Football manageri

1. Dajte mi odakle da skinem, jebo vas alah.

2. Kucaj FM2013 PROPER CPY i to ti je to. Ima link na nekoj od prethodnih strana ako te mrzi da sam tražiš.

3. Сви пичите са неким силама од екипа, изгледа се ја једини овде уздам у домаћи шампионат. Иначе, видим да је неко написао да је игра безвезе јер се у борбу за титулу равноправно укључују Спартак, Воша, Рад и сл. Ја баш мислим да је због тога реално. Да у стварности сви не навлаче толико за Звезду и Партизан, да се свима редовно исплаћују плате и нема штрајкова на месец дана и оних фазона кад оде цела управа и тако то, наше првенство би и било такво.

Елем, ја кренуо навијачки са Радничким, у дуговима до гуше. Довео три Бразилца (једног везног, једног нападача и једног штопера). Највише ми игра овај нападач, зове се Марио Лукас и нема клуб на почетку, за ситну плату ми је други стрелац шампионата и кандидат за играча године. Има јебено добре оцене за неког ко тражи 300 евра недељно.

Оно што је мени био огроман проблем у почетку (јебига нисам играо Менаџера још од 2007. године) је чување резултата са слабијим екипама (тренутно сам осми у лиги, три кола пре краја, а предвиђали ми борбу за опстанак). У бар 5, 6 утакмица сам губио вођство олако. Против Звезде сам водио 3:0 и у последњих 15 минута примио три гола... Фазон је што играм увек или на "атакинг" или на "стандард", алаво јебига, страх ме ако се повучем да ће ме набити. Зајебите то, ко то ради нека зна да не ваља. У последње време чим поведем мењам на "стандард" или на контре играм. Друго полувреме обавезно контре. Последњих 15 минута обавезно тајм вејстинг опичите скроз до краја и наравно или "дифензив", или "контеин". Тако се често дешава да последњих 15ак минута само прескочи и укључи се за последњи звиждук.

Дакле тако је са просечним или слабијим екипама, не знам за ове јаке.

4. Krenuo da pičim sa Žigarinim Birmimgemom, lepa ekipica. Za početnika, poput mene, ne traže nešto veliko 12. mestu u Čempionšipu. Imaju dobre mlade igrače, odlične veznjake samo im odbrana malo ne štima pa sam doveo neke mladje ljude. Žigara me dere svake nedelje jer mi uzima 80 000k nedeljno, a ostali igrači najviše do 24000k pa ne znam šta da radim sa njim, stavio sam ga na transfer listu ali ga niko neće, sad ću da vidim šta da radim sa njim..

5. Стварно су ретардирано урадили кретање играча. Пролази лопта на пола метра од њега, он уместо да пресече помера се у страну да би противник могао да прође. Срање од менаџера, набијем га на курац.

6. Pričam ja, igrajte 2012.

7. i 2012 je imao te bagove kad nece da zatvore napadaca nego stoje sa strane i gledaju kako probija sa krila. nerealno je pocelo odavno, jbt kad meni man utd ima chicharita koji sa 34 godine kida i do sad je dao ni manje ni vise nego 292 gola samo u premijer ligi na 431 utakmici i jos 130 komada na 180 tekmi za meksiko.

8. Ajde ne kenjajte mnogo i 12 je bagovao za medalju, malo puta sam lomio miša o zid i suzdržavao se da ne izlomim laptop. Ima ovde gluposti jezivih to stoji, al se još nismo navikli. Tako je meni 10 bio bolji od 11 dok se nisam navikao. Jedini menadžer koji je bio govno je osmica, ostali svi imaju prelazne ocene. Dok skroz ne upoznam ovaj ne mogu da komentarišem da li je najbolji do sad ili jok al prelaznu ocenu ima.

9. 12 je bolji vizuelno meni, a i transferi su solidno odrađeni, a i progres igrača s godinama, rekao bih.

10. Дванестица доста боља. Вероватно ћу баталим ово срање.

11. Ja cepam sa Roterdamom, NPower league 2, iliti 3. Engleska, sacam levelovao ligu gore, pa ću pokušati da se grudvam za ostanak. Imam budžet 18 hiljada mrtvih, ne mogu za te pare ni na ekskurziju da odem.

12. I meni je 12 bolji vizuelno, čini mi se da su ovaj previše zakomplikovali. I dalje mi je od novijih sedmica najbolji pa onda 11. Videćemo kako ide. Odličan je bio i 12.

13. NPower league 2, iliti 3. Engleska

Engleska 4. *

Najviše sam kidao sedmicu, lepo kaže Kamen, nekako je uvek prošli bolji, pa tako u krug.

Nekako mi nije to to sa Zvezdom, verovatno ću da krenem sa Blajt Spartansima lololo.

14. Ja sam imao dobar period s Valerengom, ne sećam se u kom menadžeru. Ali devetka u srcu, pa 12.

15. Ovo mi je jedan od omiljenih sejvova, ali su suspenzije bile nadrealne.

http://i.imgur.com/BiEuUVv.jpg?1

Samo napred Obilić!

16. Ал Банди
    12 je bolji vizuelno meni, a i transferi su solidno odrađeni, a i progres igrača s godinama, rekao bih.

NE znam da li ste primetili da sad ima opcija ADD AS A TRANSFER TARGET , i onda valjda asistent pokusa sve sto moze da ga dovede. Ja probao sa nekim meksikancem,al mi izbacilo vest da nije uspeo iako je pokusao sve bla bla..
    A ima i opcija ADD TO DEVELOPMENT LIST, e to nisam testirao,al imam jednog klinca potencijal 5* . cekam da se vrati sa pozajmice pa stavljam da vidim sta je to.

17. Ja to volim sam da radim. Dovoljan mi je izveštaj skauta i shortlist da stavljam igrače i toeto. A da, naravno stari dobri Transfer rumors, gde mi piše da ''čejsujem'' nekog ekstra igrača kog nisma ni tražio pa ga dovedem.

18. Da brate, al ovo ti je da ne moras da se smaras oko pregovaranja 100x.
    Smara me kad ja podizem ponudu za po pola milke svaki put,a oni odbijaju i tako u nedogled..
    Mada ne znam koliko se uopste trudi asistent posto bi uprava pola mojih transfera zabranila kad bi videla sta sve obecavam :D

19. Što se tiče toga šta uprava kontroliše bio je najjači čini mi se 06. Npr. ako vide da pokušavaš da dovedeš nekog šalabajzera iz Sartida u Liverpul otkažu ti transfer.
    U prošlom te samo upozorava stručni štab da je sranje ali se ipak ti pitaš.

20. Dobro, ima logike u tome. Uf pa kad igrači završavaju karijere, odmah dovodim za skauta ili neki drugi kurac u klubu. Volim da sve kontrolišem.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.