Pitanje autor - odgovor moderator

1. Pošto je razmodovan Surovi, a on je postavio nova pravila za temu Fotografije Vukajlijaša, znači li to da opet možemo stavljati fotografije do mile volje il' ostaju njegova pravila?

2. Pošto je razmodovan Surovi, a on je postavio nova pravila za temu Fotografije Vukajlijaša, znači li to da opet možemo stavljati fotografije do mile volje il' ostaju njegova pravila?

To nije bila samo njegova ideja. Ništa od slika na Vukajliji.

3. Pa zašto to pravilo ne važi za sve?

4. Милице, у начелу важе али ми некад не стигнемо да преконтролишено да ли се све аутори придржавају тих правила.

5. Важи, ево банован је овај.

6. Ел може да се отвори опет тема за предлагање дефиниција за насловну али да се уведу нека правила и да се чисти правовремено? Јер овако је геј, вид'о сам од јуче бар десет добрих које бих предложио...

7. Мене занима у вези овог брисања дефиниција, да ли то ради један модератор, који сам одлучује да ли је дефиниција квалитетна да остане на сајту или више њих? Ако ради један, то је онда врло субјективно...

8. kongregate,

Сваку дефиницију брише један модератор, заправо сви бришемо (неки више неки мање) па ко коју закачи. Не договарамо се око тога јер би то одузимало исувише времена. И јесте субјективно, ал' шта да се ради. А постављени смо да будемо модератори управо због тога што су администратор и други модератори проценили да се наша субјективност поклапа са захтевима сајта.

9. Imam pitanje u vezi sa 5 ili 6 mojih izbrisanih defki u poslednjih 3 ili 4 dana. Ne tražim njihovo vaskrsenje, samo me interesuje gde grešim, pošto ne bih želeo više da participiram u "oplemenjivanju" groblja.
    Unapred se zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru!

10. Hoće li neko da prelista ovo?
    http://vukajlija.com/forum/teme/12378-predlozite-teme-na-forumu-za-zakljucavanje?strana=3#post_1233014

I da ponovim:

StefanKostić
    Odlučite se za jednu...

http://vukajlija.com/forum/teme/307
    http://vukajlija.com/forum/teme/1757

18. novembar 2010

Čemu dve potpuno iste aktivne teme?
    I obe se nalaze u vrhu svoh podforuma.

11. Hogare, moderatori koji su ih brisali vjerovatno su mislili da su prejednostavne (da im nedostaje ili malo složeniji opis, ili neki efektan primjer), ili da su već izlizane teme. Vidim da je jedna, ova "atomsko sklonište" i (nenamjerni?) plagijat.

pošto ne bih želeo više da participiram u "oplemenjivanju" groblja.

Ne bogohuli. To je sveta dužnost. :)

12. Ne bogohuli. To je sveta dužnost. :)

:))
    Hvala ti* mnogo!

13. Luli, kad si se vratila na svetu dužnost? :)

14. I koliko ostaješ? :)

15. Predražinjo: u nedjelju, ko što to obično biva.
    Slavko: do neke subote, ko što to obično biva. :)

16. Hteo bi da otvorim temu zivotinje sa vukajlije ...Malo zezanja gde bi ljudi mogli da okace slike raznih zivotinja i sa malim pratecim textom koja bi to osoba i zbog cega bi bila....
    Nesto ovako...npr: tetka drol

http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/670804/670804,1287403538,2/stock-vector-funny-eagle-63228745.jpg

malo je diskutabilno koliko bi to bilo vredjanje...zato i kacim ovde

17. malo je diskutabilno koliko bi to bilo vredjanje...zato i kacim ovde

To bi bila zbirka slika konja, majmuna i magaraca mršavih. Nisam baš za, ali otvori ako oćeš pa ćemo je ključati kad neko počne orangutane da kači.

18. da li je dozvoljen koriscenje duplih naloga dok traje ban?
    ja sam cuo da je zabranjeno i da se dupli banuje trajno, a da se ban produzuje duplo, je li tako?

19. da li je dozvoljen koriscenje duplih naloga dok traje ban?
    ja sam cuo da je zabranjeno i da se dupli banuje trajno, a da se ban produzuje duplo, je li tako?

Tako nekako.
    Zavisi od toga kako se dupli nalog koristi. Ako se napiše po neka definicija to i nije tako strašno, ako se nastavlja po starom onda banovi ne ginu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.