U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://vukajlija.com/forum/teme/24881-konkurs-za-nesto#post_1227646
Zašto ne opomenete ili barem banujete Koleta zbog kačenja svojih gluposti na svaku temu. NIje suština bilo koje teme da se vidi da le on jeste ili nije za u .jpg formatu nego lepo da napište tekstom šta ima pa šta ispadne.
Jel lupetam ili sam u pravu, ljudi kad vide da neko kači preogromna slova na forum izgube volju za daljeim postovanjem... znam vrlo dobro an temi jebanje, svaki puta kada smo kačili ogromna sllova dodje da zaatišja nekih 10-15 minuta...
Мислим да би он сам, односно мислио сам да би он до сад да провали да је сморио са тим. Овако само бламира себе, а то већ није наша надлежност. :)
А јел може то да се пријави на трансфер јер мене увати блам сваки пут кад то видим...
Такође јел може одговор од модератора или ктитора на питање одозго? :)
Пријави ако хоћеш, немамо ми ту шта да ти одобравамо, таква је та тема. :)
Нисам сигуран, али мислим да је у питању пун приступ гробљу, као и раније.
Poslao sam mu PVT, nadam se da će da bude razuman.
Е па добро пошто тако пише на ктитор картици а знам да је била фрка око тога. Фала :Д
Nije tačno. Možemo da vidimo obrisane definicije i nečije definicije na groblju. Ali nemamo početnu stranicu groblja, uvid u najnovije obrisane, kao ni pretragu groblja.
Pre 10 meseci sam lepo zamolio kaizena i onof debelog da mi obrisu oba moja profila sa ovog govneta od sajta koji je nekad bio ok i zvao se Vukajlija ,pored ovog imam i profil StaCesU-Pljeskavicu ,dakle banovali su oba i obecali da ce ih obrisati ali nisu i sad sta ? Jel treba da napusavam kurcom nekog ovde da bi opet bili banovani i van funkcije ili ce se naci neko ko ima vise od 4 sive celije i obrisati oba moja profila.Da ponovim ,ovde sam se regovao dok je ovo bila Vukajlija e kad je postala Izdrkotina tada sam trazio da se moja dva profila obrisu jer ja ne posecujem ovakva govna od foruma (ceo sajt vam je jedan debilan forum )
aj ne kenjaj više, nego nam nabudži onaj server za basket. http://vukajlija.com/forum/teme/8237-turnir-u-kosarci-samo-za-clanove-vukajlije
mojne si sisa.
Ma kenjam vam se na retardirani sajt !!! A ko si ti sine ??? ajde odma da se pretvoris u munju i da sevas.
Profili mogu da ti budu banovani ponovo, to nije problem, ali ne mogu da budu obrisani, jer je takvo pravilo.
Uglavnom, ako su ti se stvari smučile pre 10 meseci, zašto si imao potrebu da se ponovo loguješ?
Sine kad sam ja imao internet bio si u jajima ,a to znaci da ne moram da udjem na neko govno od sajta poput ovog da bi znao da mi je email pristupan ili nije ,tj dal sam banovan,aktivan ili je profil obrisan ,a na pravilo se kenjam takodje ,nemoj ti meni da tupis tu kurac o pravilima jer sam ja ovde dobrovoljno dosao dok je ovo bila Vukajlija i sad lepo dobrovoljno ocu da ugasim profile ,jel treba u paintu to da vam nacrtam ???
То би било пожељно.
Pa, ti ih ugasi.
Jebote, gadan ovaj PMS. A bio normalan dečko.
Evo tebi jedan ban, da imas vremena da malo iskuliras 10-ak dana pre nego sto opet krenes da se izdrkavas na nasumicne stvari i ljude po internet forumima.
Ako ti se ne svidja sajt, imas adress-bar gore u pretrazivacu, pa ti ukucaj neku drugu adresu.
Nalog kao takav ne moze da se obrise, a tebi ako se ne svidja sajt, a ti nemoj vise da dolazis.
Ako nas ljubazno zamolis i izvines se za ovo vredjanje, mozemo da ti proberemo po definicijama i izbrisemo neke, pod uslovom ta to nadjemo za shodno.
Ako nam platis, to mozemo da ucinimo i sa postovima na forumu :)
Poz
Stavljanje smajlija poslije kurčenja moderatora, neprocjenjivo.
Ponizno se izvinjavam modovima na turetima koje sam imao. Nece se ponoviti. Vidimo se kad mi istekne ban.
jel treba u paintu to da vam nacrtam ???
То би било пожељно.
Imadoh slobodu da bacim nešto na brzinu :)
Meme stajl :)
http://img25.imageshack.us/img25/1199/unled1kuw.jpg
http://vukajlija.com/forum/teme/14788-od-ktitora-za-brisanje?strana=12#post_1227545
čita li koji mod ovo? :(