Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Meni Ujfalusi bio asistent u Viljarealu. Doveo ga ja, odigrao dve sezone, otisao u penziju i ja ga postavim za asistenta. Kasnije kad sam otisao u Real, on me pitao da li moze da ide samnom. Ja kao:"Koji ces mi kurac?" i on ostao da vodi Viljareal.
Kako sam se smorio, nema Blajt Spartansa. :( Nisu više ni u Blu skver N/S... Pa koga ja sad da vučem od sedme lige do Premijeršipa, pitam ja vas?
Daj haha, jebote bukvalno sam se rastužio što si ga ostavio. Bio ti je kao Sančo Pansa, a ti tako.
Kakav si ti to čovek? Ja kad sam u Partizanu na 2010 dobio otkaz zbog ultimatuma, odmah asistent i 5 trenera dalo otkaz posle toga i ja kud ću šta ću sve ih povedem sa sobom u Inter, bilo mi žao da ih ostavim a i naviko ja da radim sa njima. Naravno mutavi Đura odma rasprodao sve i od standardnog učesnika LŠ napravio jelen superligaški tim. I posle kažite da FM nije realan.
NIsam izneo sve cinjenice. :)
Kad im je trebalo za opstanak, u poslednjem kolu, ja sam sa Realom izveo rezervni sastav. Ipak je dobio otkaz.
Na raznim funkcijama:
Havijer Zaneti
Darko Kovačević
RVN
Huan Pablo Sorin
Rajan Gigs
a velika želja mi je da dovedem Skolsa u stručni štab al' ne mrda iz Junajteda...
Ja imam Lucija kao trenara, sad u drugoj sezoni, ič nije loš, vodim moćni Bordo.
Fala kurcu kad je izašlo, namrzo sam '12-icu samo zbog povreda, iako sam igrao neke od najlepših sejvova na njoj sa Študgartom i Valensijom. Ovde je to i stariji igrači mnogo bolje odrađeno.
Preporučujem Rodriga Battagliu iz Parme Argentinac (s Italijanskim pasošem), 21 godina DM/CM, ističe ugovor na kraju prve sezone mož se uzme za dž, ima da bude mašina.
Kome treba slobodan igrač, za solidnu ekipu, Spas Delev (Bugarin), AM RL, ST; 22 godine.
http://i.imgur.com/TPp7qyh.png?1
Hahaha
Одакле бре Банату пара за оволику плату?
Ne znam, baš su bahati. :D
godišnja plata, ne nedeljna
Ахааа, да бре. Мени одувек то показивало по години, па се зајебао.
hahahaha, počo sam szvezdom, one primpremne užas, fitnes level jedva nešto preko 60%, a igro s šahtjorom, ajaksom, plovdivom i tako to. bez poraza hehe.
kv za LE, prođem celje i videoton, nekako na muke, ono, neizvesno u sve 4 tekme i 4. kolo kvalifikacija dođe mi jebeni lacio. kući 3:0 i u gostima 1:1! IDEMO BRE!
e da, taktika protiv jagodine, pazara i vojvodine - MILIJAŠ IZ PENALA ZA POBEDU U 88-93 minutu! domaća reala
seltik inače navrzo na lazovića pa ne popušta, al ne dajem ga ispod 10 milki. ke vidime šta će bude.
i nerviraju me igrači, žale se da im je trening prejak, a svima standardno, medium, nikog neću bar u prvoj sezoni da kičmim da treniraju neke nove poteze i individualni fokus. neradnici i lenštine jedne. naviklo to da ne radi. e neš ga bale tako.
edit: moa mađija na golu odbranila već 3 penala u 10-tak tekmi,al zato što nume duvati loptu...baci se, uhvati loptu, leži,ispusti je i gurne je kolenom u gol. i kako da ga ne gotiviš zbog toga? 2x tako nešto uradio. MAĐIA!
U prvoj sezoni , u drugom mesecu igre Zvezda dobije Lacio 3:0?
Aj bre ne zajebavajte.. bez reloada to je nemoguce..
Gazimude, na menadžeru je samo i moguće
http://www.dodaj.rs/f/r/PA/luOUbTy/fm-2013-05-20-17-17-40-2.jpg
inače, sejvujem samo kad izlazim iz igre i uključen je mesečni autosejv u slučaju da nestane struja:)
Лацио без шута на целој утакмици? Јел ти играш тактику Грчка 2004?
Ovaj Mrva mora da je bio pijan ko letva čim mu je tolika ocena bila.
početna mi je obično
4-1-2-2-1, jedan dmc, 2mc, 2 vingera i napadač,valjda trip barsine taktike,nem pojma. po potrebi izbacujem dmc-a i ubacujem drugog napadača.
jebiga, isgram menadžericu od '98, nauči se nešto za 15 godina bavljenja trenerskim poslom
Slobodnjaci se ne maše
Ja volim da pravim jelkicu.. 1 ST , 2 AMC i 3 na sredini (ML MC i MR), naravno uz 4 u odbrani.
Dobro je za neke timove srednje jacine, u Svonsiju konkretno jebe mame..
Kome treba dobar MC/AMC , sa akcentom na AMC, nek uzme Ilicica iz Palerma, za nekih 7M moze da se dovede,a lik uz ulogu advanced playmaker bukvalno non stop stvara sanse i ima prilike za gol..