Pitanje autor - odgovor moderator

1. Na pitanje zasto mi je obrisan poster usledio je odgovor : "Moderator ga je obrisao jer je procenio da je nekvalitetan" .

Ako je poster koji je doticni moderator obrisao NE kvalitetan, onda isti moze da obrise jos bar 50 posto postera.

Koja je fora da neko od moderatora sudi da li je poster kvalitetan ili ne ... Sta kao nekom moderatoru se ne svidi i on ga obrise. I onda se tom istom moderatoru svidi neko djubre od postera pa ga stavi u odabrane.

Ne kontam

2. pa na sta da se zalim kad ne mogu ni prvi poster da okacim a da mi ne izbrisu.

3. Серхиони, мод тим се труди да редовно брише неквалитетне постере, али опет, превише их је, и апсолутно је могуће да неки лоши остану, а да опет неки бољи од тих лошијих опстану. Мод тим је углавном сачуњен од искусних аутора који имају посла са постерима од првог дана, па добро знају да процене квалитет, веруј ми.

4. I onda se tom istom moderatoru svidi neko djubre od postera pa ga stavi u odabrane.

Ko si ti da kažeš da je neki poster đubre?

5. Dr Vojislav Koshtunj
    pa na sta da se zalim kad ne mogu ni prvi poster da okacim a da mi ne izbrisu.

Шта је било на постеру? Остави ми линк ка слици коју си користио овде, и напиши шта је писало испод слике.

6. a ko je moderator da kaze da je poster nekvalitetan? jel isao u neku umetnicku skolu mozda? zavrsio kurs pravljenja postera?

7. Dr Vojislav Koshtunj
    a ko je moderator da kaze da je poster nekvalitetan? jel isao u neku umetnicku skolu mozda? zavrsio kurs pravljenja postera?

Модератор је онај који одлучује о квалитету постера, и ту стављамо тачку. Сад ми одговори на питање одозго, шта је било на твом постеру?

8. Зашто се не уведе правило о бановању свакога ко дође овде да цмиздри због јебених гована од постера?

9. Zašto ne poradite na edukaciji novih autora ili bar na njihovoj promociji u nekom smislu? Za dva meseca koliko sam ovde postavljam komentare da bi se reklamirao, samo bzv spamujem sajt... Para se nema za ktitorstvo, pa šta onda treba da se ližu bulje za plus? Razumem da je poenta u novcu ali volelo bih da za sve važe isti aršini...

10. deky_aod
    Zašto ne poradite na edukaciji novih autora ili bar na njihovoj promociji u nekom smislu? Za dva meseca koliko sam ovde postavljam komentare da bi se reklamirao, samo bzv spamujem sajt... Para se nema za ktitorstvo, pa šta onda treba da se ližu bulje za plus? Razumem da je poenta u novcu ali volelo bih da za sve važe isti aršini...

Једини начин да добијеш тај плус који желиш је да пишеш квалитетно, уверавам те.

11. Зашто се не уведе правило о бановању свакога ко дође овде да цмиздри због јебених гована од постера?

slažem se

Aj da vas ja pitam. Je l' pregledate temu za prijavljivanje hejtova? Pročitao sam da kajzi treba da sredi tu nešto. Ako možete da gledate kuj je hejtovan a kuj neje, nije problem da me proverite, samo da znam. Unapred hvala.

12. Kada mi neko objasni ko je on da proceni da li je poster ne kvalitetan, tada cu mu ja objasniti ko sam ja da kazem da je neki poster djubre !

Recimo samo da radim sa dizajnom i grafikom 8 godina, a uz to sam studirao fotografiju ...

Ali je sve to ne bitno.

Iznerviralo me je samo to sto pored svih Čak Noris, Novak Djokovic, Nadal, Cedomir Jovanovic i ostalih sranja koja se samo slazu ( Slike bez smisla i Recenice bez logike) vi bas nadjete da obrisete moj poster...

13. Вајскресе, кад Каизен то среди, и ми ћемо почети са чишћењем. Стрпи се мало, шта ћеш...

14. Ma ja samo pitao da l' mož das proveri, nije neophodno čišćenje trenutno(ako sam u pravu).

15. тако да се ипак оријентишем ка дефиницијама и брисањем њих. Има ко ће и постере. :)

Ovako konta i ostalih 14 moderatora :)

16. A ljudi al plaču za jebenim posterima.. Ako ti toliko znači desni klik save image as i pravi album.

Recimo samo da radim sa dizajnom i grafikom 8 godina, a uz to sam studirao fotografiju ...

Ali je sve to ne bitno.

Jel vi vidite sa kojim se predznanjem prave posteri.. Al što reče čoek,
    ne-bitno.

17. Ima li negde na forumu tema Marfijevi zakoni, tako nešto...

18. Gde mogu da dobijem ban do 20. juna?

19. На правом си месту. :)

20. Hvala! Baš se razočarah rekoh, ni ban ovde čovek ne može kako treba da dobije...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.