a znas sta je mega znacajno?
Kad trininad i tobago povuce priznanje kosova.
E to je za mene parada znacajnosti.
мени је много значајније шта се дешава у свету него дал је косово ушло у неку орг или је того повуко признање бмк иск
bukv jos samo raznorazni milogorci misle da je od ZNACAJA kad neki kurcic od regije udje u nato ili pajsad savet evrope
S A V E T
A
V
E
T
ахахахахах могу да те посаветују како да сигурно одеш у пропаст
Sace uskoro da se kmeci kako tkzv kosovo ulazi u nato a ovi supci na silu instalirali bazu tamo pre cetvrt veka
одлично нек уђу и у нато сад кад се нато истрошио у украјини
Nato nato smestim im obilatilo
Najtačniji prevod riječi "eventually" sa engleskog: "na kraju balade".
neka voli skauz da mu klince u školi uče da je okej ako hoće da promijene pol slobodno možete hajde promijenite pol bre ej šta radiš to ne možeš da budeš muško mijenjaj pol pod hitno
https://i.imgflip.com/3ivvc2.jpg
Ko je lud ovde neka greska u matriksu, pisemo o kosovu, ovaj o promeni pola kod dece ovaj o prevodu xaaxa
btw kako se prevodi onda "ackchyually"
Event je dogadjaj znaci prevod bi bio dogadjajno ili tako nesto.
amaterski prevod: zapravo / ustvari
malo ozbiljnije: da, ALI...
актуелно
e pa nije
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/021/665/DpQ9YJl.jpg
pao sam sa skele. sa trećeg sprata na prvi. zakačio sam glavom parapet (mali zidić od pola metra) i pao na rame direktno. srećom, imao sam šlem na glavi i sve veće štete su sprečene, ali trebaće mi vremena da se oporavim, jer mi je ruka sjebana skroz, naprsla lobanja.
ma nije to nista, sad ce i devojka da te sutne
neće
dobro brate pa kako i zasto si pao?