E, Miloše, Miki, Mikice :), znaš šta mi treba, da ako imaš još i internet na telefon da pođeš i pogledaš šta imaju od muzike, bend se zove El Guapo Stuntteam, koje albume sve. I koštaju li pjesme da se skidaju ili su džabe.
Постоји ли неки плејер који може да издржи скок од 90 секунди у сихронизацији звука према слици?
Првих пола епизоде разлика није велика, одрадим му -0.700, али послије тога (негдје на половини епизоде) на тренутак се сјебе слика и пребаци на следећу сцену. Звук дакле иде као да се ништа није десило, али читава та сцена не постоји. Тако да имам губитак од -90.000.
У VLC плејеру ако помјерам лагано секунд по секунд све је ок до неких 60 секунди када се звук дефинитивно губи. У БСПлејеру и Медиа Плејер Класик-у ситуација још црња. Ако навучеш одма' на 90 крене да сјецка, а ни постепено навлачење не помаже.
Знам да је најлакше опет скинути епизоду гдје је рип нормалан, ал' сам навалио и не одустајем :)
Е, судар! Могло би, Вјеверице. Фино.
sto je zakljucana ona tema Nasumicne cinjenice o vukajlijasima?
због спема. А била добра тема.
Ima li ko Ajfon i onaj njihov program za skidanje igrica, programa i MUZIKE (jer zbog nje i pitam.
Imam ja. Reci
E, Miloše, Miki, Mikice :), znaš šta mi treba, da ako imaš još i internet na telefon da pođeš i pogledaš šta imaju od muzike, bend se zove El Guapo Stuntteam, koje albume sve. I koštaju li pjesme da se skidaju ili su džabe.
Samo lagano.
Ima tri albuma. Kostaju po 10 dolara a jedna pesma posebno je dolar.
E kurac, mene kolega reče da je to džabe no nije imao internet pa nisam mogao provjerit. Fala Miloše generacijo!
Nista bre. Pa vidi po netu, sigurno ima da se skine.
Au koju buržuj, student, a fura ajfon. lolo
Nema, gledao sam, tražio, prebirao, nije to Pink floyd pa da moš nać demo snimke njihovih demo snimaka.
Jbg, sta ću. Imam i jos jedan koji bi prodao pa ako je neko zainteresovan nek se javi.
Koji? Možda mogu da utopim to, pošto radim sa telefonima. :D
Ај кад радиш са телефонима, реци мени колико ја могу да добијем за Хуавеја у8500 (Звезда телефон) у неком средњем стању, годину и по дана стар?
Е ајде и мени за нокију ц3-01, исто у ок је стању, ништа му не фали, слабо је и изгребан.
Како то да моја кева једном капи ферија опере двајес судова, а мени треба децилитар за толико?
Постоји ли неки плејер који може да издржи скок од 90 секунди у сихронизацији звука према слици?
Првих пола епизоде разлика није велика, одрадим му -0.700, али послије тога (негдје на половини епизоде) на тренутак се сјебе слика и пребаци на следећу сцену. Звук дакле иде као да се ништа није десило, али читава та сцена не постоји. Тако да имам губитак од -90.000.
У VLC плејеру ако помјерам лагано секунд по секунд све је ок до неких 60 секунди када се звук дефинитивно губи. У БСПлејеру и Медиа Плејер Класик-у ситуација још црња. Ако навучеш одма' на 90 крене да сјецка, а ни постепено навлачење не помаже.
Знам да је најлакше опет скинути епизоду гдје је рип нормалан, ал' сам навалио и не одустајем :)
Попрскај комп светом водицом.
probaj gomplejer, mada ne znam dal to ima. al probaj