Разноразно питање

1. СМарко
    Ево и ја да се јавим :)

E sacmo najebali.

2. E sacmo najebali.

Сте виђели што је кад се ућера страх у кости!? :)
    Видим колеге нешто расправљају, па ја оно као стојим иза њих ако скочи бомбаш на њих да улетим да га бијемо заједно :)

3. Samo na naslovne Zyclon,samo na naslovne.Ja nikad nisam ni tvrdio da znam da pisem,iskreno i ne razumem otkud mi toliki prosek.Eto,smatraj me ispodprosečnim autorom,što zaista i jesam,pa ako može to da bude olakšavajuća okolnost.

4. Ne bi ja uopšte komentarisao da nisam pogledao tvoj profil. Imaš 6000 poena iz tri odabrane defke, 219 živih definicija i trenutno si 153. autor Vuke. Ej, 153. autor od 200.000 naloga! I buniš se za 4 defke. Ako ti ova statistika nije mera kvaliteta, jebiga onda.

nema to veze. i ja ću se buniti i pizdjeti zbog svake definicije koju mi moderatori obrišu. to je jače od mene pa neka sam djetinjast po sto puta. nekad se bunim javno, nekad u sebi a nekad me i dignete na sprdnju. ali, tako je.
    EDIT: ma ja sam danas kul, ubio sam neke na pokeru, skroz sam ih očkuljio. danas se ne mogu naljutiti :)))

5. Ajde da se izmirite i izljubite, 'oću da spavam a stra' me da će se svađate kad odem.
    Dajte mu ga po poljubcu pomirenja!

http://www.deviantart.com/download/201303322/kurt_and_blaine_2nd_kiss_gif_by_eirinip5-d3bummy.gif

6. MA bunite se vi slobodno, mene samo pogodi kad neki dobar autor sebe proceni kao lošeg ili osrednjeg jer mu je obrisano nekoliko uzastopnih defki. Šta su meni radili pre godinu i po dana pojedinci za malo da odem sa sajta...

7. Nije svadja Kurde,nije svadja.Aj evo i ja ću završiti,ali neka moderator okači ovde 2 definicije koje mi je obrisao pre pola sata,pa ako kažete da su za brisanje,nećete čuti ni reč od mene.Jedino ako su plagijat,što se kunem da nije namerno.

8. Ја сам лош аутор. :(

9. Сте виђели што је кад се ућера страх у кости!? :)
    Видим колеге нешто расправљају, па ја оно као стојим иза њих ако скочи бомбаш на њих да улетим да га бијемо заједно :)

Ne bojim se ja nikoga! Rekla mi mama da me ne možete nači u gradu preko kompijutora!

10. Vratijo se brat Paninaro! :)

11. Ne bojim se ja nikoga! Rekla mi mama da me ne možete nači u gradu preko kompijutora!

Не може те наћ неки педофил или силоватељ, а медатор може, сигурна буди!

12. saće SMare da vam za kaznu odabere nešto :)

13. Vratijo se brat Paninaro! :)

nije niđe ni odio, ne brini :)

14. Ništa ja tebi, Smarče, ne vjerujem! Mene moja mama ne laže!

15. saće SMare da vam za kaznu odabere nešto :)

Свима по одабрана, ја частим, ајмооооооооооооооо АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООО

Не могу данас да бирам, одабра' сам ону лоше и сад одмарам :)

16. Замислите колико су дефиниције пропале кад један Брус може да буде 14. на ранку. Омајгад!

17. Ja bih to sve u gulag.

18. Замислите колико су дефиниције пропале кад један Брус може да буде 14. на ранку. Омајгад!

Nadam se da pod ovim misliš da on zaslužuje i bolju poziciju. :)

19. jesi video Muri, to si ti kriv, ti i tvojih 14000 pluseva...

20. Ја сам лош аутор. :(

Ти си само несхваћен! НЕСХВАЋЕН! Лепше звучи, угоди себи јебо слику своју, олакшај муке тешког дана и још теже године!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.