Разноразно питање

1. Čekaj da se javi mod koji je odabrao, meni to samo izgleda kao obrada teme pa neću da se mešam.

2. нема обраде теме кад је сленг у питању. тако да скидај с насловне БРУСЕ МАЈСТОРЕ лолол

рејално, боли ме стојко, нека га плагијат, покушо сам да вас дркам ко пре што сам радијо, мислим на вас модове, ал нема више жара :) све кул, ко да нисам питао...

мада сад би било фер да одаберу и моју лолол

3. Zaista bi bilo fer, ali možda bolje neku drugo - čini mi se da odavno nisi bio na naslovnoj.

покушо сам да вас дркам ко пре што сам радијо

hehehe

4. пише ВАС не ВАМ лололо

5. Šta se desilo s onim Kostićem, nekada aktivnim članom ovog sajta ?

6. Zaista bi bilo fer, ali možda bolje neku drugo - čini mi se da odavno nisi bio na naslovnoj.

Не треба, мада би ми добро легло још 7 комада да могу да читам гробље :)

7. Da li se iko od svestrano orjentisanih vukajlijaša razume u naočare za vid? Ima li u Srbiji da se kupe sportske naočare za vid, kao što je imao Davids Edgar DMC (Holland)?

8. da ponovimo

sad nemate ovaj izgovor!

Kako kad još nije sjutra? :)

Smare operi obraza!!

9. Одабра' сам после те једну, одабраћу ту сјутра, зајеба' сам се данас гомна

10. E da, Smarko, ako nisi još počeo da pušiš, odaberi i meni nešto. Po slobodnom izboru.

11. И теби, опклада гомна, што ћеш?

12. Da pitam još nešto pa neću više da davim dok mi ne padne još neko pitanje na pamet u međuvremenu lol

Zašto je Lula razmodovana? Meni je ona bila ok.

13. зато што има важнијих ствари од седења на неком сајту што одузима много времена а не води ничему.

14. Zašto je Lula razmodovana? Meni je ona bila ok.

Nije više mogla fizički da izdrži mentalnu torturu...

15. Jbg. Vala zaslužila je odmor od bagre. Hvala.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.