Разноразно питање

1. Meni je par defki sa prve strane kretalo tako sa 0:3 a sad su u debelom plusu.

2. :-)

Uvek znam ko da te prve minuse...

3. Pa ka zato i pitah jel postoji autor koji retko daje pluseve. I jel bolje rangirani a aktivni autori obicno imaju dosta podeljenih ocena? Npr jel ima u prvih sto neko da je dao samo oko 5000 ocena? Bilo bi mozda dobro da svakom na profilu bise odnos ocena

4. Mene zanima da vidim zbir ocena iluzije, tinkera i mosta i plus onih šesedam naloga još što je imao.

5. Bruce rece da ima nesto mnogo podeljenoh minusa i to bas na ovoj temi. Ne zn dal sam tripovao al tipa oko 90000 al moguce da sam ja nesto pomesao, nemoj mi verovati.

6. Zašto bi te zanimalo? Msm, nemaš od tog ništa.
    Pa tražio je i on odnos glasova javno. Nije neki smak sveta.

7. Ali primećujem manji broj minusa od kada je banovan.

8. nisam mu sabirao, ali da je imao mnogo - imao je...

9. Zašto bi te zanimalo? Msm, nemaš od tog ništa.

Znam da nemam ništa od toga, ali mi je dosadno.

10. ahahaha
    razumem te
    Brus: on je tražio odnos glasova kada i ja ( u slično vreme), i mislila sam da će biti nešto mnogo gadno a nije bilo. Mislim, ne toliko, koliko sam očekivala.

11. Ali je pazl bio najbolji po tom pitanju, tipa 4000:40 ili tako nešto...

12. Има неко линк од оне слике "ја богата а ти говно" са оном ретардираном рускињом? Треба ми 'итно!

13. nije bilo mnogo gadno, ali kad pomnožiš sa devet naloga... Iluzija je OK čovek, samo mnogo voli da daje minuse i negativne komentare :)

14. nije bilo mnogo gadno, ali kad pomnožiš sa devet naloga... Iluzija je OK čovek, samo mnogo voli da daje minuse i negativne komentare :)

haha mene jednom prelistao i podelio mi nekolicinu pluseva, čak i pozitivan komentar ostavio...

15. е пу,чак сам пребацила тастатуру на рашн!

16. Спора си Видро :бељ:

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.