Pitanje autor - odgovor moderator

1. KOja je fora sa Surovim? Što nije na mod listi?

2. Ko je najviše defki pročitao na sajtu?

Не зна се, али вероватно Циклон.

3. moj ćale kad napravi nešto radikalno u kući, pa nikoga sem sebe ne sjebe, on kaže da mu savest bude mirna jer je njemu uvek bilo OK, a sad je ostalima a on pati. ja bih reko da si ti to sad uradio, bog zna koliko sličnih ovima vi modovi imate, mislim, u odabranim.

Ja ne znam šta je ovo nego spam?! Nigde ne vidim upitnik.
    Za svaku aktivnost tokom trajanja ban isti će ti naravno biti produžen. Sada umesto tri dana imaš sedam.

Ko je najviše defki pročitao na sajtu? Tj. da li se smije to znati, i ima li iko da je sve defke pročitao i ocjenio. I koliko ukupno ima defki na sajtu? :)

Autor Zyclon je pročitao najviše. Niko nije pročitao sve.

4. Kuvajlija je ocenio sve, barem do trenutka kada se ustanovilo da ih je samo ocenjivao bez čitanja, pa je skor pobrisan.. Znam da je autorka Negde u zemlji snova ocenila oko 90 hiljada, mada je Zyclon ubedljiv sa svojih 110 hiljada

5. Да ли би моја последња обрисана дефка могла да се врати међу живе?

6. Autor Zyclon je pročitao najviše. Niko nije pročitao sve.

А Кувајлија?
    ЕДИТ: Претеко ме Корлеоне са одговором :)
    И да, лепо пита Цара - Шта је са Суровим?

7. Smarko - vraćena je.

Carino pitanje nema dodirne tačke sa njegovim bivstvovanjem na sajtu.

8. Хвала, корле.

9. Корле, ја сам само написао да је сурови размодован, хтио сам да додам да је сад лули мод, што је ту спем? :)

10. Ne bih se ni ja bunio da mi se vrati defka "Slavni preci", imala je skor 22:0 pre prvog minusa, a još je dobijala pluseve pre brisanja. Ne forsiram, ako je sranje neka je obrisana, ali postoji li mogućnost po proceni aktivnih moderatora da je vredna prikazivanja ili ne?

EDIT: Hvala lepo.

11. Smarko, nije se odnosilo na tvoj post.

12. Дакле могу да напишем? Јер је и мој обрисан

13. Када неко обрише пост на форуму, имате ли икакву евиденцију да је пост уопште постојао? Може ли да се види време брисања и аутор?

14. Ne može. Bilo je priče o zabrani brisanja postova, ali je ostalo na tome. Ne znam šta će biti.

15. јел може моја обрисана дефка "свака ти је к'о одабрана" да се врати? није плаг а и имала је добар скор...

16. Molim vas da mi još neki mod napiše "sranje je" za definiciju "Levi bubreg", pošto sam takav odgovor dobio od upravo razmodovanog, pa da bih znao da stvarno sranje i jeste.

Eto, makar da znam da se ne nadam da će mi biti dignuta iz mrtvih, pa da se potrudim i definišem je bolje.

Hvala još jednom, šaljem vam flafičasti pozdrav ♥

17. Don brate i Agilni - ako mislite da ste oštećeni brisanjem tih definicija, napišite ih ponovo. Dežurni moderator će utvrditi da li su za brisanje ili ne.

18. ако напишем поново имаће много лошији скор, тако да мислим да је праведније да је вратите као што сте СМарку вратили на захтев на претходној страни.

едит: јебига, и ја сам био за компромис, боље да сајт има две дефке више него две дефке мање.

19. Smarkova defka vraćena na groblje. Problem rešen. Ponudio sam kompromis, nije prihvaćen, sad jebiga....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.