Crvena Zvezda vs Partizan

1. жељко пустио у кошарци
    толе помера стативе у фудбалу

то је та завера против највећих срБских патриЈота, звездиних навијача.

2. Da, da, sad izvlake na 141. derbi, haaahahahah

3. Ово је ретка доминација СД Партизан. Контам да Партизан има титуле у преко 80% свих спортова у нас.

4. treba vam se rugati! Pojma nemate! Pogotovo zbog busanja prije tekme :D

Koliko ste ono predvidjeli 3:0?

A što je najgore - neobjektivni ste. To vam je mana, sine, veeeeelika.

Za busanje pre tekme zajebavaj te koji su se busali a ne sve! A šta je, osim ovih što su se busali pre tekme, rečeno subjektivno?

5. meni je zao bvdlge, dobar je decko, samo sto ima uspesnost u prognozama 0/141

6. Da, da, sad izvlake na 141. derbi, haaahahahah

Па хајде, нађи реченицу и напуштам сајт.
    Још много ДЕРБИЈА - ово је множина брате, то се учи у 2 основне.
    Односи се на прошле "регуларне" и будуће дербије. Моја рука никад није откуцала да је овај дерби нерегуларан.

7. Jeste, i onda je mrmot zavio čokoladu! :D

Beograde, ne treba ti kiše, cigani te suzama zališe!!! :D

8. Samo kratko DOMINIRAJ!!!

9. преорите маракану, упс макарену.

10. Аман људи, што имате жељу да убедите неког да почне да мисли као ви, и то на интерњету? :))

11. Meni nešto žao Bajage, sada ga razvlače i u Prvom glasu Srbije. Mislim jeste da je propao, ali tako nešto i nije baš zaslužio. Nekako nema tu onog starog muzičara....
    A oko derbija, posrali se na navijače, oba tima...

12. Пишање у увце!Прво се испишкио Звонце мајстор фудбала , па , звучи невероватно али , млади Шчепо!

Титулааа титулаааа , славиче се титулааааа , Партизан је шампипон , пева цела Србија!!1

13. Samo kratko DOMINIRAJ!!!

Ево, поштен човек, нема комплекс. Битна му је победа клуба, а не наш пораз. То што си ти наложени клинац или још горе глупав старији човјек није мој проблем.

14. Nisu bolji, štaviše gori su... Ali umeju da daju gol, i da su imali još dve šanse dali bi još dva. Stanoje pročitao Prosinečkog, i uveo prave izmene, dok je Robi samo zamenio igrače, ne menjajući taktiku i formaciju... Zvezda je imala bar 4 stopostotne prilike i nije dala gol, dok je Partizan imao 3 i dao dva gola. I nemojte da pišete o nekom pišanju, o prejakom Partizanu i tako to... Ja bih rekao da ste dobili zato što ste iskoristili skoro sve šanse, dok mi nismo iskoristili nijednu.

15. Eto vidiš, Obožavaoče fanova, po mišljenju određenih idiota ti si sad ispao neobjektivan. Kako je moguće da oni nisu bolji?! Pa naravno da su bolji. E, to ti je njihova objektivnost. Kakvih sve debila ima, to je strašno.

16. Hahahaha!

OP, OP!

Lijte kiše, hladne vode...

17. Јбт, сад гледам, пуно срања направише Цигани. Гробари се полемали међусобно, а играчима је на терену био ко у Бејруту. Ладно су остали на терену на полувермену. И нису могли прописно да се загреју. Маракана би због свега тога морала да паузира једно пет мечева. Све има неке границе, а много им се прашта на рачун Толета.

18. pa da pochnemo:
    zvezdi pripalo prvo poluvreme,60-40% posed lopte,4-0 u kornerima,penal,neiskorishchen...
    drugo poluvreme partizanovo,2 gola,dovoljna za pobedu i +7.
    losha igra,jedini po meni lep potez,dodavanje shchepovichu za drugi gol...
    zvezda nije iskoristila svoje shanse,stigla kazna,srecha je bila na partizanovoj strani!
    a prenos i tv prva ekvivalentan je prolivnom govnetu,da su pametni pa da se kompletno spale sa svojom televizijom,jebala ih ona u taj retardiran mozak...
    a i plavi je bio crven,na kraju =]
    sve u svemu,vidimo se na 142om derbiju!!

19. Kifla, vidi kako su ljudi civilizovani.

20. Bečka čkola, Kizo, ja sam seljačko dite, jebiga :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.