Pitanje autor - odgovor moderator

1. Dobar dan, interesuje me zasto je moja definicija sa 27 pluseva i 7 minusa obrisana za razliku od nekih (i mojih izmedju ostalog) slabijih koje nisu.Definicija ne vredja nikoga.

2. Definicije brišemo prema kvalitetu a ne prema skoru. Da je nekoga vređala, bio bi banovan, ne bi ti samo bila obrisana definicija.

3. kako fin mladic :D

i lepo vaspitan ...

4. Murinjo, čitamo sve i nema potrebe da nam jedan post linkuješ na iljado tema. Kad vidimo, reagujemo, a, i dalje je na nama da procenimo da li su stvari za brisanje.
    Hvala što nam pomažeš tamo.

5. ma ništa, izvini. stavio sam davno svoj poster koji me nervira, a izgleda niko nije video pa sam se iznervirao. :))

6. ovaj link je moja prva registracija moze da se obrise i ovako sam zaboravio sifru....

http://vukajlija.com/recnik/autori/6506

7. Mogu jedino da banujem to, ne može da se briše.

8. pitanjce za nekog raspolozhenog modulatora:
    da li je ikako moguche skloniti postere iz omiljenih?!!
    nisu mi vishe omiljeni,pa.....

9. Само опет кликнеш на звездицу коју си кликно да га омиљенујеш...

10. Moje pitanje: Jel moze neko da mi nadje onu temu "Koliko ste zaglupljeni" ili tako nesto, koliko ste potpali pod zaglupljivanje, ako se iko sjeca.

11. Хахахаах зоки на форуму!
    Само кликнеш поново на звездицу којом си их и омиљенио :)

12. fala mylyce =]
    eee,imam ja svoje forumashke izlete,poneka tema,tipa derbi,ostalo ima tendenciju dosade,nepregledno,tako da me slabo zanima...

13. Hmm, jeste, odoh pogledati. Prije mi se ucinilo glupo kod drugog pitanja, sad cu mu dati vise sanse. Fala Milice!

14. fala mylyce =]

А ко ти је први одговорио? Е брезобразлука... :)

15. uff,aj ispochetka,hvala vam svima i svima vam hvala!!
    cenim da sam ispravio kosmichku nepravdu.... =]

16. Нема на чему :Д

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.