Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mislim generalno mi se jebe,ali aj da pitam,samo da vidim dokle može da ide ljudska sujeta.Već odredjeno vreme mi se brišu definicije ubrzo posle postavljanja.Nebitno jel skor 8-2 ili slično,nestaje ko jaje sa groba.Naravno da dajem negativne komentare na sranja sa naslovne,ali nisam mogao zamisliti da pojedini moderatori imaju razmišljanje trogodišnjeg deteta.Ako misle da su Bogom dani,samo nek uživaju u svojoj veličini,ja ću se i dalje mučiti kao direktor velike firme koji pokušava da ukaže da ovaj sajt ide do kurca sa takvim ljudima.Ništa lično,samo jadno da jadnije ne može.
nije me mrzelo da pogledam - od 27.03. su ti samo 4 defke obrisali moderatori, znači za šeset i kusur dana 4 defke, to je jedna svake dve nedelje...
Bruce politička fora...stiče se potpuno pogrešan utisak kad tako kažeš.Ne pričam ja stvari bezveze.Što ne kažeš koliko sam definicija napisao od tog datuma?
Puno Bruse, puno. Kakvi ste vi to maderatori, sram vas i stid bilo?
13, 6 si sam obrisao - bez obzira na to, nije baš da nestaju kao jaje s groba. Ne pokušavam da branim uređivačku politiku sajta, niti moderatore koji su ti brisali, samo iznosim činjenice, ali ako i ti sam obrišeš polovinu onog što napišeš, kako smo to onda mi krivi?
Opet demagogija...Ako sam obrisem,znaci da sam napisao sranje.Ako ostavim 5 a vi obrisete 4,uglavnom sa pozitivnim skorom,ne znam u čemu je problem.Ustvari znam.
Garant obrišu tvoju deiniciju i onda je postave kao svoju i stave u odabrane!
Ne znam da li pokusavas da me ložiš ili da me isprovociraš,šta li...Jesam ti nekad prokomentarisao definiciju?Nema potrebe,to me možda pogadjalo pre 15-20godina,prevazišao sam te klinačke fore.Mislim da ni moje dete ne bi reagovalo na taj nazovi pokušaj da se ispadne pametan.
http://i5.photobucket.com/albums/y155/jenie249/SHINee%20Mood/Donghae/sleep.gif
Da si prevazišao klinačke fore ne bi se palio zbog nekoliko definicija. Mišn akomplišd.
Ne verujem,jel moguće da se oko običnog pitanja angažuje čitava mašinerija koja pokušava da ponizi osobu koja postavi gorenavedeno.Pa nisam vamglavu razbio,prosto pitam da li je posredi moderatorska procena da pišem govna ili nešto drugo.
Jeste bombaš, imamo pik na tebe. Samo čekamo kada ćeš da postaviš definiciju, pa da ti je odmah obrišemo. Volimo to da ti radimo, baš volimo. Da nije tvojih komentara, prosto ne bismo imali razloga da ti bilo šta obrišemo.
http://vukajlija.com/pomoc/cesto-postavljana-pitanja#obrisana-definicija-poster
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lcnsk7GIYQ1qdp3m1o1_500.gif
Meni su rekli da će mi odabrati definiciju ako budem pisala razne gluposti na raznoraznim pitanjima. I još ću dobiti 100 ojra i dojavu od Džankija.
Selenijum,ne palim se zaista.I ne pišem ja ne znam šta i koliko,4-5 komada ostavim za 2 meseca,pa reko da vidim jel stvarno ne znam ništa da napišem.Da se manem ćorava posla.
Ja ne mogu da shvatim da neki autori misle da moderatori imaju pik na njega i da mu brišu definicije namjerno ili eto zato što im se može. Sada si se ti javio, a bilo ih je još kamaru takvih koji misle da imamo po 13 godina i da idemo i namjerno rokamo po njihovim definicijama ili posterima. Postoji samo tri razloga, nekvalitetne, plagijati, prežvakane fore.
http://i5.photobucket.com/albums/y155/jenie249/SHINee%20Mood/Donghae/sleep.gif
Ne spavaj na poslu, sunce li ti kalajisano!
Ево и ја да се јавим :)
Ne znam da li pokusavas da me ložiš ili da me isprovociraš,šta li...Jesam ti nekad prokomentarisao definiciju?Nema potrebe,to me možda pogadjalo pre 15-20godina,prevazišao sam te klinačke fore.Mislim da ni moje dete ne bi reagovalo na taj nazovi pokušaj da se ispadne pametan.
Oprostite stari gospodine, ali ako vas te "klinačke" fore ne pogađaju, zašto se onda nervirate.
Ja sam obrisao nekoliko vaših definicija, jer sam procenio da nisu dovoljno kvalitetne. Za nekoga ko ima tako visok prosek definicija, trebali biste da se više potrudite. To vam mogu reći posle 150 hiljada datih ocena. Dosta toga što ste napisali, a da sam vam obrisao, je u rangu nekog novajlije i spada u istu onu grupu definicija koje vi kritikujete. Uzgrad, nisam imao pojma kakve komentare ostavljate, do malopre.
Ne bi ja uopšte komentarisao da nisam pogledao tvoj profil. Imaš 6000 poena iz tri odabrane defke, 219 živih definicija i trenutno si 153. autor Vuke. Ej, 153. autor od 200.000 naloga! I buniš se za 4 defke. Ako ti ova statistika nije mera kvaliteta, jebiga onda.