Naravno, samo veruj u Rada, slušaj njegovu muziku svakodnevno, širi njegovu reč kroz propovede, budi aktivan na temi i sve će doći u svoje vreme... Imaš fine defke, samo treba neko da to predloži...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
veroispovest...
Kada Rade spava na Turbo Maksimusu, Turbo Maksimus lebdi iznad njega.
Kad se igraju žmurke RL dođe nepozvan u sred igre i ne bude novi kolačić
http://www.rts.rs/page/blog/ci/sport/post/3/%D0%A1%D0%B0%D1%88%D0%B0+%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%9B/1220/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B5+%D1%98%D0%B5+%D0%BE%D0%B4%D1%98%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BE+%D1%83+%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83....html
Раде одјахао у легенду.
u jebote kako sam se usro da je umro... :/
ja se nisam usro. Rade živi večno!
Ali me je stvarno pogodio ovaj tekst. Voleo sam tog čoveka! Iako sam ga znao samo sa televizijskog ekrana! Naš Rade će mi pomoći da prebolim!
Au, kako me preseče nešto kad videh ovo...
Rade lackovic se vraca u buducnost!
KRADE- Sama reč kaže da će sav nelegalno stečen novac kad-tad završiti kod Radeta(ide K RADEtu) koji on otima od bogatih i daje sirotinji.
rade me je stavio na naslovnu! :D fakjea
Zato je Rade juče pričao o nekim pečenim pragnjadima i vinu za moderatora
rade me je stavio na naslovnu! :D fakjea
ja to tamo i napisah...
Pošto ti duže veruješ u Rada, znaći li to da ima šanse da i ja budem na naslovnoj? Rade! :Radi dvaes sklekova:
Koji si ti kralj:
http://vukajlija.com/gospodin-covek/80167#comment_1390157
Vidi moj prvi komentar na toj defki! :D
Vlatko, jel znaš možda koji mod me je turio na naslovnu? jel si ti?
@Dejs
Naravno, samo veruj u Rada, slušaj njegovu muziku svakodnevno, širi njegovu reč kroz propovede, budi aktivan na temi i sve će doći u svoje vreme... Imaš fine defke, samo treba neko da to predloži...
:RADi 120 sklekova=6x20sklekova:
vido sam i taj komentar...
silar, normalno da znam :)
al nisam ja, toliko smem da ti kažem...jbg. :)
ali Rade je uticao, to je više nego očigledno :)
jel malograđanin turio? Baci mi pvt... što ne smeš, jel to neki muderatorski kodeks??
Rade Lacković ne nosi amajliju, jednostavno nije mu potrebna.