Разноразно питање

1. глупые русские

2. Тооооо магијееееее, гуглао сам ал погрешно а руски не знам ич :Д хвала велика, дођем пиво и тако то

3. Одем данас на стоматолошки факс да ме лијече, кад оно три-четири пандура у чекаоници, реко, можда дошли да оправе зуб. Зачујем неко звецкање, погледам опет ка њима, а оно затвореник са лисицама, рукама иза леђа и везаних ногу седи између двојице пандура. Довели га да му обезбеде уставом гарантовано право на лечење. Шта мислите, је л на њега позитивно или негативно утиче такав контакт са спољним светом, оће ли данути душу или ће се додатно јести због несрећне судбе? Каква је уопште атмосфера у домаћим затворима? Кад је другар био у централном, каже да су блејали по цео дан и гледали утакмице, ал не знам да л да му верујем.

4. Земљотрес у ЦГу већ два дана за редом бре :)

5. Кад је другар био у централном, каже да су блејали по цео дан и гледали утакмице

Сигурно ће ти каже да су га јебали у чмар. Матори ал си наиван

6. zasto je Smare pogazio cas i rijec crnogorsku?

Kako kad još nije sjutra? :)

7. Čitam temu sa razlozima banovanja. Kakva je to fora ako prekoračiš 10 pvt-ova, da pada ban.
    Šta sam loše razumela?

8. Сигурно ће ти каже да су га јебали у чмар. Матори ал си наиван

Кад сам реко да не знам да л да му верујем, дискретно сам из поштовања према њему хтео да нагласим да му не верујем, па зато питам.

9. Čitam temu sa razlozima banovanja. Kakva je to fora ako prekoračiš 10 pvt-ova, da pada ban.
    Šta sam loše razumela?

Deset uzastopnih tvojih, bez prekida i bez odgovora...kao na forumu, kao na četu...automatski ide.

10. Šta sam loše razumela?

Carina zasluga - antispem zakon, čim postuješ deset postova za redom ideš na hlađenje dok proverimo da li je namerno ili slučajno.

11. Зашто имате плагијате на насловној модови?

Оплоди ме!

12. Hvala na odgovoru. Vi'š, to nisam znala.
    Pa šta se dešava ako Smorka pobriše, na primer, svoje pisanije meni, pa moji postovi ostanu prazni?

13. Ih nije to. Nego sam ja brisala svoje postove nekim autorima. Znaš već.

14. Hvala na odgovoru. Vi'š, to nisam znala.
    Pa šta se dešava ako Smorka pobriše, na primer, svoje pisanije meni, pa moji postovi ostanu prazni?

Pa tu se vidi da si komunicirala sa nekim pa ce on popije ban sto brise postove. Prosto :*

15. pa ako ostane iljadu samo tvojih kul je sve dok ti ne napises nesto. onda si ga najebala

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.