Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
zato sto si crnac,TheDood...pitasnje za moderatora,moderatoru,zasto si ti moderator?
Ел може одговор на ово питање, чини ми се да одговарате само на нека кратка, ова дужа вас мрзи и да читате :))
Poster mi je obrisan 10 sekundi nakon sto sam ga postavio!! WTF!?!?
Pa ako je nedovoljno kvalitetan ili je kršio bilo koje od pravila, onda je, složićeš se, bolje da što kraće stoji tu. Vreme stajanja postera i broj glasova takođe nisu merilo kvaliteta. Ne znam na koji poster misliš, jer nemamo groblje, ali sigurno je obrisan sa razlogom.
Ел може одговор на ово питање, чини ми се да одговарате само на нека кратка, ова дужа вас мрзи и да читате :))
L0Le, ne znam šta da ti kažem, a i bilo ko drugi za to što se tu pojavljuju. Očigledno je da je bag u pitanju.
Prijavi kaizenu na http://vukajlija.com/forum/podforumi/19, prvo pročešljaj teme, ne znam da li je neko već postovao.
Ilegalno je.
Хвала Чрчо, направиЈо сам тему.
Френки који си Цане, али фала :)
Dobro, što mi obrisaste poster nije bio ni sekundu?
Kao što napisah gore,
Ako je nedovoljno kvalitetan ili je kršio bilo koje od pravila, onda je, složićeš se, bolje da što kraće stoji tu. Vreme stajanja postera i broj glasova takođe nisu merilo kvaliteta. Ne znam na koji poster misliš, jer nemamo groblje, ali sigurno je obrisan sa razlogom.
Pitanje za Lulabaj :
Oš da odemo na kafu nekad? M?
Slavko, stvarno ne znam šta da mislim o tom pitanju. :)
I iš s teme, bre. :)
Ako nekoga ispsujem na PVT da li ću trpeti bilo kakve sankcije?
Moze samo odgovor zasto je obrisan poster : TOOO!!! Mali ibrahim se aktivirao na nastavi? Cisto da znam...posto mi je bio...shmrc...drag :)
Вероватно је био неквалитетан.
Zato što smo svi shvatili da su muslimani bombaši samoubice i svaki dan nas jedno 10 postera podseća da se aktiviraju na nastavi, da sledeći put idu na ekskurziju avionom i da sa onim kalašima polažu maturski. :)
Izvikana tema, bilo je do sada mnogo puta.
Moj church neš ti dugo tako.. Sa tim referatima u odgovorima. Napiši nekvalitetan i zdravo.
I šta ono bi, kako da linkujem sliku na forumu ? Znaš ti Džimi ?
Саншајн, линкуј је тако што избациш оно "хттп://" из линка.
Hvala Peki, nisam stigo da i to napišem onomad kad sam otvorio temu, neko je zaključa :D
Нема на чему, ја је закључао након што смо решили мистерију, нисам знао да имаш још сличних питања. :)
Je l' ovaj poster Ajde rafa u odabranima obrisan ili se meni baguju sir i vojna muzika?
Kako glasi vokativ vlastite imenice Kuk?