Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Rade nije meteopata, on se ne plaši vrućine, drži koncerte radnicima na usijanim skelama, uliva im volju za životom i radom na 40 stepeni.

2. silni011
    čekajte da se dogovorimo, Radetovac ili Radeista?

3. Svaka molitva u kojoj se obraćaš Radu je zvanična molitva. Ja sam se malopre molio Radu da poštedi one pljuvatore na defki o patrijarhu Pavlu! Rekao sam: "Rade nemoj njih molim te! Nisu oni loši koliko su loši njihovi stavovi! Rade molim te! :radi dvaes sklekova"

4. Jel to ćelaviš kao Crni ili ti je to koleno?

Ima čupavca kao slugu.

Fala Dejs,znači Rade čuje naše molitve u bilo kom obliku?

5. децхаци ближи се попис, како ћемо се изјаснити у погледу вероисповести?. хД

Као што сам рекао, ја ћу покушати да се изјасним као Радетовац.. Ваљда ће хтети да упишу.

6. Kad su kod nas upisivali svakakve gluposti,puštiće i vas.

7. imghttp://www.dodaj.rs/f/T/hY/6goe6rR/.jpg/img

Радемен пуши без филтера
    Радемен једе па претера
    Радемен без ваздуха може
    Само реци Раде и жене се ложе

8. vesnam
    Imamo li molitvu?

Kako da ne! Još pitaš, brat Shomy23 je napisao.

Раде наш који си у Франкфурту, нек је свето име твоје, нек буде царство твоје на целоме свету, песме твоје дај нам данас и опрости нам на глупим постерима и дај нам снаге за смишљање јебитачних дефиниција, не доводи нас у искушење и опет створи ЗАМ. Амин

9. umesto radnika po ovom suncu...

Hahahahahaha ĐOFL

ZeZaToR
    Rade, gospodin čoek!

Jedva cekam da uplatim ktitor nalog pa da promenim ime koje ne zasluzujem. Promenicu ga u Radoslavac, ako bog da. :D

10. ZVANIČNA OBJAVA: NA NADOLAZEĆEMO POPISU SE, KO ŽELI, IZJAŠNJAVA KAO RADEISTA, NIKAKO KAO RADETOVAC DA NE BI BILO GREŠKE...

11. To mi je maljavo koleno....

12. A jel' to u kategoriji nacionalnost ili veroispovest? :)

Na internetu je osvanuo video snimak tinejdžerki koje plaču i valjaju se po zemlji jer nisu uspele da kupe karte za koncert Džastina Bibera, neke su čak i nudile svoju nevinost za kartu, ali to nije ništa, sve sam to i ja radio onomad kad nisam uspeo da kupim kartu za Radetov koncert i još mnogo više. Za nevinost se niko nije javio, ustvari jeste, ali me nisu baš najbolje razumeli, no to sad nije ni bitno, ali kada sam se popeo na vr' zgrade i zapretio da ću skočiti ako ne dobijem kartu onda su svi počeli da me slušaju, najviše zbog toga što je ispod mene bio auto predsednika opštine i pao bih pravo na njega, a još je idiot digao ručnu pa nisu mogli da ga pomere. Stojim ja tako rešen da ripim, kada ono začuh neki glas iza sebe, okrenem se, kad ono pečeno prase sa kristalnom jabukom, ja priđem, otvorim jabuku kad ono unutra karta, upiškio sam se od sreće. Sutradan krenem ja u 3 popodne iako koncert počinje u 10 da bih bio prvi u redu, dođem ispred stadiona kad ono klinac plače li plače, ja priđem i pitam ga o čemu se radi a on mi reče kako je to trebao da bude prvi put da dolazi na Radetov koncert, ali da nije imao gde da kupi kartu , rekao mi je i da Rada više voli od mame i tate, i da je prva reče koju je izgovorio bila "Rade". Pomilovah ga ja i rekoh mu sledeće "Vidi mali, tvoja ljubav prema Radetu je iskrena i prava, Rade bi bio ponosan na tebe, a sada pogledaj ovu kartu, nju može dobiti samo neko ko voli Rada koliko i ti", on je pogleda i upita me "Znači li to da ćeš mi je pokloniti?", gleda on mene onim tužnim okicama, ma bio je presladak, meni ga bi žao, pogledah ga ja još jednom, još jednom ga pomilovah i otera ga u pizdu materinu, kome bre da poklomim kartu, jel' on normalan, ja se toliko mučio umal' život ne izgubih a on da je dobije za dž? Kad su takve stvari u pitanju Radetovi fanovi ne smeju imati emocija!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.