Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2010/07/Svajcarska%203%20lackovic.jpg
Ako necega ima onda je to materijal za postove. Mislim i da ima jos inspiracije kod svih nas koji pisemo. Ako ne uspe ovo sa twitterom (a nadam se da hoce) onda bi valjalo preci na fejs.
Tajna Mikrosofta
Veliki američki biznismen, Bil Gejts, upustio se u zahtevan biznis sa uvozom ćurana iz Tunisa. Bilo je to davno, kada je Bill bio mlad, neiskusan i ekonomski nepotkovan. Pao je u dugove jer mu prodaja ćurki nije išla. Odlučio je potraži kredit od Beobanke, ali su oni odbili njegovu aplikaciju zato što nisu imali toliko novca da mu pozajme. Beobanka mu je ipak preporučila da novac potraži lično od Radeta Lackovića. Rade mu je pozajmio novac koji Bill Gates do dan danas nije vratio zato što još uvek nije skupio toliko para. Greota. Ipak, Bill je u znak zahvalnosti na pozajmici odlučio da jedan taster na tastaturi posveti Radu. CTRL- što znači CELIVAM TESTISE RADA LACKOVIĆA. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6a/AppleCtrl.jpg/200px-AppleCtrl.jpg
Имам профил овде на Вуки дуго само сам слабо писао, скоро сам напуцо 50 гласова да могу да пишем на форуму и спреман сам да ломим прсте и мозак да се од ове теме направи одлична ствар!
Mrzi me sad da pišem jebeno haha i lololo, ali celivam testise rada lackovića je jedna od najboljih izjava koje sam ovde pročitao. Gospodine, ti si kralj.
ХАХАХАХХА, ГОСПОДИНЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GCgXucnBkJg
ahahahaha...ctrl...sad će to na twitter...
gospodine čoeče, ono za starog svata je već tvitovano...a ovo za Gusinje sam i ja video na jutubu...ajde ubaciću i to...
Možemo i na fejsu...kako oćete...
Ali, ajde folloveri retvitnite nešto eeeeej :)
На фејс море Влајко, тамо нас је више.
epa, skarabudžite ga nekako :)
imate moju podršku...
ako oće neko radetov mejl da registruje fb profil nek mi pusti pvt, ili pravite novi mejl...
Fala momci :D E Vlatko, napravicu ja Radetov mejl sutra, kao i stranicu. Posaljite mi vase profile na fejsu pa cu vas sutra dodati i metiti za admine. :D Uradio bih ja to i veceras, ali navalila familija sad na kompijuter, pa to ti je..
nemam ja fejs već tri meseca, ali nije problem da napravim fejk profil...a možda nije ni problem da rivajvlujem svoj fb profil...
Samo je jednom Rade pijan zaspao za stolom... i onda se desila Marička bitka
HEEEEEEEEEEEEEEJ VEŠTICE I ZAVODNICE
HEEEEEEEEEEEEEEJ DUŠO MOJA I SRCE!
Па постави ти Чоече страницу овде, да ми знамо да дуђемо!
ČAROBNA ŽENO KOTIJEDNOMLJUBAVDA NA KOLENA BACIŠ DOVEDEŠGATI DO DNA ČAROBNA ŽENO DALSIIKAD VOLELA AKO SI SVAKOG KO MENE ZA DAN PREBOLELAAAAAA!
Опште познато да је Раде велики поштоваоц рукомета, што се види и код његовог сина Блаженка Лацковић, који не био био тако добар да није настао од спермотозоида ове величина и наследио 0.1% талента као што Раде има за ову игру! Наиме сви знамо да је Металопластика из шапца била првак европе више пута. Много људи и дан данас, када причају у славним данима рукомета у овом граду помињу и Рада Лацковић, који је тих давних дана пролазио крош Шабац идући са вашара из Доњих Чучуга свратио у Зоркину халу како би се мало одморио и окрепио пред наставк пута у Немачку где су га чекале заговорене тезге. По причама сведока који су ту били, чистачица и Саве Мустрице, домара, раде је пио шприцер гледао тада Веселина Вујевића и Мила Исаковића како на тренингу покушавају да увежбају тактику, Раде као Боготац који помаже људима и дели доброту, понуди се да их нечему научи и тако помогне свој град да дође на рукометну мапу европе. Раде им је показако како да ураде цепелин и завртаљку, поклонио им по своју касету са његовим највећим хитовима. Тако су играчи Металопластике освоили трофеје, а у знак захвалности у ризници са пехарима стоји Радетова слика и на полувремену утакмица и данас се пушта музика овог великог човека, где маса долази до екстазе а играчи добијају снагу и мотива да играју као славна генерација! Сви се у граду на Сави надају другом Радетовом доласку на рукомет јер по предању бабе Лепосаве и села Белотића код Богатића, Раде ће поново донети берићета у халу Зорка. Уз сећање на генерацију која је захваљујући овом добротвору и људској громади постала правк света и европе, ЕХФ је решила да ускоро додела признање за велики допринос овом спорту.
http://regionalnaliga.weebly.com/uploads/8/0/7/8/8078633/6144368_orig.jpg
Imamo 50 followersa, oćete da obećam pragnje stotom pratiocu :)
http://www.facebook.com/pages/Rade-Lackovi%C4%87-Bogotac-Vokal%C4%8Dina-i-doma%C4%87i-%C4%8Cak-Noris/206955016066303?skip_nax_wizard=true
EVO VAM NOVOOTVORENE STRANICE NA FEJSBUKU!
Lajkujte i metite me u prijatelja i napisite ko ste pa da vas metim medj' admine. Naravno, saljite zahteve OBAVEZNO!!
http://www.facebook.com/mitar.chl
Е сад кад би још Влајко или Курд хтели да замоле Каизена да преко Вукајлија странице рекламира ову нашу, па где би нам био крај? А шта би га коштало!? Мислим Каизена. Реко је да ће помогне...
Rade je onoj što ima dvije picke probio oba himena.
Rade je jednom prilikom bio na letovanju sa porodicom u Rio de Žaneiru. Dok je bio na plaži, jedan mali dečak je pokušao da mu ukrade novčanik, jagodinsko pivo (otkud jagodinski čiča u Riu pojma nemam) i praseći but, Rade je potrčao za njim i svo vreme dok ga je jurio vikao je na čistom portugalskom "Joj kad te dohvatim, joj kad te dohvatim...", kad ga je Rade uhvatio mali je odmah počeo da plače, Rade mu je ipak šinuo jednu vaspitnu da bi ga naučio pameti, mali tu poče još više da arlauče, Rade sede malo s njim i popriča, u tom razgovoru je mali rekao kako to mora da radi da bi preživeo, kako mu je majka bolesna, a otac pije pa mora da izdržava porodicu, bla, bla, klasična latino sranja... Rade dobrodušan kakav inače i jeste, sede s malim, pokloni mu ono što je mali već maznuo, mali tu drmnu malo jagodinskog, i oseti kako mu se glasne žice razradiše, tu on poče da peva sa Radom sve i svašta, od Tozovca do Radiše Uroševića. Prođe od tad 15-20 godina, ali mali nikako nije mogao da izbaci Rada iz glave i svake noći je sanjao isti san, kako ga Rade juri po Kopakabani i viče "Joj kad te dohvatim", i jednog dana sinula mu je ideja i napisao je pesmu koja je postala interplanetarni hit, a taj dečak zahvaljujući toj pesmi postao neviđeni jebač na kog vlaže sve mlade latine. Dečak se zvao Mičel Teljo, a njegova pesma se zove "Joj kad te dohvatim" ili na portugalskom "Ai se eu te pego"