Pitanje autor - odgovor moderator

1. Etooo. Ima ljudi.
    Podseti ne ovo na onog Međeda skacigom.
    Ali ovo je daleko svrsishodnije.

2. Nego, moglo je i ovo da se odabere za petnaesti oktobar, jebemu mater, niste mogli da ispoštujete svetski dan pranja ruku.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Handwashing_Day

3. Koja je svrha Krle?

4. Uostalom poznato je ko je najjači oslobodilac i branitelj BG-a i njegovih autentičnih tekovina.
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201104/57812/medium_296830_2188754291184_1616889210_2227604_3661826_n.jpg

5. Svrha je da se podsetimo pravih vrednosti. Da obeležimo stradanja predaka kako dolikuje.
    Da se ne pretvorimo u brejnvošovane amričke marionetice kojima se ubrizgava govno u mozak.

6. onlaj secanje.
    sto bi njegos rekao:"sto li je srbstvo bez lajka"?

7. Ahahaha, Krle, il si vrhunski trol il si budalčina :D
    Koje od ova dva?

8. Dosta bre američkog brejnvošovanja, hoćemo da se rimajndujemo čru vrednosti serbijanskih!

9. Budalčina
    A neema veze, kršim pravila, nek me banuju, samo sam pokušao i ovde da proširim ideju za Ramondu. Al jepga.
    Zaboravite

10. хахаха који бог

подсећаш ме на покојног радијацију

11. Lord Zero

Dosta bre američkog brejnvošovanja, hoćemo da se rimajndujemo čru vrednosti serbijanskih!

хахахах

12. ЈЕБАЛА ВАС ЕВРОПА И ГЕЈ ПАРАДЕ, ЖЕЛИМ СВОЈЕ ДЕТИЊСТВО !

13. Krle je l' si realan ti?
    Sta sad ja na vidovdan okacim defku o Lazaru Hrebeljanovicu i treba da mi je oberu?

Malo mnogo je glupo, drugo, mnoge te sto dolaze inkognito na vuku savrseno boli kurac za defku.

14. Који ми курац бејаше да ставим оно, ајд хаваришите ме сви сад.

15. Da je sreće branili bi Beograd i i našim pogibijama bi se dičili novi naraštaji i oni bi željeli da ginu i da ih svi ubijaju jer mi samo slavimo poginule, jer smo defanzivna nacija, imamo odbijanje dejmidža i u to se uzdamo, slavimo jubileje pogibija, vozimo tenkove i kamione zbog oslobađanja, slavimo oslobađanja od turaka, njemaca, austrougara, gota, vizigota, inka, mongolaca i vanzemaljaca!

16. Cccc, ne mogu vjerovati da ljudi traze odabrane!?

17. Lepo je što nikog od moderatora nije preskočio da mu se javi, šta ti je fino vaspitan momak.

18. jes jbt kada sam ih ja pitao zasto mi nista ne odabiraju nisu se udostojili ni da mi odgovore na pvt

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.