Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
курде само полако читај и твоје је царство чокешинско
ја се слабо разумем у то, али прати "пантелу" и оног што глуми слобу можда нас прогурају. или да питаш ти каизена да рекламира радета преко вукајлијине странице пошто сигурно има пуно пратилаца.. питао бих га ја ал ти си мод пре ће тебе послушати. :)
Pa prati nas kaizen, i reko ej da će retvitovati nešto...sad sam zapratio Ivanu Žigon (koja je retvitovala ono o Kosovu) i Ljubičasto tele.
Mogu i Pantelu i Slobu, u stvari mislim da slobu već pratim.
Једном је Раде зарадио брдо пара наступајући широм света и решио је да ту суму увишестручи тако што ће опичити рулет у Вегасу, да би више пара имао да поклони сиротињи. Отишли он и Боро Дрљача и наравно, из сваке руке излазили у плусу и на крају су имали шурњаес пута више пара. Боро понео неку брљу чокешинску па се њих двојица урољали и решили да ухвате неке женскиње. Међутим, све су биле заузете и они су видели неку полудрогирану фуксу како седи у ћошку, и шта ће они, боље да га метну у нешто него да оду кући сува споловила, јелте? Лупали је они целу ноћ али она није знала знање, иако је имала огромна уста да их је могла обојицу појести из момента. Тресли је они целу ноћ, и ујутру је отерали и нису јој платили зато што је била ужасно лоша, толико лоша да су морали да мастурбирају када су отишли кућама. Од тада је та фукса толико замрзла Србе да је своје фрустрације лечила усвајањем малих црнчића. И задњи пут када је била на Балкану, виде она Радетов постер и стара мржња се поново појави, те она тако надркана оде у Америку да пише сценарио за филм 'У земљи крви и меда'.
Vlajko Seljak se vratio!
elek, možda te poslušam i za nadimak... :)
dobro ovo za Anđelinu...
Za twitter je bitno komentarisati aktuelne stvari...taman sam se pitao šta da stavim za Anđu.
Obavezno Vlajko, meni je gotivniji Vlajko Seljak nego neki grof.
Може Лацковићев Твитер линк?
Care, imaš mislim u prvom postu teme...
Ok, elek, pripremaću se ovih dana, Grof Vlatko je i onako ispunio svoju svrhu :)
hahah, koji Kuzma?
Раде се роди браћо!
Само да кажем да сам загрижени Радеиста, и да Радеизам проповедам свим снага овде у Шапцу, и да кажем да ми је велика част да будем из града из кога је и ова величина од човека! У граду се покреће петиција како би Господар Јевремова улица, једна од најлепших улица у Србији, била преименована у Улицу Рада Лацковић. Надам се да ћемо успети!
грофе уђи у спику са неким селебртитијем, да се види ко од селебрити има твитер да се направи фора за дотичнучу-дотичног и да се уђе у спику.
пада ми на памет ненад чанак, оливер дулић, млађан динкић. за њих знам да имају твитер
или иван ивановић да га оперемо мало
https://twitter.com/radelackovic
у светог рада само са енкриптованом хттпс конекцијом улазити лололо
кузма из света компјутера, има своју колумну.
РАДЕ БОГОТАЦ! "НИСАМ ХТЕО ДА УМРЕМ ПРЕ НЕГО ШТО УПОЗНАМ ТОГ ЧОВЕКА, ЗАТО САМ ЖИВЕО ДЕВЕТСТО ГОДИНА" - МЕТУЗАЛЕМ.
vrljaviastal 4 months ago 13
RADE PJEVA DOBRO VAGONI EIßA I DRUGIH LECKERBISSENOWA KRECU DANAS! POZDRAV! RAJKO
RAJKO594 5 months ago 5
SJAJNA MUSIKA VAGON PUN EISA KRECE PUT VAS,POSDRAV IZ DEUTSCHLAND. RAJKO KOPRIVICA.
abezadehbrat 5 months ago
Раде Лацковић је једна душа од човека, певачина међ певачима и, да се не лажемо, јебач пред ким и Соњи Бисерко спадају тефлонске подгаће. Пуно поздрава за тебе Раде и дођи нам још који пут у село да појеш.
highrollerzzz 6 months ago 15
Rade je imao grupnjak sa mladom, starosvaticom i kumom na svadbi u Gornjem Prijakovcu. Mladoženja, stari svat i kum su bili presrećni što im je takva legenda oplodila žene i svi su mu stavili po hiljadu evra u gaće.
AntoniusNicolaus 6 months ago 6
RADE ĆE DONETI MIR U VAŠA SRCA! - JOVAN KRSTITELJ
pjerification 6 months ago 3
'Nekada smo bili najbolji... A onda se pjavio Rade Lacković'- Rollingstones
AntoniusNicolaus 6 months ago 7
RADE SINHRONIZUJE SEMAFORE!
pjerification 6 months ago 5
KAD RADE PEVA, IZBIJAJU GEJZIRI U SAHARI SA SVE SAPUNIMA I MALI CRNCI PERU SVOJE USRANE GAĆE! KAKAV ČOVEK, KAKVA LIČNOST!
scibero 6 months ago 6
MOJ TEČA JE UZ NJEGOVU POMOĆ PREŠAO CELU EVROPU SA ŠLAPEROM! RADE JE JEDINI PRAVI ANTIDEPRESIV ZA NAPAĆENU DUŠU!
PJERization 6 months ago 6
E, može Ivan Ivanović i Dulić
Inače pratim onog Strongmena i Milana Tarota.
Maroon5 najavio novu pesmu Moves like Rade.
Rade je oživeo turšiju.
Obama će smanjiti izdatke za kampanju jer je Rade najavio da se neće kandidovati.
Kad Radu dođe račun od Vodovoda, on plaća u rakiji. Duplo. RADE KOMPENZIRA!
Adele je pesmu Someone like you posvetila Radetu.
На овој теми сам од почетка и милион пута сам се насмејао уз ваше духовите будалаштине. Сада кад прочитам и неке своје писаније покидам се од смеха. Али баш малопре сам прочитао неке коментаре на Јутјубу и буквално сам заплакао од смеха :)
Можда је писао неко од нас, а можда и није..
Zdravo Rade! Ovde Spomenko Jabučar upoznali smo se 95. u Gusinju tad si mi poklonio kasetu a kad sam reko da nemam kasetofon i njega si izvadio iz kola i namestio. Žena i ja smo slušali kasetu svaki dan i tada sam napravio moja dva deteta moja dva anđela-Perišu i Seku. Ako čitaš ovo pozdravljamo te ja žena i deca
Rade je imao grupnjak sa mladom, starosvaticom i kumom na svadbi u Gornjem Prijakovcu. Mladoženja, stari svat i kum su bili presrećni što im je takva legenda oplodila žene i svi su mu stavili po hiljadu evra u gaće. ( ОВО НА ТЊИТЕР ОБАВЕЗНО!!)
Imam jednu ideju da malo više proguramo celu ovu priču sa Radom. Možda bismo mogli da pokušamo ponovo sa stranicom na fejsbuku. Da se preko te stranice uvlačimo u guzicu administratorima drugih grupa i stranica koji bi masovno širili Radetov pejdž. Prošli naziv stranice je bio previše komplikovan, ako hoćete da krenemo sa novom stranicom na fejsu nek se ona zove jednostavno. Npr.РАДЕ ЛАЦКОВИЋ- БОГОТАЦ или РАДЕ ЛАЦКОВИЋ- СРПСКИ ЧАК НОРИС, ili tako nešto, štajaznam... Mislim da bi zapaženije sve ovo prošlo na fejsu nego na twitteru. Možda bi trebalo i ostale vukajlijaše upoznati sa ovim, ne znaju baš svi o ovoj temi. Pa eto i kurd je tek skoro počeo da čita o RL-u iako je moderator. Sveusvemu, previše dobre zajebancije ima na ovoj temi i šteta je da se to ne iskoristi. :D
Реално ако хоћемо успех, одма на ФБ. Али мало сам скептичан, проћиће као Пантела. Знам да једва чекам да седнем за комп да прочитам овде на овој теми нешто о Раду, да заплачем од смеха, плашим се ако за ово више људи сазна неће бити као пре. А опет ш'а знам, треба пробати, ал не још, да се накупи материјала, јбт па човек не може да нађе ни његове слике на нету има свега 2 или 3.
узмеш смислиш нешто ново. овако си као и остали. чекају генијалне изливе мудрости.
110 страна ти је мало. као што рекох, седни и пиши.