Liga šampiona!

1. Kako Vidara pogodi prečku!
    AJMO MANČESTER!

2. Dortmund vec odradio posao, boli ih kurac.

3. Tekmu sam počeo da gledam od 37min tako da ne znam ko je bio bolji, ali idalje stojim iza toga da Real prolazi... Mada bih najviše voleo kad bi oba tima ispala

4. TO RAMOSE, SAMOSTRELU!

5. auuu al' ce da bude seksa

6. Ubjeđenja sam da osoba koja navija za Real čupa obrve, depilira bikini zonu, glasa za liberale, po difoltu je metro-buržujski produkt te da pati od Edipovog kompleksa. Real je smećarski klub.

7. Kakav gol ovog nusprodukta arapskog beduina i njegovog đeda, pustinjskog skočimiša. Mislim ovog 'rvatskog, ne Ozrenskog.

8. Пуши га Манчестер :)

9. Jebo fudbal. Bolje da sam ko mali preskako gumu nego što sam ganjo loptu. Sada bih imao brdo pohotnih drugarica željnih polnog snošaja, ko Manča. Ovako imam ožiljke i traume od gostovanja u Laušu.

10. Ubio je celu utakmicu sudija crvenim. Nije crveni, nije bilo namere od strane Nanija, jer je bio fokusiran na loptu i nije ni video onog idiota što se zaleteo grudima kao Kraljević jebeni. Jebem ti fudbal.

11. jebe Real čičaa, Nani brat morao da sjebe kad je dobio šansu :D

12. Ovako imam ožiljke i traume od gostovanja u Laušu.

hahahaha jbg laus je uvjek imao prednost domaceg terena, a imaju takvog golmana da se brani sa slobode XD

13. Ovako imam ožiljke i traume od gostovanja u Laušu

secam se pre smo se (FK Celinac) uvek ganjali sa njima da udjemo u visi rang takmicenja, bio derbi pravi :D

14. Ne moš ti sa budalama. Dođe te udarati komplet naselje. Srp, čekić, kokarda... udara čim stigne. Uvijek sam volio te utakmice.

15. ТОЛЕ ЛОПОВЕ ПА ЗАР У ЕНГЛЕСКЕ ДА ОДЕШ ?

16. JEBI GOVNA MANČESTERSKA! JEBI, NEVADI!

17. Glupa kurčeva ukradena pobjeda

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.