Pitanje autor - odgovor moderator

1. Zabranjeno je pravljenje postera koristeći:
    slike patnje, povređivanja, bolesti ili smrti ljudi ili životinja.

Nije bas toliko mrtav. A i, realno, dobra je fora.

2. Ne, ja sam i pretpostavio da je ovo brisanje delo Surovog. To mi liči na njega, zato sam i postavio pitanje na ovu temu, misleći da sam nešto zgrešio.
    Sasvim nebitno.
    Završio sam sa pisanijama na ovoj temi, tj. sa spemom (ako se tako ovaj moj post tretira).
    Pozdrav

3. @cara: grešiš u apsolutno svakoj pretpotavci koju si izneo. nažalost.

4. Izvini matori, ali nije mi tvoj savet neophodan da bi sačino defku. POgotovo čitajući tvoje smatram da bar što se tiče defki, i nisi nešto merodavan tj da ima boljih modova koji vrše bolju procenu nego ti. Tako da ono, nekvalitetno je gomila i ja kapiram da obrišeš nešto sa skorom 26:4 a ostaviš niz sranja u životu jer si lenj da sve redom pročešljaš.

+1

5. Хвала теби енергијо на одговору, али довољно сам дуго на сајту да знам препознати неквалитет. Нисам ја написао никакво чудо од дефиниције, али ДЕФИНИТИВНО није за брисање. Због тога не планирам одустати док не изгурам до краја, не да бих тјерао инат него да видим то гениално оразложење мода који ју је обрисао. И још нешто, ако је оно за гробље, то значи да је квалитет на вукајлији досегао нови ниво, што значи да мени овде више није мјесто. Свесрдно ћу уступити мјесто генијалцима који пишу боље. Нема потребе да се преписујемо у празно, нека се јави онај ко је обрисао. преко телефона сам, па ми је мрско писати у празно. Извињавам се ако сам звучао препотентно, није била намјера. Само желим директан и прецизан одговор, а не ''можда је ово, можда је оно''.

6. Pa dobro, kažem, prvi put se žalim na obrisanu defku. Eto, ja ne smatram da je defka nešto, i nije frka da se obriše al po tom kritrijumu treba da mi se obriše bar još 150 definicija. Na osnovu toga sam postavio pitanje.... E sad da li grešim ili ne nije ni važno, ni nije to bitno samo nije ti fora da glumiš ćaleta na forumu, barem ne meni jbg.

Nema veze jebo defku, samo ako ih već pišem za sajt i plaćam 200 kinti mogu da dobijem bar odgovor zašto a ne "moraš više da se trudiš". Pa nisi mi ti kondicioni trener jbt.

Al nema veze, čisto konstatujem...

7. to je tačno, gomila usranih defki se ne briše, ako hoćete da brišete dfke krenite od onih u minusu, jbg.

8. biće obrisane sve koje su za brisanje, samo se ne ide uvek hronološki od najstarije ka najnovijoj, to je fora. plus ima baš dosta da se čita tu i briše pa treba vremena, ali biće sve obrisane u jednom trenutku, samo vas molim za strpljenje.

izvinjavam se ako sam imao neki bezveze ton, nije mi bila namera, stvarno.

9. moze li neko da mi kaze ko stavlja MWA postere u odabrane i jos gore toliko detinjih postera sa cetvorocifrenim plusevima jebeno sam se smorio...

10. Ja sam čuo da je Surovi plavuša. Surovi, jesi li ti plavuša?

11. aj ono modovi iskulirajte malo...znači kad hoću da čitam def. treba da prelistam po 35 strana da bi naišao na neku dobru, i od tih svih sranja koja ostanu u životu, vi nađete da brišete solidne defke, koje možda nit mirišu nit smrde al nisu baš za brisanje.
    Ne razumem što su moje dve otišle, ako ćemo realno, sad da uzmu da se čitaju defke nekih od vas koji ste kao meradovni da ocenjujete kvalitet, našlo bi se bar 30% koje komotno mogu da se brišu, al imate dobar skor na njima i ne pada vam napamet da ih sklanjate, a vamo glumite nešto.
    I ako odnos pluseva i minusa nije merilo nekog kvaliteta, šta je onda? znači da sve zavisi bukvalno od vašeg subjektivnog mišljenja? neki od vas stvarno dobro odrađuju posao, al neki bogami imaju problema sa samim sobom pa glume ovde raznorazne šerife.
    I živo me zanima jel i jedan jedini mod ikad obrisao neko sranje od defke koje napiše drugi mod....ne mora sranje, al eto neku koja nije dovoljno kvalitetna, a ima dobar odnos + -, jeste obriso da ne kažem šta....
    Kao napaćeni klinac policajac kad prvi put obuče uniformu pa se oseti moćan i počne da maltretira ljude oko sebe jer je umislio da je bogom dan. Umesto da služi narodu u svakoj prilici što i jeste poenta pandura...osećam da je nekima od vas jedini adrenalin koji vas pukne taj kad nekog možete da banujete i da ''odlučujete'' o njegovoj sudbini ovde....a ne znam samo ko je neke od vas toliko ubedio da ste objektivni?

12. moze li neko da mi kaze ko stavlja MWA postere u odabrane i jos gore toliko detinjih postera sa cetvorocifrenim plusevima jebeno sam se smorio...

Šta znači termin "MWA"?!
    Generalno ne može niko da ti odgovori na to pitanje.

Inače, pošto vidim da se stalno žalite na (ne)kvalitet odabranih definicija/postera moram vam ukazati na nešto. Naime, više od 80 posto definicija/postera bude odabrano sa tema za predlaganje istih, što znači da ih ne odabiraju direktno moderatori.

Tačnije, žalite se sami na sebe što je priznaćete svojevrstan paradoks?!

Moguće da je to zbog ortačkog predlaganja.
    Izgleda da treba razmisliti o tome da se teme sa predlozima autora potpuno ugase.

13. danas sam se potrudio da kad uzmeš da čitaš i prelistavaš redom strane, prvih desetak budu sasvim ok definicije. prelistaj, pa reci mišljenje. (prvu ignoriši, nagomilalo se verovatno do sada)

pozdrav!

14. I živo me zanima jel i jedan jedini mod ikad obrisao neko sranje od defke koje napiše drugi mod....ne mora sranje, al eto neku koja nije dovoljno kvalitetna, a ima dobar odnos + -, jeste obriso da ne kažem šta....

Modovi ne brišu jedni drugima definicije, to je moderatorski kodeks. A kodeks je zakon...
    http://www.youtube.com/watch?v=Y6OvsJqimfg

15. frenki pa tek će se onda svi žaliti, kao da vi modovi sve defke pregledate, kad oćeš da staviš defku na naslovnu odeš kod nekog provereno dobrog, na kog se niko neće buniti, mi sirotinja posle da ga pušimo. (ja ga svakako pušim) ne znam da l si me razumeo šta oću da kažem.

16. I živo me zanima jel i jedan jedini mod ikad obrisao neko sranje od defke koje napiše drugi mod....ne mora sranje, al eto neku koja nije dovoljno kvalitetna, a ima dobar odnos + -, jeste obriso da ne kažem šta....

naravno. mada sranja od definicija brisu sami modovi koji su ih postavili tako da se i ne desava cesto.

17. frenki pa tek će se onda svi žaliti, kao da vi modovi sve defke pregledate, kad oćeš da staviš defku na naslovnu odeš kod nekog provereno dobrog, na kog se niko neće buniti, mi sirotinja posle da ga pušimo. (ja ga svakako pušim) ne znam da l si me razumeo šta oću da kažem.

Kako god bude vi ćete se buniti.
    Mod odabere definiciju koja stoji na temi sa predlozima tri meseca. Vi normalno jebete mamu modovima i njihovom subjektivizmu, a ni na pamet vam ne pada da je to definicija koju ste VI sami predložili.

Onda je bolje da modovi odabiraju sve pa da VI bar znate kom treba mamu da jebete.

18. Vidim daj mi je brisana neka stara defka. Sigurno s razlogom, neću dvojiti, samo me zanima koja, ne mogu sama skontati :-D?
    Hvala

19. u pitanju je nova, jučerašnja definicija, ime joj je kućni red, a govori o redu ispred wc-a.
    pozdrav!

20. naravno. mada sranja od definicija brisu sami modovi koji su ih postavili tako da se i ne desava cesto.

ma okej, evo pokušaću da budem konkretniji.

evo uzeću tebe za primer, mada za tebe imam sasvim solidno mišljenje kao modu, tj. ne deluješ mi prenabeđeno kao neki. Al tebi se obraćam pa ću tebe da uzmem kao primer.

ovo je tvoja defka.
    http://vukajlija.com/merkur-u-uranusu/307441

nasumice sam izabrao neku. Ima solidan skor, al priznaćeš nije nekog posebnog kvaliteta. Zašto onda neki mod ne obriše i nju, npr ona od facafaca http://vukajlija.com/majstore-jel-moze-zadnja/339510 da ga jebeš al bolja je od ove tvoje, a neki mod koji smatra da je objektivan ju je obrisao. Mislim da bi vi trebali jedni drugima da prečešljate defke i da pobrišete sve što nije ništa posebno ili dovoljno dobro za sajt, kako vi još volite da kažete, pa tek onda da idete redom i da brišete sve što vam se ćefne.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.