U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Celte nikad za tebe ne bi reko da ces palis na neke alt vukajlije jbt el moguce da si toka nubara
Celt био најактивнији члан у протекла 3-4 дана, срце ме боли што је отишо
Сад се враћамо на ~200 порука дневно
Jbt od sve dece Jovor osto najdosledniji kakvi ste ljudi prebegulje
Није Јовор открио да имамо дефке, постере и реакције тамо, мораћемо да га зовемо да оцењује ауторе лоло
ma kliknuo ovde videh, i nije lose, stvarno. korektno uradio skoro sve, osim sto ne moz da se uzdrzi da ne bude dete.
imam ja diskord odavno. pravim neke module za simulatore prodajem cak sad kao sajd dzob, pa moram.
inace u pravu je car, bumer sam i ja ko i ti.
što jes jes, obrukao si se kelte, malo je reći. od moderatora do nekoga banovanog od strane šljama čekaoničarskog.
de sam ja bumer jbt
crawling karma
pazte, moglo bi da se da sansa i tome, da ne budem iskljuciv. ako bi car uzeo i prepustio admina nekom drugom, bilo bi to super korektno.
ovako, ne ume brate ni tu minijaturnu vlast da nosi i onda ce vremenom jednog po jednog da otera dok ne dodju opet ovde. misli sad nece, al sujetna je to glavica, smorice se ljudi, uvredice ga jedan slucajno pa drugi i tako ce ostati najzad kao king of none
Целтари је уств једина замерка што није он админ лоло
koliko vam je godina, lepi moji?
brt ja sam na diskordu 1.0 dao drugom da bude admin jer nisam hteo sa tim da se mlatim. ti si problem.
jel vidis da sam dosao ovde i ti samo udaras F5 F5 F5 da odgovoris, vrv si i zaboravio da postoji diskord.
budi brate musko, ostani pri odluci, izbacio si me, resio si da napravis drugu vukajliju, idi tamo, sta ces koj kurac vise ovde sa nama.
Целтари је уств једина замерка што није он админ лоло
brt ja sam na diskordu 1.0 dao drugom da bude admin jer nisam hteo sa tim da se mlatim. ti si problem.
jel vidis da sam dosao ovde i ti samo udaras F5 F5 F5 da odgovoris, vrv si i zaboravio da postoji diskord.
budi brate musko, ostani pri odluci, izbacio si me, resio si da napravis drugu vukajliju, idi tamo, sta ces koj kurac vise ovde sa nama.
Дошао сам да видим како "Цар је пун сујете на дискорду" полако постаје "ја треба да будем админ дискордасха" кмечање и нисам се разочарао
ne znam celte sam naziv grupe et vukajlija sa c/p temama kurcofil kuvanje i pazaris bananu tamo nema dobar saund kako god okrenes
sta si ocekivao neki enterprajz jer je kaytez sjebo temu fazon tiha osveta
jer obojica se ponašate kao da vam je trinaest.
allahu dragi, svađaju se oko diskorda, a rođeni prošlog milenijuma.
sta si ocekivao neki enterprajz jer je kaytez sjebo temu fazon tiha osveta
jeste. stoji sve to.
pa ja bi tamo al ne mogu, pa moram ovde. sta ima veze oko cega se prozivamo dokle god zabavno? :)
jer je ovo bednije od sage vuk-avi-filip-toma. tresem se od blama.