http://www.thatvideogameblog.com/wp-content/uploads/2007/12/frontlinesgiveawaypost.jpg
meni se sviđa, a i malo je teži- Ј
SWAT шије, FF није FPS.
- Ј
Е, јесте, Кејт Арчер арчи! И двојка исто јебе.
- Ј
Како ми је криво што наставак вероватно никада неће изаћи.
- Ј
Монолит неће сигурно јер га је откупио Ворнер, а Фокс је задржао права на НОЛФ. Уз то, НОЛФ није испунио очекивања по питању продаје, а знамо каква су времена сад дошла и да никоме од издавача на пада на памет да ризикује са упумпавањем кеша у производ за који није сигурно да ће донети масан профит. Јебига.

Како није испоунио очекивања? Игра је изродила наставак плус измамљивање пара на основу старе славе, Контракт ЏЕК. Ал, за ово прво си у праву. Нисам знао да су права остала код Фокса (што је логично). У том случају, курац од наставка, поготово јер је игра ексклузива за ПЦ (додуше кец постоји и за ПС2). Како се данас игре праве мултиплатформски, нико неће да наставља серијал који је био популаран само на ПЦ-у. Штета.
- Ј
Читао сам на неким форумима да је серијал финсасијски омануо, барем по дебелим главоњама из Фоксовог управног одбора. Двојка се чак продавала боље него кец, али имала је ту несрећу да недељу дана пре ње изађе Unreal Tournament 2003, између осталог. Мада, то је све сад потпуно небитно.
- r
Je l' neko igrao Mirror's Edge? Deluje seksi.
- ЈJe l' neko igrao Mirror's Edge? Deluje seksi.
Мирорз Еџ комбинује две ствари које највише мрзим - Кинезе и паркур. Нисам играо, нити ћу.