U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zaboravio si da kazes da je Rade naucio Portugalski onda kada je ucio Pelea da igra fudbal u Santosu.
A inace Rade bolje parla Portugalski nego i sama predsednica Brazila. Takodje celom portugalskom parlamentu drzi privatne casove njihovog maternjeg jezika. Casove naplacuje u droljama sa plaze Ipanema i dresovima Fluminensea.
"Taj covek bolje govori na satrovacko-portugalskom nego sto ja znam da brojim do 100"
Jose Manuel Barosso
http://www.facebook.com/pages/Rade-Lackovi%C4%87-Bogotac-Vokal%C4%8Dina-i-doma%C4%87i-%C4%8Cak-Noris/206955016066303
31. sam
Brat pjer bi bio zadovoljan sa nama
Na mom profilu, legende pored Rada
http://pokit.org/get/d950daf2b1bcee4b15e42fb0b9d08322.jpg
Морамо боље!!! Делите линкове, пичите само шер, да крене полако! Да заживи.
Trebo bi kajzen poguratti, od 200 000 clanova koliko ima na face nek njih 10 posto dovoljno ce biti, a poslije kad za stranicu sazna cijeli svijet mozemo i mi njega pogurati
развод брака хајди клум са црнцем.
прича се да је раде умешао прсте. кажу да када је муж чуо хајди како вели из своје собе : Du bist Serbische 30 cm sex machine ушао у собу изљубио РАДА и поднео захтев за развод. чисто да се зна.
UČIMO BROJEVE SA LACKOM
Eins, zwei, špricer daj,
drei, vier, pragnje, sir,
fünf, sechs, žene, seks,
sieben, acht, pjan u šaht,
neun, zehn, preljut ren.
Бог не убија младе таленте, Раде их шаље у легенду.
Пустио сам му поруку на фејсу, видећемо да ли ће учинити било шта поводом тога.
РЕКЛАМИРАЈ НАС КАИЗЕНЕ,
ПОМОЗИ НАМ БРАТЕ,
АКО ТРЕБА КУПИЋЕМО ТИ И ЈАХТУ, НА РАТЕ!
@ Denisx odlican avatar. :)
A Rade je bogotac!
A sto li ovaj na facebooku lajkuje sam sebe
dajte nešto novo :)
ili preporučite nešto staro :)
slabo nešto ovo ide...
не одустајте поштоваоци рада, нећу бре да одустанем, има силе у овоме што радимо, пантела је смешан у односу на силину радову.
"Због њега сам изгубио мушкост и постао педер јер ми је покрао све жене."
Оскар Вајлд
"Добар је Никола Тесла, ал' кад сам упознао Радета Лацковића цео мој живот је стекао смисао."
Марк Твен
"Ко с Радетом тикве сади, јебаће сељанке насред поља."
Народна пословица
"Изгубио сам поверење у све људе, осим у Радета Лацковића !"
Џо Бернард Шо
"Дај човеку рибу и неће бити гладан један дан, запевај "Друже дај ми вина" од Радета Лацковића и неће му никад више требати хране."
Кинеска народна посоловица
"Част, понос и Раде Лацковић !"
Самурајски ратни поклич
"Није певао на мојој свадби са Евом ! Сад ћу да се убијем !"
Последња реченица из Хитлеровог дневника
Nikad neću zaboraviti tog čoveka. Kad sam prvi put popio težak udarac, on je uzeo mikrofon od sudije i pevao mi je Da ima ljubavi na uvo. Ja sam se momentalno digo, sudija je već bio odbrojao do 7, i onda sam oprostio protivniku što me je udario. - Tajson
On me doveo u Ajntraht - Ča Du Ri
Ipak je Rade pevao bolje od mene, nisam mogla da izdržim ovaj kvazi umetnički život, kad sam tu veličinu srela onomad u Beogradu - Ejmi Vajnhaus
He is my brother. He is the number one motherfucker in all of Kazahkstan - Borat
Samo me on može zameniti - Čarli Šin o svojoj ulozi Č. Harpera.
Ne računajući zmajeve, Samo su dva čoveka uticali toliko na mene. Zoran i on. - Čeda.
Sekao sam ih jer nisu teli da puste Avanturu - Šreder sa Bir Festa
Krang hoće njegovo telo - Šreder
Napustio sam ovaj posao, ne iz tog razloga što sam spustio indeks Amerima, već što me je Rade pre i posle toga toliko dobro platio da je bilo sasvim logično što sam dao otkaz i otišao u Azbukovicu na vašar - Direktor Standard and Poor-a
On je za mene propisan - Kriger.
Где сам ја нема смрти, где је смрт нема мене - Раде Лацковић
Доручкуј као краљ, ручај као принц, а вечерај као Раде.
Кад Раде лупи паламаром о бандеру, седам села вечера у мраку.
Хтео сам да покажем како у врло различитим епохама постоји непокретна константа. Свеприсутност моја и моје музике - Раде Лацковић
Ave Rade, morituri te salutant! - Здраво Раде, поздрављају те они који ће умрети.
dobro je ovo fck, otvitovaću nešto...
ljudi, ko god da je onaj pantela na tviteru, smorio je...
Опростите ми браћо Радетовци што ме није било!
Живео сам у испосничком животу далеко од медија, и приближио се Нашем Светом Оцу Раду!
Један дан ми се указа прича.
Био неки мали дечак, родио се у Госпићу! После једног века Срби су причали да је њихов, Хрвати се отимали за њега, Словенци тврдили да је Змајчек, а Американци немо крали његове патенте и зарађивали на њима.
Од свог првог дана то дете није било обично. Док је сисало размишљало је како да унапреди ту радњу, па је научило да само вади кевину сису кад му устреба. Кад му је порасла коса, имао је зализак који је тако терао до краја живота.
Детињство стандардно, деца играју боћање, он прорачуна где која кугла пада, развали их, и они после нису хтели да се играју са њим. Он онда почео да црта у песку неке шеме, нико није знао шта је! Отац, иначе свештеник, свакога дана се молио за свог сина, али погрешном се божанству молио!
Порасто мало мали, отишо у Грац ојебао њиове школе, вратио се код нас, људи почели да га гледају ко будалу, спремали му ломачу и гиљотину, и он се покупи седне на брод и оде у Америку. Био у кабини са неким љуштачем кромпира кад су се упознавали ставио најлонске рукавице, овај морнар одма видео да са неком будалом има посла.
Дошао он у Америку тамо народ шунтав, мало почео да га разуме и прихвата. Реко им он да ће да направи револуцију. Да ће да створи нове видове енергије. ваздушне штитове, безични пренос енергије и свашта нешто. Они исфинансирају све те играрије овог болесника, јер нормално је кад су и они болесна нација. Ишао он једном туристички на Нијагарине водопаде и синуло му да ту направи једну велику воденицу, исту ко ону у Госпићу, само 300 пута већу. Довели Амери раднике испунише му жељу, направише воденицу, била виша и од Ајфеловог торња.
Али курац, Амери не би били Амери да неће да им се уложено три пута врати. Сели и чекају шта ће сад да буде. Овај лудак им рекао да донесу све што имају кукуруза у земљи. Они потегли све резерве, опљачкали Мексико, узели из Канаде, повукли са Аљаске и би довољно. И чекају. Научник гледа лудачки, пустили воду иде меље онај кукуруз и ништа.
Гледа Раде из прикрајка, жао му, његов земљак. Зна да ће да га одведу у Алкатраз ако не направи ништа и да ће да сравне целу КСХС ако ово не проради. Скочи Раде у језеро скоком врсте бомба. Подиже водопад, нагрну вода у вођеницу, креће точак да се окреће ненормално и створи варницу, била ту нека жица и настаде струја. Изађе раде из језера, уватио теслу па почупа оно дрвеће около, јер је увек после купања ваљао своју кожу у смолу. Изнервира се и баци ону теслу. Она паде пред научника. Он узвикну: Тесла! И тако га упамти свет!
Rade uvek peva dok vozi pa ga saobraćajci pod rotacijom jure da mu plate.
Manifestacija "Radost Evrope" omogućava omladini sa celog kontinenta da se najede i napije po prvi put, sve na čika Radetov račun, pod uslovom da se izljube triput i igraju kolo dok Rade jebe učiteljicu po izboru.