Pitanje autor - odgovor moderator

1. @agilni: ne znam koji termin želiš da upotrebim.
    'nekvalitetna'?
    'nedovoljno kvalitetna'?
    'loša?'

sranje je.

2. konkretno za agilnog slučaj je bio sledeći - čitam redom najnovije definicije i ocenjujem. dam plus, ono agilni, dam plus, agilni, dam minus, agilni, nešto ne štima, pročitam opet i rešim da obrišem. svojevrsna smernica, ili tako nešto.

Jako uviđavno od tebe, ali ja ne pišem radi svoje lične reputacije. Ako sam sočno prdnuo, sešću ovde i definisaću "Oplemenjivač rublja" i uopšte mi ne smeta da to bude na istom spisku sa "pametnim" proseravanjima.

3. Nisam mislio na Agija dok sam to pitao nego za sve, izvrćeš mi pitanje. Ako ti je stalo do autora zašto onda ne ostaviš da to on sam obriše nego mu ti to skraćuješ iako to možda autor ne bi hteo?

4. sranje je.

Ok, ali si ti sa tim mišljenjem u ogormnoj manjini.

Vrtimo se u krug i nema poente dalje potezati istu priču.

5. pa zato što neki autori često nemaju jasnu percepciju situacije. ja imam.
    takođe, moram da pazim na sve autore, ne samo na larmadžije, a takođe i na definicije, pa moram da donosim optimalne odluke. komplikovano je sada za objasniti, ali ponekad možda pojedinačnim autorima deluje kao neka singularna nepravda, ali na globalnom nivou je naravno pobeda.

6. Ok, ali si ti sa tim mišljenjem u ogormnoj manjini.

Molim? U ogromnoj manjini? Ti kao znaš šta ostali autori misle?

Vrtimo se u krug i nema poente dalje potezati istu priču.

U pravu si. Nema poente.

7. Ja to ne vidim ni kao nepravdu ni kao pobedu nego tvoje zlouptrebljavanje moderatorskih opcija, umesto da čistiš govno definicije koje se non-stop pojavljuju ( uključujući i moje) ti gledaš tebi dobre autore i misliš da ćeš im doprineti tako što ćeš im obrisati definiciju. Znam da ponekad treba imati oštre kriterijume, ali ovo je prešlo svaku meru. Zar je teško biti nepristrasan?

8. Surovi

pa zato što neki autori često nemaju jasnu percepciju situacije. ja imam.
    takođe, moram da pazim na sve autore, ne samo na larmadžije, a takođe i na definicije, pa moram da donosim optimalne odluke. komplikovano je sada za objasniti, ali ponekad možda pojedinačnim autorima deluje kao neka singularna nepravda, ali na globalnom nivou je naravno pobeda.

Realno, argumenti su ti golemo đubre. Kao ima tu nešto više ali eto, to je sada komplikovano za objasniti. Nisi u stanju da do kraja dokažeš da si u pravu pa mađijaš. Kao ti znaš nešto što mi ne znamo pa kao eto, to nešto postoji ali je previše kompikovano da se objasni... šta je to, neka msiterija jebote?

9. ako ćeš tako, ti imaš jednu od najgorih defki na svetu surovi, koja je čak u odabranim.
    http://vukajlija.com/nemanja-vidic/19322

10. jeste, samo što će sad da dođe mod i da ti objasni da nije.

11. Значи, није плагијат ако узмеш неки појам и дефинишеш га другачије? Добро, али свеједно је то у суштини иста ствар.

http://vukajlija.com/spajdermen/266410#comment_1080889

Како ова није плагијат? У коментарима је чак наведен линк оригиналне верзије. Не знам, Френки, како ви одлучујете да ли је плагијат или не. Готивим те пуно као аутора и готивио сам те пре него што си постао мод, али ово није у реду.

12. Како ова није плагијат? У коментарима је чак наведен линк оригиналне верзије. Не знам, Френки, како ви одлучујете да ли је плагијат или не. Готивим те пуно као аутора и готивио сам те пре него што си постао мод, али ово није у реду.

Ma plagijat je sve mu jebem. Iskreno, kad sam čistio temu "predložite definicije za naslovnu stranu" pobrisao sam mislim sve predloge mojih definicija, sem ove. Zato što je redak sleng koji sam napisao. Nisam imao pojma da je plagijat.

Neki mod je išao redom i odabrao je.
    Problem je što sam kasno provalio da je plagijat, a definicije sa velikim skorovima ne smeju da se brišu.

Zato je i ova uostalom vraćena.

Čini mi se da moj plagijat nije na FB stranici Vukajlije, pa ću ga obrisati.

Samo da se zna.
    Ova definicija što je sad na naslovnoj je bolja od moje i zato je brišem. Da je moja bolja, ne bih je ni iz odabranih sklonio.

13. moj ćale kad napravi nešto radikalno u kući, pa nikoga sem sebe ne sjebe, on kaže da mu savest bude mirna jer je njemu uvek bilo OK, a sad je ostalima a on pati. ja bih reko da si ti to sad uradio, bog zna koliko sličnih ovima vi modovi imate, mislim, u odabranim.

14. moj ćale kad napravi nešto radikalno u kući, pa nikoga sem sebe ne sjebe, on kaže da mu savest bude mirna jer je njemu uvek bilo OK, a sad je ostalima a on pati. ja bih reko da si ti to sad uradio, bog zna koliko sličnih ovima vi modovi imate, mislim, u odabranim.

Tvoje palamuđenje je beskrajno.

15. Kao i stavljanje modovih gupavih defki u odabrane, možda malo gore.

edit:
    http://vukajlija.com/nemoj-da-me-smaras-sto-me-nisi-tukla/339176
    zašto je ova cmarkova defka obrisana? verovatno nije bila dovoljno kvalitetna, a naravno, svi znamo, ocene nisu merilo kvaliteta, nego modovo iskusno mišljenje.

16. ako je ovaj moj post spam, onda ja ne znam šta dalje da pričamo. umesto odgovora koji bi trebao da mi daš, zato što stavljate svoje realno glupave defke u odabranima, svaki mod ih ima bar dve, ja dobijam ban. ti si prvi krenuo u spam, pošto si mi rekao da palamudim. moja prethodna poruka je sve samo ne spam. jasno je da imate svi pun kurac defki u odabranima, koje ne valjaju ili su plagijati, kao jedna gore pomenuta. zato si ti odmah obrisao svoju defku i rekao da je lošija, da se ne bi našla neka budala kao što sam ja koja će da ti proverava svaku dfku i gleda dda li je plagijat, bolje da odmah priznaš da si napravio glupost, nisi video da takva defka već postoji, šta već... prema tome, moj prvi post u ovoj stranici nije spam, postavio sam spam frenki tek posle tvog posta u kom si reko da palamudim, zato i ti trebaš da dobiješ ban, nema veze što si mod, svi smo jednaki valjda. dalje, kad sam dobio ban, prvo je pisalo samo

Spem operativne teme.

da bi sad nahranio svoju savest, pa si dodao još dve rečenice, ne bi li ti bio u pravu. nigde me niko nije upozorio da spamujem, ni u jednoj temi. osim u onoj gde sam prijavio moda za vređanje, i to naravno ovvog što me je upravo banovao. i ne znam gde mi se to gledalo kroz preste i ko mi je to gledao kroz prste.

17. Ko je najviše defki pročitao na sajtu? Tj. da li se smije to znati, i ima li iko da je sve defke pročitao i ocjenio. I koliko ukupno ima defki na sajtu? :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.