U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
путује од другара ћале сваке године на тајланд а ишо је и другде и до јаја му је.
ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ја? ЈА? хахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха нећемо да се лажемо :Д
hvala, pitam da vidim jel se isplati što te oderu nečiju godišnju platu po putovanju. a imaju zanimljivu ponudu.
jeftine maloletnice na Tajlandu, sida gratis...
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201212/553711/divi-kakav.jpg
Јел се овај постер сам обрисо ил га обрисо неки модератор. Ако јесте мод да ми кобјасни што?
Napiši defku o dzlim modovima! :)
sam se obrisao, pritisli ga minusi - inače odlična forica, nasmejao sam se
Је л мешао неко бромазепам и алкохол?
Безопасно скроз, чак препоручујем. И немој пиво, бромазепам онда ублажава дејство, само цепај жестину.
Не сери.
како да га набавим, осим ако га баба нема негде по фиокама?
На рецепт се ваљда једино даје, најбоље да украдеш од некога. Има тога по кућама, лексилијум исто добар. Не серем, само цепај, неће ништа да ти буде.
На рецепт се даје, ал има баба сигурно.
Прочачкај и кеви по фиокама, знам да ова моја има и нека јача срања од тога. Апаурини би требало исто да врше пос'о.
Šta će ti to, hoćeš da spavaš?
Kažu da je Merlinki to bilo poslednje...
Dosada.
Možeš samo da se umrtviš od toga. Bolje se napij ko čovek, ili završi neki paket...
uzimao sam jednom, pa sam zaspo ko konj, iscrtali me skroz, rekao sam to vec, i ima ortak slike, nabacicu ih vamo lolo cim prebacim.
Ma idi, to je sranje. Pre dosta godina imao sam gadne nesanice, pa sam gutao sve samo da bih mogao da zaspim. Mislim da je između ostalog to bio i bromazepam. Ili lorazepam, ili dijazepam, nemam sad pojma. Ono pomaže da spavaš, ali nije dobro, ubija moždane ćelije, ostavlja crne rupe. Ne treba ti to, gadna hemija. Pusti neurotične babe da se kljukaju time.
Дуче, узми вињак.
Не пијем то, први пут кад сам се напио, напио сам се вињака, па сам фацу сјебао.