Vratio sam se posle 10 godina
  • pivomir

Poslednju definiciju na Vukajliji sam objavio pre 10 godina a isto toliko se nisam ulogovao ovde... Jedva sam uspeo da resetujem lozinku, da vas ne davim više.... Vraćam se stariji i ''pametniji'' Ustvari ja i ne znam šta sam hteo da kažem, ne znam kako da započnem misao. Ima li ovde još uvek starih članova koji me se slučajno sećaju? Šta se sve ovde promenilo od moje poslednje posete sajtu? Sve vas pozdravljam i nadam se da ćemo nastaviti lepo da se družimo

• 627

Лепо од тебе што си дошао на сахрану, бар је казанов редизајн довео старе ауторе на сахрану ако ништа.

• Koveshibor

Caro, izdrži ban mojne se javljaš sa pliduvana

• Синиша Вуцо

Добро нам дошао друже.
    Не знам да ли си гледао "Друг Тито други пут мешу Србима", па кад се Тито појављује, а онај цига му у колима објашњава какво је стање. Е такво је стање.

• l

poznat mi je nik pivomir, mada nisam siguran ali moguce da sam te vidjao nekad ovde.interesantno je to da neko ne bude 10 god na vuki i onda se vrati.moram da kazem da mi se ne svidja sto je cara banovan.nisam video to sa jovom ali ako se jovo zalio i trazio to od kajzena bolje bi bilo da je kajzen smirio jovu i objasnio mu da cara ponekad ima ostar jezik ali nije cara neki retard psihopata pa da dobije ban.cara cesto ima dobre postove.dobar je za raspravu itd.jel to i vuka hoce da su uklopi u duh ovog budjavog vremena.necete vise extazi, prodigy,che brothers i corn nego koku i dj cicimici sa baby voice.picke jedne.razocaraliste

• Јова

Nisam ja tražio da se iko banuje, ja sam kasnije tražio da se odbanuje. Sa carom ovdje razne teme pretresam godinama.

• Carisha10

i sta si reko jovore, jel te vredja kada se kaze "ćacijarh" i kakve su tvoje refleksije u odnosu kada prvoslav ode kod Putina po instrukcijama ace šiptara da tvrdi kako je po sredi obojena revolucija a u ime mladih Srbije?

msm da smo tu stali lol

• l

nego sta je nego je cacijarh i govedo.imas i onog zironju predsednika ustavnog suda petrova cija je duznost da bude neutralan, a on mrtav ladan kaze da nema veze sta pise u ustavu nego je bitno to sto je vucic osvoijo 2 mil glasova, dakle jebes ustav i sve zakone on ima glasove pa moze da radi sta hoce.predsednikova duznost je da odrzava jedinstvo naroda a ovaj stalno radi na podeli, ko nije za njega taj je ustasa, satanista..sta ti jovore moj nije jasno.

• Carisha10

aca šiptar prestolonaslednik tadićeve politike, u vreme slobe patrijarh išao međ ljude

Na Savindan komunjare zatvore hram pred 30k mladih Srba.
    Komunjarsko sveštenstvo nije srpsko sveštenstvo!

• l

da jbt zatvoris ti vrata hrama ej..bukvalno pisa po onome sto treba da zastupa..nema dalje.najveca bruka u istoriji srbije

• Carisha10

al šatro hram radi do 20h osim kada šiptar gostuje

pa nije trafika majku vam jebem nesrpsku

• l

ovaj ljubi upaljenu svecu, pola njih ne zna da se prekrsti, ili komunjare to rade namerno.kao ovo sa tomsonovom pesmom

• Carisha10

rade po difoltu još od josipa tita, upalili šta radi krezavu srbadiju i nabeđene gradjaniste...klinci dosli glave i prvo i drugosrbima

• l

dodje ti 30k ljudi pred hram i ti kazes izvinite ne radimo..hahah
    da, komunjare...nema identite, kulturno dobro, nema nista ima samo predsednik..on zna najbolje