FK Partizan

1. nego, mene zanima kako on (osuđivani kriminalac) određuje to

On to ne određuje. Klub određuje, ali u kapiten je neko ko ima poštovanje igrača i ljubimac je navijača. On to nije odredio. Kao što rekoh, svi Grobari, a pritom msilim na sve i navijače i simpatizere i Jug i istok i zapad i oni kraj TV-a....svi se slažu da Šćepović ne zaslužuje traku. Vođa je sišao i to objasnio mirnim gestom.

2. Sto ne skine Djuri odelo, naso Scepakurabri da demonstrira silu ko da je decko kriv sto ne zna da igra i ima debelu vezu.

3. jer toliko je nebitno.

Krivo mi je što tako misliš, jbg, ili ti veruješ da je istina u onoj konferenciji?! Ja iskreno ne.

Jesi gledao utakmicu?

Jesam jašta, komentarisao pre jedno dve strane, krajnje normalno, što bi ti rekao "čudno za Zvezdaša". Gledam Paćine Evropske utakmice, nadam se što dalje da prođe...(opet čudno za Zvezdaša).

4. među kojima ima i onih koji smatraju da taj isti zaslužuje da robija najmanje 15 godina

Nisam siguran za njega lično koliko to zaslužuje. Za Brankicu je optužen bez razloga, pošto sam svojim očima gledao kako govori svima da se ono ne peva, a Muftija je rekao javno da su mu Kimi i njegov otac kućni prijatelji i da je sramota što njega optužuju za paljenje džamije, a zna se da nije to uradio. U principu ne slažem se uvek sa njim ili tom grupom, ali ovde je prenesen stav svih navijača Partizana. Svih!

5. Kimi ono nije smeo da uradi ali je činjenica i da je stvar prenapumpana od strane ciganskih medija. Digla se buka mnogo veća nego za šamaranje Lazara Markovića a to je daleko veća sramota i daleko veći problem od onog sinoć. A znaš garagane Džoni vole da butaju nos svuda iako ih niko nije zvao, valjda zato što je njihov klub propao bem li ga.
    Sve u svemu Kimiju a pogotovo Partizanu ono sinoć nije trebalo.

6. aj ovako: jedan slepac je popizdeo zato sto drugi slepac nosi kapitensku traku koju mu je dao treci slepac po naredjenju cetvrtog slepca.

ne smeta mi kada neko kao dionisio dodje i izrazi svoje misljenje ali zapanjuje me ovaj stevan. da se probusi guma na partizanovom autobusu on bi to skapirao kao povod za prozivku i dosao sav veseo na temu. covece sacekaj neki kup, ispadanje iz evrope pre le...

strpi se, mozda budete prvi posle prvog kola pa dodji ponosan da seres po temi do tad zaebi sa ovim komentarima.

7. Ma Djura je kriv za sve, bacite ga lavovima.

8. i u jednoj stvari se slazem sa kimijem- ko sme da sidje i kaze nesto fudbalerima ili upravi ako ne navijaci? i to vodja navijaca koji je na svakoj utakmici tu. pa zbog koga se igra taj fudbal ako ne zbog navijaca?

samo kimi je zaboravio da se to pravo stice placanjem ulaznice a ne time sto je vise kostao taj partizan nego sto mu je dao.

9. Ја сам испиздео кад сам видео синоћ, а још више након ове данашње ''конференције за новинаре'', јер је онај циган и плаћеник последњи, АЛИ ПОСЛЕДЊИ, који треба неком да говори ''како да се понаша'' док на било који начин и у било којој функцији, навијачкој, играчкој или функционерској представља светињу.

Али, с друге стране, овакве ствари треба много, много чешће да се понављају, да би балвани знали да нема зајебанције када се носи тај дрес, јер ако се не реагује добићемо и ми оно сивило и летаргију, које је рај за разне Човиће, а које влада код комшинице - 11 обогаљених оваца и ована на терену већ 6 година не зна вола у дупе да убоде, а овце са трибина не престају да вичу ''ЗВЕЗДАА БЕЕЕЕЕ, ЗВЕЗДА БЕЕЕЕ''.

10. ne smeta mi kada neko kao dionisio dodje i izrazi svoje misljenje ali zapanjuje me ovaj stevan. da se probusi guma na partizanovom autobusu on bi to skapirao kao povod za prozivku i dosao sav veseo na temu. covece sacekaj neki kup, ispadanje iz evrope pre le...

strpi se, mozda budete prvi posle prvog kola pa dodji ponosan da seres po temi do tad zaebi sa ovim komentarima.

Синоћ сте испали од Бугара и десило се ово, ја сам искулирао долажење на тему, иако се доста њих окупило.

Али сад кад видим да ладно оправдавате ово, тешко је одолети... Пази, цигански медији надували. А синоћ на клипу све навијачи Партизана писали да је брука и срамота. Неки су чак и просвали мајку "пички мафијашкој" и "прасећој глави". Да би после онемогућили коментарисање, наравно.

Али, с друге стране, овакве ствари треба много, много чешће да се понављају, да би балвани знали да нема зајебанције када се носи тај дрес, јер ако се не реагује добићемо и ми оно сивило и летаргију, које је рај за разне Човиће, а које влада код комшинице - 11 обогаљених оваца и ована на терену већ 6 година не зна вола у дупе да убоде, а овце са трибина не престају да вичу ''ЗВЕЗДАА БЕЕЕЕЕ, ЗВЕЗДА БЕЕЕЕ''.

Шамарање Коромана је донело Звезди титулу, исто као што ће сад ово да претвори играче Партизана у калибар за четвртфинале ЛЕ. Питам се шта ли су све радили онда Месију, Ћавију и Инијести кад су узели 3 титуле ЛШ за 6-7 година.

Невероватно.

11. Синоћ сте испали од Бугара и десило се ово, ја сам искулирао долажење на тему, иако се доста њих окупило.

drago mi je sto si uvidjajan te nisi iskoristio taj prostor od 24 casa u godini kada smo se mi obrukali a vi niste, jos gore od nas.

12. ajde Stevane reci da ova vest nije prenampupavanje klasično. Kao šta će sad jadni Šćepović kao da su mu pobili pola familije i njemu odsekli nogu. Ovakvi naslovi nisu bili ni za šamranje Lazara jbt.
    http://www.mondo.rs/a604173/Sport/Fudbal/I-sta-sad-da-radi-Marko-Scepovic.html

Neću da se ponavljam više ovo je sramota i nije smelo da se desi. To sam reko i pre 10 strana to kažem i sad. Ne opravdavam postupak degenerika al je činjenica da su naslovi u novinama kao da je sinoć Šćepoviću u najmanju ruku odsečena ruka sa sve kapitenskom trakom.

13. lol tucan a anketa?

Šta biste rekli danas Marku Šćepoviću?
    Ovo je sramota!
    Ne odustaj, ostani u Partizanu!
    Idi, dečko, negde gde će te poštovati kao čoveka i fudbalera

nema 4. -jebem ti mater nesposobnu

14. Vrlo retko pisem na ovim prepucavackim temama o Zvezdi i Partizanu ali zaista ne mogu da verujem da pokusavate da opravdate ili relativizujete ono sto je ona seljacina Kimi uradio.

15. A da ne pričam što je vrsni novinar i našao fantastičan alibi za prerane odlaske Nastasića, Đuričića i u budućnosti Mitrovića jer zaboga oni idu da ne bi bili maltretirani od strane navijača a ne zbog toga što ih naše uprave zavaljuju kao belo roblje da bi zaradili koji dinar, takođe i ne zbog toga što su i pojedini klinci alavi na pare.
    O takvim tekstovima ja pričam, pegla mi se bre kad pročitam tako nešto.

16. То што је новинару Монда неко убио Зорана, не мења чињеницу да људи покушавају да оправдају ово све. Мене је срамота што се у овој држави толерише шамарање играча и улажење на терен оваквих ликова који заводе неко свој ред.

17. Izvalite komentatora sa oficijalnog sajta šta piše:

60′ sudija u ovim momentima svira neke gluposti i nervira sve na stadionu. Loše procene…

87′ Sudija Irac svira penal i daje crveni karton Gulanu. Stvarno sramota šta sudije sviraju u Evropi protiv crno-belih…

90+3′ Luka idealno ostavlja samog Šćepovića, ovaj odlično prima loptu, kreće korak dva prebacuje golmana, ali ovaj fenomenalno skida gol.

A tek ovaj biser!

32′ grbić dobija strašnu loptu na kreilu, idealno zavrće, Mitrović natrčava i topovski pogađa prečku, ali sudija maše ofsajd.

Jebote, lik je genijalan, kao da gledam PSV - Barselona

18. Zbog nedozvoljenog ulaska na teren na jučerašnjoj utakmici između Partizana i Ludogoreca, kada je kapitenu “crno-belih” presekao put ka svlačionici i skinuo kapitensku traku, Miloš Radisavljević Kimi mogao bi da dobije i do šezdeset dana zatvora!

kada je kapitenu “crno-belih” presekao put ka svlačionici i skinuo kapitensku traku,

kada je kapitenu “crno-belih” presekao put ka svlačionici

presekao put

Nije prenapumpano. Ovo je ublazena verzija, posto smo svi videli da je on u jednom trenutku potegao i noz i mrko ga pogledao.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.