Pitanje autor - odgovor moderator

1. Alo bre, penzija bre!!! Abdiciraj bre!!! Dosta je bilo tiranije i "jednog dana ćete sami skontati" odgovora. Ili radi svoj posao ili predaj dužnost drugome!!!

2. Ja cu da navijam za Surovog.
    Surovi!
    Surovi!
    Surovi!

3. Mislio sam da me neko hejtovao jer mi nedostaje preko 30 poena, odem da pitam i mylyca me obavesti da mi je obrisana defka, ja se nađem u čudu "Hm". Nisam pisao sranja u zadnje vreme, svaka defka mi komentarisana lepo, jebotemiš Cara mi dao plus na defku, a on me najviše hejtovao do sada... Pogledam po komentarima jer ne plaćam klitora pa nemam pristupa skoro ničemu i vidim da mi je obrisana defka "Slavni preci". Dođem ovde i pročitam četiri strane žalbi na jednog moderatora od strane dobrih autora. I pri tome je i jedan sveštenik uvređen. Gazda, zmiu si razmodovao zato što je napravila jednu zajebanciju prema tebi, ovaj jebe nas trideset za dan. I još nam kaže da je to za naše dobro. Idem sad da definišem govno od defke pa mi to obriši, nemoj mi brisati ono što 40 ljudi smatra da je dobro.
    I ne mora da mi se vraća defka, jebe mi se, gledaću kad Surovi nije na sajtu da onda definišem.

4. Ako defka poštuje sva pravila (nije uvredljiva, nije plagijat, pismeno sročena...) i pri tom sa oko 30 pluseva i više, čemu brisanje?

5. Verovatno je već izlizana fora ili jednostavno nije duhovita.

6. neko briše kao zmaj ovih dana. ko može i želi, ne mora da prebere po mom groblju samo u poslednja tri dana... fala bogu, pisaće se još...

7. Ako defka poštuje sva pravila (nije uvredljiva, nije plagijat, pismeno sročena...) i pri tom sa oko 30 pluseva i više, čemu brisanje?

Moderator ima pravo na subjektivnu procenu (ne)kvaliteta.

Pitanje: (izražavaću se što više akademski, da bi Surovi razumio)
    Kad već znate sve i bogom ste dani i to nešto lafo popravljate i kurci palci, serveri i fore, kada će konačno da se ispravi ova glupost sa profilima? Nisam u stanju da eksploatišem svoj profil u punom kapacitetu (ne mogu da mijenjam avatar, ne mogu d mijenjam poruke na profilu, ne mogu da odaberem koje ću definicije gledati, ne mogu ništa) već dugo vremena. Dokle?

Ovo je pitanje za administratora. Ja ti tu ne mogu pomoći, osim da ga podsetim na mod forumu pa on ako bude ima vremena, volje, itd. Saću.

8. Mislim da broj pluseva kaže da baš i nije izlizana i neduhovita. Ali kako su pravila:
    1. Mod je u pravu
    2. Mod je UVEK u pravu
    3. Ako vam nešto nije jasno, pogledajte tačke 1 i 2

onda neću da se raspravljam. OK

9. Ma grešiš, mi smo uvek za kompromis, samo da nema tvrdoglavosti sa druge strane. Reci, koja defka je u pitanju?

10. Mislim da broj pluseva kaže da baš i nije izlizana i neduhovita. Ali kako su pravila:
    1. Mod je u pravu
    2. Mod je UVEK u pravu
    3. Ako vam nešto nije jasno, pogledajte tačke 1 i 2

onda neću da se raspravljam. OK

Ti si mi malopre postavio pitanje i ja sam ti na njega odgovorio kako jeste. Prilikom registracije se na vidnom mestu nalazi ovo što sam ti malopre rekao.

Nalazilo se i kad sam se ja registrovao, tako da -nisam ja to izmislio. To je fakt.

11. Francky, nisam video tvoj odgovor jer sam izgleda u to vreme kuckao moj prethodni prozni sastav. Rekoh, OK, hvala na odgovoru. Ćao

12. Obrisane su mi zadnje tri definicije, od kojih su dve kvalitetne: "Da belo ostane belo" i "U kradji su kratke ruke".
    Do sada se nisam bunio, jer bi vecinu defki koje su mi obrisane i sam sklonio, al ovo je preterano i cisto izivljavanje nad autorima!

13. Podforum

Sport i život
    ima opis

fudbal, teretana, formula, klađenje

Ja jesam ljubitelj formule ali postoji samo jedna tema za Formulu tako da u opisu nije potrebno ovo "formula"

14. Videh da se provukao termin "golo govno" od strane izvesnog moderatora. Pa to je flafičasto!

Molim još jednom za odgovor na moje pitanje sa strane 144, pošto ga nisam dobio. Hvala.

15. http://vukajlija.com/paun - naročito definicija u dnu.

doduše, tvoja je fino sročena, možda bi mogla da se vrati, ali nije način da se žališ na brisanje sa argumentom da nisi naišao na slično definisan termin slenga samo zato što je tvoje glagol a ovo imenica. nadam se da se slažeš da postoji poprilična sličnost.

definicija levi bubreg je onako, bljutava. juče i prekjuče si izbacio finu količinu definicija i ova mi nije baš bila na nivou. bolja je od nekih drugih obrisanih, ali mi se uopšte ne dopada u spektru tvojih definicija, pa sam je stoga sasekao.

što se oplemenjivača rublja tiče, nisam ja obrisao, lepo si je sam opisao. fora je što kad pogledaš u globalu definicije, od njih 10 - 5 su o seksu i seksualnim podvizima, 4 su o pišanju, kenjanju i prdenju, a jedna je nešto treće. Zbog tog nagomilavanja sranja (u bukvalnom smislu) su kriterijumi vezani za te pojave dosta viši, barem kod mene, a evo izgleda i kod moderatora koji je sahranio ovu tvoju.

nadam se da su ok razlozi brisanja. pozdrav!

16. nije način da se žališ na brisanje sa argumentom da nisi naišao na slično definisan termin slenga samo zato što je tvoje glagol a ovo imenica

Jeste razlog da se žalim, jer oko sebe samo čujem "vidi ga Surovi što se pauniše", a ne čujem "vidi ga Surovi što je paun". Vrati je.

definicija levi bubreg je onako. bljutava, šta ja znam

Ovde si sam pokazao koliko si subjektivan. Skor kaže drugačije. Vrati je.

što se oplemenjivača rublja tiče, nisam ja obrisao

Ok, bez nje ću preživeti, iako je neke baš nasmejala, krenula dobro sa skorom, a živela je prekratko.

17. Pošto je ovde baš aktivno, da pitam: Kako vi možete da brišete neke definicije koje nekako ''ispod'' nivoa autora ili da to on može i bolje? Ako bi se gledalo subjektivno, koga boli kurac za autora kada je važna sama definicija. Koliko sam ja ovde razloga za brisanje video, ovo je sve sem subjektivnog gledanja koji bi moderator uopšte trebao da gleda definiciju.

18. dabome da sam subjektivan. objektivnost na ovom sajtu, kao i u životu bilo bi užasno srozavanje kvaliteta, a to ne želimo. moguće je da si u pravu za paunisanje, jebem li ga, možda sam bio preoštar tu.

19. Nisam zadovoljan. Obrazloženje "bljutava" mi se uopšte ne razlikuje od epiteta "golo govno" za koji sam se nadao da neće biti upotrebljavano. Govorim za definiciju "Levi bubreg".

20. @matriks: konkretno za agilnog slučaj je bio sledeći - čitam redom najnovije definicije i ocenjujem. dam plus, ono agilni, dam plus, agilni, dam minus, agilni, nešto ne štima, pročitam opet i rešim da obrišem. svojevrsna smernica, ili tako nešto.

koga boli kurac za autora kada je važna sama definicija.

mene. iako je nekima teško to ovde da shvate, ali meni je stalo i do autora i do definicija.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.