Да ли постоји могућност увођења ове опције у писање дефиниција? Мислим да технички није захтевно, а може допринети квалитету дефиниција, па макар и козметичком.
sto da ne, malo za promenu
Meni je jednom trebao italik za didaskalije u definiciji, pa je izgledalo malo čudno bez njega.
Предлагао сам Каизену једно 46 пута. :)
И није пало ни "Биће"?
За!
Мислим да је пало 'Биће једном', то му дође као биће, ал' са мањом вероватноћом.
ZA!
И ја сам предлагао ово, мислим да сам предложио да италик буде примјер, оно као некад што је било.... Било би љепше, али добро, БИЋЕ :)
U principu ja sam za. Ali sajtu trenutno daleko vise nedostaje sustina, forma je sad najmanji problem.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Да ли постоји могућност увођења ове опције у писање дефиниција? Мислим да технички није захтевно, а може допринети квалитету дефиниција, па макар и козметичком.
sto da ne, malo za promenu
Meni je jednom trebao italik za didaskalije u definiciji, pa je izgledalo malo čudno bez njega.
Предлагао сам Каизену једно 46 пута. :)
И није пало ни "Биће"?
За!
Мислим да је пало 'Биће једном', то му дође као биће, ал' са мањом вероватноћом.
ZA!
И ја сам предлагао ово, мислим да сам предложио да италик буде примјер, оно као некад што је било....
Било би љепше, али добро, БИЋЕ :)
U principu ja sam za. Ali sajtu trenutno daleko vise nedostaje sustina, forma je sad najmanji problem.