Football manageri

1. Transfer, 800 hiljada plus 10 posto od sledeće. 150 hiljada godišnja plata.
    EDIT: Povredio mi se i Mudrigol, pa sam dovoe Rakića za dž, slobodan je, uopšte nije loš.

2. Gazimudo, sta bude kad zavrsis sezonu u tom celendz modu? Jel si kao zavrsio mod ili cepas i dalje?

3. Мој пост се није односио на то колико је реално, него на изглед који ми се, у најмању руку, не свиђа. Додуше, био сам доста нервозан јутрос кад сам играо, вероватно ме је свака ситница нервирала.

4. мени је глупо било да одма купујем играче, па сам првих 6 месеци одигро без иједног трансфера и завршио на полусезони на трећем месту... на полусезони продао касалицу за фине паре и за сићу продао асамоу, дауду, вратио гарида, продао димитријевића... довео сам милинковића из слована за 1.5 милиона (с обзиром да ми је буџет био 800к, морао сам да регулишем оно са платама, а и легле паре од касалициног трансфера) и довео ракића за џабе и милана гајића за џабе, као замене... каду јебе кеве, реално! мијаиловића само на штопера! продао сам ионако микића, тако да ми је просек одбране 19.2 године, спајић, мијаиловић, младеновић пантић(вешовић)

5. PuppetMaster
    Gazimudo, sta bude kad zavrsis sezonu u tom celendz modu? Jel si kao zavrsio mod ili cepas i dalje?

Izbaci ci preko celog ekrana da li si ispunio celendz ili ne, i pita te da li hoces da zavrsis sa igrom, ili da nastavis tu gde si stao.. ja sam izabrao da nastavim, posto mi se svonsi bas svidja.. imaju i kinte, navijaci ne ocekuju svaku tekmu pobede od 5:0.. Sad ih vodim na tron, mada mislim da cu to tesko pre 2016..
    Sad sam trenutno 6ti..
    Maluda igra do jaja, a Ilicic i Michu se takmice ko ce vise golova da postigne. Djordjevic takodje sabijao,al mi se povredi na tekmi repke, i cekam ga evo vec mesec ipo dana..

6. Сад сам крено са квалификацијама за куп УЕФА и ВОЈВОДИНА ИЗБАЦИЛА ИНТЕР БОГ ТЕ ЈЕБО!
    Па овде нема ни р од реалности.

7. http://footballmanagerstory.com/scout/category/fm-2013-strikers/

Ево најбољег прегледа талената, има и спискова голмана, дефанзиваца и везиста тамо десно.... Ко 'оће нека изволи....

8. Da li da kupujem Jovetića ili ne? Podložan je povredama pa se razmišljam. Onaj peder Levandovski je zapeo bio da ide pa sam ga prodao Juventusu za 30 miliona, imam para al ne znam koga da dovedem a treba mi dobar špic. Inače uvalio Kubu Blažikovsog u Čelzi za 15 miliona lol

9. Dečki, može neko da mi pošalje link za trinaesticu. Čuo sam da je izašao krek koji ne krašuje. Hvala.

10. Uzmi Boni Vilfrida iz Vitesea i još ti ostane.

11. Па зависи какву игру фураш и какав ти играч треба.... Пробај Нејмара, он се увек уклапао свугде.... Јеб' га, ниси требао продавати Левендовског јер незадовољство би му кад-тад престало и онда си лаганини могао да продужиш са њим уговор....

12. Ma kurčina brate, transfer riquest tri meseca neće da čuje a o novom ugovoru ne razmišlja a ovaj mu ističe za godinu dana, nisam hteo da rizikujem da ode u Bajern za džabaka a hteo je u Bajern jebo ga on, al sam ih odbio pa se žalio i za to i na kraju ipak prihvatio Juve.
    Igram sa jednim isturenim, sa dva krila i ofanzivnim veznim, dole vezni i defanzivni vezni. Joveta ima sve al se često povređuje a i skaut kaže da to nije dobro. On ili Kevin Voland to se sad razmišljam. Voland je veći potencijal al je Joveta trenutno za dve klase bolji al opet te povrede, ne volim kad mi se sjebe igrač na 3-4 meseca nikako.

13. Rešeno ipak Voland. Jbg ne mogu da razmišljam da li će ovaj da se povredi ili neće.

14. Мурињова 4-2-3-1 формација? То и ја користим као другу тактику :-).... Јовета ми је више за неког полушпица (Ројс или Милер варијанта).... Штајазнам.... На твом месту бих довео неког маторца који је добар, а није скуп и Воланда.... Мада, ако Воланд није скуп пробај обојицу да доведеш....

15. Pogledaj i Rodriga iz Benfike.

16. Ahahhahaha da zaboravio sam da kažem da sam uzeo Rodriga odmah posle prodaje Levandovskog, nije loš. On, Voland i Mitar. Fiero ide na pozajmicu. Krila Rojs i Lajtner, amc Gece, mc Gindogan, dmc Bender. Toeto rešeno. Imam još brda keša al ćune više da kupujem, dosta je ovo.
    Hteo sam iskusnog špica jednog al reko nastaviću Klopov rad, dovodim samo vrhunske klince lolo

17. i ja igram 4-2-3-1(ne 2 DM, nego 2 CM, 2 krila i CF), nekad 4-2-2-2.

18. U dvanajstici je onaj Damjao bio sila. Meni na 20 utakmica za Arsenal dao 25 golova. Ne znam kakav je u ovom novom menadzeru.

19. ja volim Alexa Teixeiru, ovog što sad igra u Šahtjoru, dovodim ga u svaki tim od FM09. Nikad me nije izneverio.

20. Neće ni Nejmar ni Damjao ni da čuju da pređu. Ojačao sam napad ozbiljno, Mitar i Fiero otišli na pozajmice i to kao key playeri i igraće u Bundes ligi. Napad Chicartio Hernandez, Rodrigo i Voland kao klinac.
    Ponudiše mi Chicharita ovi iz Mančestera a već sam ga pre dovodio i uvek je kidao i moradoh da ga potpišem. Još mi je on najiskusniji špic lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.