Pitanje autor - odgovor moderator

1. Е, јебига, неко побриса оне силне постове.

2. Jebiga je krenuo da pobrišem spem ovaj i pobrisao sve njegove postove. Hteo sam dostavim jedan. :)

3. Добро сад, шта је ту је. :)

4. Како изваљујете дупле налоге?
    Џаст кјуриус.

5. Када уплатиш ктитор налог и промениш надимак, да ли стари одлази у етар и постаје доступан широким народним масама или остаје резервисан за тебе?

6. Како изваљујете дупле налоге?
    Џаст кјуриус.

Na mod forumu postoji alat za to. Ubaciš nečiji IP i on izbaci sve iste i slične IP-jeve na sajtu. Malo se to pregleda i eto.

Када уплатиш ктитор налог и промениш надимак, да ли стари одлази у етар и постаје доступан широким народним масама или остаје резервисан за тебе?

Mislim da je dostupan širokim masama narodnim, bar je tako bilo ranije. Ako kazen nije ništa menjao u međuvremenu.

7. Jel iko od vas gleda postere? Evo sad sam pogledao 20 strana postera u nekom mazohistickom zanosu i na svaki sam dao minus, bukvalno!

8. LUDI CAK

Jel iko od vas gleda postere? Evo sad sam pogledao 20 strana postera u nekom mazohistickom zanosu i na svaki sam dao minus, bukvalno!

Гледамо, дајемо све од себе!

9. Sta bi sa onog da poster prvo pregleda komisija-modovi pre nego sto ubaci u javnost ?
    I koliko dnevno postera bude postavljeno ?

10. Sta bi sa onog da poster prvo pregleda komisija-modovi pre nego sto ubaci u javnost ?

Биће. :)

I koliko dnevno postera bude postavljeno ?

Пун курац брате. Ја пре неки дан погледао увече око 11, у архиви стоји 120 страна за тај дан, што је око 600 постера.

11. Juče 135 strana, tj 675 komada, plus par rendm obrisanih recimo 700.
    Sad se to svelo na 30ak strana i manje.
    Kapiram da je od 600 - 800 dnevni prosek

12. Пун курац брате. Ја пре неки дан погледао увече око 11, у архиви стоји 120 страна за тај дан, што је око 600 постера.

Brate, pa zasto nisi obrisao 500? To je 500 klikova, mozak ni ne moras da ukljucujes, samo brises ocigledno smece, znaci manje od 10 minuta rada. It's a dirty job, but somebody's gotta do it.

13. Auuuuuu evo vam onda pesma.. Nije ni vama lako.

14. evo ja imam jedno pitanje isto u vezi postera, mozda je neko vec pitao ali nema veze:

zasto brisete postere posle 24h? ne kapiram tu foru, kome ih brisete ako su svi vec pogledali? ili ih brisite cim se pojave da mi ne bi morali da gledamo te gluposti ili ako vec prodje toliko vremena neka su.

i zapitajte se malo zasto brisete postere. valjda ih brisete da ostali ne bi morali da gledaju sranja. pa ako zbog toga brisete onda brisite na vreme, a ne posle 3 dana.

15. evo ja imam jedno pitanje isto u vezi postera, mozda je neko vec pitao ali nema veze:

zasto brisete postere posle 24h? ne kapiram tu foru, kome ih brisete ako su svi vec pogledali? ili ih brisite cim se pojave da mi ne bi morali da gledamo te gluposti ili ako vec prodje toliko vremena neka su.

i zapitajte se malo zasto brisete postere. valjda ih brisete da ostali ne bi morali da gledaju sranja. pa ako zbog toga brisete onda brisite na vreme, a ne posle 3 dana.

U pravu si nećemo ih više uopšte brisati.

16. Brate, pa zasto nisi obrisao 500? To je 500 klikova, mozak ni ne moras da ukljucujes, samo brises ocigledno smece, znaci manje od 10 minuta rada. It's a dirty job, but somebody's gotta do it.

Чак и да не гледам уопште те постере, нема шансе да обришем за десет минута. Друго, нет ми је очај, и треба ми превише времена да би се учитала једна страна, тако да се ипак оријентишем ка дефиницијама и брисањем њих. Има ко ће и постере. :)

17. uuuu al si me zajebo sad.

18. Šta se ovo dešava sa posterima?
    Moj ste izgleda obrisali, tj. nema mi ga na profilu a u posterima stoji.

19. zasto mi je obrisan poster? bas lepa dobrodoslica za prvi poster a nije plagijat

20. Ljudi, prestanite da se zalite na obrisane stvari, a postere nek brisu sto vise, i posle 3 dana ako treba, da se ocisti server.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.