Pitanje autor - odgovor moderator

1. uh to za 10 ispodprosecnih ne verujem.svi koji ocenjuju i sami sastavljaju pa su mnogo kriticki nastrojeni.dodguse mogao bi kad bi se potrudio..ali ako je neko zasluzio da mu se omoguci da promeni nik to sam ja

2. Na su svi koji ocenjuju toliko kritički nastrojeni 95% dobro ocenjenih autora odavde ne bi imalo ni 1000 bodova. Pod dobro ocenjenih smatram 10000+ bodova.

Ocenjuju i ljudi koji ne pišu.

3. labokv

uh to za 10 ispodprosecnih ne verujem.svi koji ocenjuju i sami sastavljaju pa su mnogo kriticki nastrojeni.dodguse mogao bi kad bi se potrudio..ali ako je neko zasluzio da mu se omoguci da promeni nik to sam ja

Замоли Каизена на пвт, обично изађе у сусрет. А и једини је који може то да учини.

4. Замоли Каизена на пвт, обично изађе у сусрет. А и једини је који може то да учини.

hvala ti ko bratu!!!1

5. Može li da mi se promijeni nik u Dž da se ljudi ne pate po četu?

6. zašto mi je trajno banovan dupli nalog?

7. koji? verovatno si pravio neko sranje sa njim, pa zato.

8. Da l je moguće surduknuti ban manji od 1 dana? I ako da, onda zašto ne?

9. hahah znači ti si pizdo strendžerska. je li natnat insistirala ili ti je bilo dosadno? mislim, ako ti je je bilo dosadno, imam razumijevanja

10. ајде бре одбанујте џофрија стварно нема смисла

11. koji bre nalog, o cemu pricas, kakva natnat?

12. обришите ми две одабране одбанујте џофрија

13. a, dzofri... ja mislio to jebacev dupli. svejedno, pravio neko sranje sa duplim, trajni ban.

14. strajizam, banovan iz čistog moderatorskog hira i nemogućnosti da istrpite bilo kakve kritike. doduše, razumljivo je da morate imati muda u nekom od dva svijeta.
    uzgred, pozdravljam ciklona i hoću da mu poručim da su nas dušmani zavadili. bacio sam ti sabskrajb na jućub i neću više da širim dezinformaciju kako sa te martinkom šutirao u čelo.
    takođe, apelujem onom stranom plaćeniku kazanu da vrati sosa na mjesto spemera moderatora jer taj čovjek nije imao nikakve principe.

15. Jebe se Rihi za Džofrija, on pita za Strajizam. A Jebač pita za Džofrija. A i ja sam pitao nešto.

16. a, strajizam. pojma nemam o cemu se radi tu, pozz.

17. Jel me zajebavaš?

18. Dionysio
    Da l je moguće surduknuti ban manji od 1 dana?

Moguće je na veče pred noć u kojoj pomeramo kazaljke jedan sat unapred.

19. bačje ne budi plačipička najiritantnija
    obrišite mi dvije odabrane hahahah plus i omiljeno dedžko

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.