Pogledaj na www.alexa.com - palo je ocenjivanje jer više niko ne ocenjuje defke, svi su na sličicama i pokretnim sličicama, reakcije dobijaju 200-300 ocena MINIMUM, a par odabranih imaju po 5000 lajkova. Jednostavno, fokus posetilaca više nije na defkama pa se nama koji znamo da čitamo čini da se ne gledaju više...
Pogledaj na www.alexa.com - palo je ocenjivanje jer više niko ne ocenjuje defke, svi su na sličicama i pokretnim sličicama, reakcije dobijaju 200-300 ocena MINIMUM, a par odabranih imaju po 5000 lajkova.
ПУУУ! Јеб'о их ко их уведе. Сад сам отишао на септембар прошле године, 300 +/- дефиниција писано дневно. Ужаснут сам.
E da, ovo još da pitam i da umrem. Što koji kurac ljudi imaju trip da, ako im post ostane poslednji na strani, moraju da ga ponove na sledećoj? Iritira do imbecilnosti.
Koliko vidim, Bruce nije odustao. Tu je hiperprodukcija i dalje. Nije baš k'o Glavni, ali ne zaostaje previše :)
А као, није ово такмичење. Мхм. Треба да се слави тај такмичарски дух и витештво, озбиљно, не да се анатемише. Мислим да је далеко више добра донео него лошег.
obzirom da sam ranije pisao po deset komada dnevno, ovo nije ništa - pišem jer to volim, lepo mi je kad nasmejem ljude, jebemliga, nastaviću i dalje :)
Samo cepaj, Brusže. A i ovo što Laik kaže, razume se. Taj takmičarski duh i jurnjava na listi je sasvim normalna stvar, posebno kod muškaraca. Nama je u prirodi da se nadmećemo.
Prvo, nauči da koristiš zareze i tačke. Agonija je čitati tvoje postove.
Spem sa teme, je, naravno, obrisan. Nema potrebe da se zaključava tema stara 4 godine zbog nekog tamo banovanog autora koji je rešio da spamuje sa duplog.
Stefilokoko logika ti je divna al mi samo objasni kakva je svrha stojanja teme kad je zabranjeno postovati na nju.Dosad se brisalo samo krajnje ekspicitno vređanje i ogroman spem kako ja sad tebi da verujem da je taj spem bio za ban kad si poznat kao krajnje subjektivan moderator.E što se nisi samobanovao kad si otvorio onu spem temu i to je valjda bio spem ja sam te uredno prijavio na temi namenjenoj za to.
EDIT evo ovo
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-131.png
ne značajno
Pa ne znam baš. Pre odabrane definicije odu na 2-3000 ocena, one manje uspešne do 1500 minimum. Posteri nekad i do 5-6000.
Evo, sad na naslovnoj jedva 500 ocena na definiciju, neki ekstra popularan poster prođe sa 2000 ocena.
A o tome koliko se definicija sad napiše dnevno, da ne pričam. Postere ne znam, to sam prestao i da gledam.
Hoće li se menjati šta, da bude zanimljivije nama što smo ostali?
Како смо онда спали са 250 дефиниција дневно у децембру на 90 дневно у мају ове године?
Pogledaj na www.alexa.com - palo je ocenjivanje jer više niko ne ocenjuje defke, svi su na sličicama i pokretnim sličicama, reakcije dobijaju 200-300 ocena MINIMUM, a par odabranih imaju po 5000 lajkova. Jednostavno, fokus posetilaca više nije na defkama pa se nama koji znamo da čitamo čini da se ne gledaju više...
ja sam prije pisao po dvadeset dnevno, sad malo manje :)
ПУУУ! Јеб'о их ко их уведе. Сад сам отишао на септембар прошле године, 300 +/- дефиниција писано дневно. Ужаснут сам.
Tad smo Kurajber i ja jurili prvu stranu autora :)
E da, ovo još da pitam i da umrem. Što koji kurac ljudi imaju trip da, ako im post ostane poslednji na strani, moraju da ga ponove na sledećoj? Iritira do imbecilnosti.
Zato što imaju potrebu da se uvere da im neko čita postove, savršeno normalna paranoja...
Па што га не настависте од златнијех гаћа јебеммумиша? Због општег добра.
ne znam za njega, ali meni želja i ambicija stale na mestu broj 20, ovo posle je čist bonus...
Koliko vidim, Bruce nije odustao. Tu je hiperprodukcija i dalje. Nije baš k'o Glavni, ali ne zaostaje previše :)
А као, није ово такмичење. Мхм. Треба да се слави тај такмичарски дух и витештво, озбиљно, не да се анатемише. Мислим да је далеко више добра донео него лошег.
obzirom da sam ranije pisao po deset komada dnevno, ovo nije ništa - pišem jer to volim, lepo mi je kad nasmejem ljude, jebemliga, nastaviću i dalje :)
Samo cepaj, Brusže. A i ovo što Laik kaže, razume se. Taj takmičarski duh i jurnjava na listi je sasvim normalna stvar, posebno kod muškaraca. Nama je u prirodi da se nadmećemo.
Što je stivenov dupli banovan piše ovde nekropostovanje teme stare 4 godine ja nađoh samo ovo
http://vukajlija.com/forum/teme/42239-kutak-za-motocikliste-i-one-koji-bi-to-voleli-da-budu#post_1942350
Kao što vidimo nije 4 godine već 2 nedelje nisam siguran jel dotični mod ne zna da čita il nije upućen da je godina 2012ta ne 2016ta
Prvo, nauči da koristiš zareze i tačke. Agonija je čitati tvoje postove.
Spem sa teme, je, naravno, obrisan. Nema potrebe da se zaključava tema stara 4 godine zbog nekog tamo banovanog autora koji je rešio da spamuje sa duplog.
jebote jel to bas toliki problem?
Stefilokoko logika ti je divna al mi samo objasni kakva je svrha stojanja teme kad je zabranjeno postovati na nju.Dosad se brisalo samo krajnje ekspicitno vređanje i ogroman spem kako ja sad tebi da verujem da je taj spem bio za ban kad si poznat kao krajnje subjektivan moderator.E što se nisi samobanovao kad si otvorio onu spem temu i to je valjda bio spem ja sam te uredno prijavio na temi namenjenoj za to.
EDIT evo ovo
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-131.png
Zar nije zabranjeno brisati stvari zbog kojih je autor banovan?
Autor je banovan zbog vređanja. Njegov dupli je banovan zbog spema, koji je obrisan. Kao što se obično i radi sa spemom.