Допију, мада колико сам причао са њом, могу да рачунам да је познајем, затим Соса, Ремца, Бурија, Шалабајзера, Лули, Александракг, Месју, Деветара Цокулића и Хују Смрада. :) Можда се сетим још некога. :)
Ja bih Mešu da upoznam milom ili silom, neka on izabere. Inače već znam 4 osobe koje sam želela da upoznam... E i Vejv bih volela da upoznam. Mada se ne primam ja nešto posebno na ta upoznavanja, ja više volEm slova.
Да се не лажемо, тако углавном функционишу ствари.
Bre, butt, mogla si da me zaskocis, ne ujedam :D
Ja sam vidio dopiju, dva puta, u menzi.
Sljedeći put. Obećavam.
:)
Допију, мада колико сам причао са њом, могу да рачунам да је познајем, затим Соса, Ремца, Бурија, Шалабајзера, Лули, Александракг, Месју, Деветара Цокулића и Хују Смрада. :) Можда се сетим још некога. :)
Јеботе, колико Босанаца. :)
StefanKostića zato što je awesome! lolo
Ауторку пријатне спољашњости.
Čiju bi unutrašnjost voleo da upoznaš, a? lolo
Здравка Дрен-а zato što mi je dupli.
Remenski, čekam te kad prodje ispitni.. :D
ja mislim da sam video Dopijinu sliku odavno i ne zelim da je upoznam iliti vidim
DOPIJU ZA MODERATORA DA NE IZLAZI IZ KUĆE !!!
Onu staru ekipu klinčadije - Cenotapha, Culleta, Remenskog, L0La, maloletnu i KP. Valda nisam nekoga zaboravio.
Sebe. Jer čovek prvo treba sebe dobro da upozna.
Ја бих волео да упознам Страју да га забодем у главу хипстерску због овог поста изнад ололо
Ja bih Mešu da upoznam milom ili silom, neka on izabere. Inače već znam 4 osobe koje sam želela da upoznam... E i Vejv bih volela da upoznam. Mada se ne primam ja nešto posebno na ta upoznavanja, ja više volEm slova.
А мене? Мени ништа, а? Ко те јебе комшија? Добро, добро, памтим...
Ne želim da upoznam nekoga koga ću svakodnevno da viđam u gradu, bilo bi mi neprijatno :D
Jedino bih volio upoznati Penzionera. Ja se tom čoeku divim, jebeš mi sve.