Разноразно питање

1. Zato što smo elek, skočko, bačje i ja spemovali.

2. Das otključa tema. Imam tračeva kol'ko oš!!

3. Зашто су кабловски емитери у РС укинули Спорт клуб а убацили овај болидски ЕСПН!? Држава дуради нешто.

4. Nano, juce sam otkucao celu definiciju, sve lepo linkovao i na kraju sam je obrisao, tj. nisam je ni objavio. Will is gone... :<

5. Zato što smo elek, skočko, bačje i ja spemovali.

Pa onda je trebalo malo da vas banuju, a ne da zaključavaju temu. Tema je bila divna.

6. Rale, taj rad. Jebeš mi sve, daću klincu da piše defke na moj nalog. Neće niko ni primetiti razliku- mislim na to, koliko se čita.

7. Valdemare, ima i ona tema "Tegd ez" koja ima 99% istu tematiku, tako da tamo može da se nastavi.
    I da, nemam pojma što je zaključana, ovo sam lupio.

8. Како би се превела реч ДЕЈТ на српски?

9. misliš kao sastanak?

10. е, то, ал ми састанак некако глупо звучи.

11. као и спој, излазак и сличне варијације. Има нешто нормално?

12. Pametno da se ugradi u Kadeta centralno zakljucavanje?

13. Не знам шта још друго имаш. То ти је то отприлике.
    ЕДИТ: За шта ти треба?

14. Рандом, пито ме друг како би се то превело на српски, треба му у разговору са девојком која не зна реч енглеског. А и педерски је реално рећи оћеш на дејт

15. Ош курчине, тако :Д

16. фино, споменућу му, можда прихвати :Д

17. Nek joj kaže: "Ti se meni doimaš, aj' se tarabimo?"

18. ДОМАЋИН СТАЈЛ

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.